Tänkte börja igen!

Hej!

Snacka om att det känns konstigt att sätta sig & skriva ett nytt blogginlägg !!!

Jag har ju inte bloggat på vääääldigt länge & förväntar mig väl inte egentligen inte att nån hittar mig här & läser heller. Men min starkaste känsla av att blogga är ändå känslan av att det faktiskt är väldigt skönt att skriva.

Och under den här tiden då jag valt att inte blogga, så harvar skrivit mer dagbok än någonsin. Vilket jag gjort ända sedan jag var liten flicka.

Jag har inga speciella förhoppningar eller mål med bloggen än att försöka dela med mig lite av livets resa som vi alla gör parallellt med varandra & bara berätta lite om min vardag & mitt liv med ALLT vad det innebär.

Jag kommer fortsätta vara jag, på gott & ont. Och det jag presenterar i bloggen är jag till 100%

Men jag kommer fortsatt att ha min egna integritet & vissa saker är privata.

Jag kommer skriva om vardagens bestyr, mitt jobb, mina drömmar, matlagning, inredning, vänskap & framför allt familjen MIN LILLA FAMILJ <3 Dom är ljuset i mitt liv & det är för dom jag går upp varje morgon & kämpar för mitt liv tillsammans med dom.

Livet är sannerligen inte lätt alla gånger, i alla perioder DET kan jag vittna om på ett fundamentalt sätt då livet har slagit väldigt hårt mot mig.

Men även om  man ramlar & slår sig illa, & ingen som går förbi erbjuder att hjälpa dig upp. Så klarar man sig… På nått sätt så gör man det.

Och jag har legat ner förr & rest mig DÅ hade jag visserligen min mamma hos mig fysiskt & hon hjälpte mig på alla sätt & vis. Men det som hjälpte mig mest då var hennes kärlek & det är den kärleken jag försöker att känna inom mig nu när jag är i en tuff sits i livet, & hon inte finns hos mig rent fysiskt längre.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så från & med nu så kommer jag sakta men förhoppningsvis säkert att börja blogga här sålänge. Så ser vi vart jag landar lite längre fram i livet 😉

Lämna gärna ett litet avtryck här på bloggen i form av en kommentar & ställ gärna frågor & kom med tankar & funderingar – så lovar jag att svara efter bästa förmåga! På så sätt kommer du även att hjälpa mig att utveckla bloggen på bästa sätt.

Jag är inte rädd för kritik eller olika åsikter. Men jag vill poängtera att jag kommer inte på något sätt att acceptera fult språk & låga anonyma påhopp!

Min blogg kommer i första hand att vara en plats där jag bara på ett enkelt & ärligt sätt kommer att dela med mig utav mitt liv & mina erfarenheter.

Och det innebär ju att allt inte är rosor & glittrande stjärnor på en klarblå himmel . Utan att ibland så är det grått, kallt, hårt & trist ~ men det mesta går bra i livet om man håller en positiv inställning till livet & alla visar omtanke, förståelse, värme, kärlek & respekt.

 

Lev väl, var rädd om dig & glöm aldrig bort att du är värdefull!

Kärlek Anna.

 

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Tänkte börja igen!

 1. Jag gillar verkligen att läsa din blogg, det är lätt att känna sig hemma här och du känns verkligen kärleksfull och omtänksam.

  Stor kram :)

 2. Välkommen tillbaka.
  jag började läsa din blogg för flera år sedan ,då jag var sjukskriven.
  Fick genom tidningarnas ” nyhetstorka” veta att du börjat blogga igen.
  ser fram emot att få läsa dina kloka, osjälviska och positiva inlägg. Du ger mig en lite inblick i en ung familjs vardag.
  en bra dag önskar jag dig.
  / en mormor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>