Julkonsert!

igår var jag med min ungdomsvän Denise på Julkonsert i Huddinge kyrka.

Det var begåvade Magnus Johansson, Sonja Alden & Marcos Ubeda som spelade & sjöng vackert med konserten I Juletid 2012 som firar 10 års Jubileum.

Det vart en underbar, lugn & stämningsfull kväll som jag är glad att jag fick dela med Denise. Ett varmt tack till alla på plats igår.

Jag vart speciellt glad att det första Magnus frågade var om min mamma <3 Tack fina du för allt fint du sa om min mamma det värmde i hjärtat <3

Idag blir det mycket planering & förberedelser inför julafton, vi kommer försöka att handla det mesta i matväg så tiiiiidigt som möjligt, även om jag står på fjärde advent och kokar skinka, gör Janssons frestelse, fixar med den inlagda sillen, kokar gröt, gör kalvsylta, spanska kycklingqrocuetter & en massa annat som jag inte ens kommer på just nu hahaha. Jag kommer ju duka upp matbordet så att det är klart på juldagsmorgonen med fint porslin, servetter, glas, bestick, duk, blommor & ljus såklart :-)

På fredag & lördag ska vi ordna med julgodiset, det blir knäck, ischoklad, choklad & gräddkola Felicia gör fantastisk kola. Sedan tänkte jag göra min egna saffranskaka & Vanessa ska göra en god choklad kladdkaka.

Ja som sagt det kommer bli fullt upp som det är för oss alla :-)

Jag kikar in här & skriver en rad så fort jag har lite tid över & glöm inte att lämna en kommentar om du vill det? eller ställ en fråga.

Tills nästa gång ~ glöm inte bort att du är värdefull.

Kärlek Anna.

Bilder kommer att komma upp i bloggen så fort jag hunnit ta nya & föra över bilder.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Julkonsert!

  1. Hej Anna!! Jag såg Berg flyttar in för ett tag sen, och såg där dina vackra tavlor som du hade över soffan!! :) Får man vara så fräck och fråga var du köpt dom??!! Eller har du kanske gjort dom själv?? Det var med Franska liljan & kronor, som jag älskar!! Ha en riktigt God Jul Anna!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>