Tiden går så fort.

Heeej hoppas allt är fint med dig? Själv mår jag bra & jobbar på med allt som livet består av. Och just nu kretsar ju allt kring Julen för att få allt klart & så fint & bra som möjligt för barnen, vilket är det viktigaste för mig ~ att barnen får ha det bra & får fina varma minnen att ta med sig igenom livet.

Som vanligt så har jag fullt upp, men det är väldigt skönt att märka mer & mer att jag sakta blir bättre på att inte överarbeta precis allt & sänka kraven på mig själv något.

Jag ber fortfarande inte om hjälp fast att jag behöver det….. & det är verkligen något jag måste bli bättre på.

Men å andra sidan så kan det ju vara trevligt när nån erbjuder sig att hjälpa till.

Jag är dock mycket tacksam att jag har min underbara Felicia & min käre make Roberto som alltid & osvikligt ständigt finns vid min sida & för det älskar jag dom gränslöst mycket <3

& Antonio & Vanessa har blivit så stora & visar mycket omtanke & vilja att dra sitt strå till stacken & det är mycket fint att se ~ så vi stressar inte för mycket utan vi betar av det som behöver göras & det kommer säkert att bli långt tillräckligt för oss denna jul.

Idag har jag varit på Danderyds & röntgat magen igen, doktorn har hittat ett område som inte ser helt normalt ut & jag har en ”konstig” utbuktning mitt på magen som ömmar.Men jag är positiv & hoppas & tror att det inte är något allvarligt denna gång. Jag har ju trots allt opererat buken ofrivilligt 14ggr ( plus 3st kejsarsnitt ) så jag själv tror att det kanske är nån sammanväxtning av nätet jag har i buken & vävnad som gör att det buktar utåt lite & ömmar.  Jag håller tummarna för det i alla fall :-)

Idag ska jag ordna med julgranen, kommer göra det tidigare än jag brukar men det är för att vi är bortbjudna på fredag & på lördag får vi främmande & det är tillräckligt mycket annat som ska fixas inför julafton, så jag gör vissa saker tidigare i år.

Nej nu måste jag skynda mig, men jag bloggar så snart jag har en stund över & snart kommer jag börja lägga upp bilder med. Måste bara lära mig hur man gör bara :-)

Tills vi hörs igen – glöm inte bort att du är värdefull. Lev med kärlek & respekt

Anna.

 

Ps. Måste bara tala om att min ABSOLUTA favoritlåt just nu är En apa som liknar dig ~ Oj oj oj jag har alltid älskat Darin men den här tolkningen av Olle Ljungströms låt är heeeelt galet bra. Darins versioner tycker jag knäckte i årets Så mycket bättre.

Det är för övrigt ett program jag aldrig skulle tacka nej till, för det finns mycket om mig som man faktiskt INTE känner till 😉

Som att jag till exempel har spelat in en låt som heter just så ~ Det finns mycket som man inte känner till, skriven av Lasse Lindbom & Marie Fredriksson.

Jag har faktiskt spelat in låtar som är skrivna av många stora & framgångsrika kompositörer & Artister

exempel på det är dom två nyss nämnda här ovan samt bland andra, Per Gessle, Tommy Ekman & Christer Sandelin. Och ärligt kan jag säga att jag fått nöjet att jobba med några av dom största musikerna & artisterna vi har i Sverige. Kanske skulle ta och skriva & berätta lite mer i ett blogginlägg nån gång?!? & se om jag kan fota av lite gamla album & singlar – så häftigt att man fått vara med så länge ändå att man har så mycket material på Vinyl. Det får ju dagens nya artister inte uppleva tyvärr.

Började ju med att släppa min första skiva som 14 åring & nu är jag 42 så det är ju långt över mer än halva mitt liv :-)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Tiden går så fort.

 1. Hej Anna,

  Såg dig i Berg flyttar in och ville säga att jag tycker att du verkar vara en sådan fin och otroligt varm människa! Vem bryr sig om vad media skriver? Du verkar genomgo!

  Må så gott och ta för dig av livets goda!

 2. Jag måste bara få säga att det var HELT underbart att få titta in till dig och din lilla familj tillsammans med C.B.
  Du är en oerhört inspirerande kvinna att lyssna på!
  Kram från mig till dig!

 3. Hej!
  Jag gör ett litet experiment och skrapa en trisslott varje dag under hela 2013. Följ min sida på facebook ” Dagens Trisslott ” och se hur stor vinsten/förlusten blir 😀
  Kraaam!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>