Ett härligt 2013!

Gott nytt år på dig kära bloggläsare ~ Jag hoppas jul & nyårshelgen har varit riktigt fin?

Själv har jag haft det väldigt mysigt tillsammans med min kära lilla familj & närmsta anhöriga <3 Jag har lagat god mat, gjort eget julgodis & pyntat hemma & gjort det mysigt. Men julen är fortfarande tung för mig sedan min älskade mamma gick bort, så jag har hela tiden haft en liten jobbig klump i magen & jag har inte slagit på dom stora trummorna som jag alltid gjort annars.

Men det vart en mycket fin, lugn, mysig & rolig julhelg ~ vi tittade på Kalle & hans vänner, åt god mat, fick underbart besök av Tomten & alla barnen vart överlyckliga för sina gåvor, vi skrattade mycket & avrundade julafton med att vi alla 12 kröp upp i soffan & tittade på film. Vi saknade min systers man som stannade hemma eftersom han nyligen kommit hem från sjukhus efter dubbelsidig lunginflammation. Så var det skönare för honom att bara vila & ta hand om sig, han saknade inte något då min syster hade fixat allt så fint för honom ändå 😉

Mellandagarna var också lugna & mysiga & på nyårsafton lämnade jag, Roberto, Antonio & Vanessa – Felicia hemma för att åka på en 24 timmars kryssning tillsammans med några vänner & kollegor på Galaxy. Vi åt alla en trevlig nyårsmiddag tillsammans & kvällen flöt på i glädjen & tacksamhetens tecken – saknade dock min stora tjej <3 är ju van att fira alla stora helger med henne med, men hon är ju inte mitt lilla barn längre. Utan hon har växt upp till en fin ung kvinna & då vill man fira vissa stunder med vänner i stället & vi kan alltid fira lite i efterhand tillsammans 😉 Jag är glad & tacksam att hon alltid värdesätter familjen så mycket som hon faktiskt gör. Så ingen unnar henne mer egentid än vad jag gör, för det behöver man när man växer upp. Jag hjälpte henne dock med att inhandla allt till middagen & så dukade jag middagsbordet åt dom lite nyårsfint med mycket levande ljus, blommor & fina servetter.

Felicia hade i alla fall en underbar nyårsmiddag här hemma tillsammans med sina kusiner & några vänner, som alla sov över hos oss så att dom fick ha en mysig nyårsdag med lång storfrukost & filmmys.

Och när vi kom hem var hemmet lika fint som när vi lämnade det & det uppskattas också väldigt mycket. TACK min älskade Felicia för att du är du & för all den glädje & kärlek du ger mig & dina småsyskon som älskar dig djupt & ser upp till dig mer än vad du tror.

Ja, det var lite om vad jag har gjort den senaste tiden & vad som händer under 2013….ja det står väl skrivet någonstans bland stjärnorna eller nått 😉

VAD VILL jag göra då? Ja den frågan är lite lättare att svara på i alla fall just nu. Jag fortsätter & skriver på min nya Bok. Jag har jättefina idéer & jag älskar verkligen att laga mat, baka bröd, baka fikabröd & göra eget godis & jag älskar att duka fint & stämningsfullt såväl till vardags som till fest. Nästan ännu mer viktigt är det för mig att göra det fint, trevligt & mysigt på vardagarna. Så där samlar jag min inspiration & fotograferar allt hahaha. Så får vi se vart & hur det slutar 😉

Sen finns det ett speciellt program jag skulle vilja vara med i & jag tror att jag ska lägga in en ordentlig stöt där så att jag inte ångrar mig att jag inte ens frågade 😉 Och skulle jag få ett nej, så känner jag ärligt att det skulle vara produktionsbolagets & kanalens förlust att inte ta med mig. För jag vet att jag har gjort så vansinnigt mycket låtar, med några av Sveriges bästa låtskrivare & artister & många stora stjärnor har körat åt lilla mig på mina 2 första skivor. Som tex. Tommy Nilsson, Lili&Sussi, Sharon Dyall & Lotta Engberg för att nämna några :-) och jag är så glad & tacksam att jag fått jobba med så otroligt begåvade & professionella musiker & producenter så jag finner knappt ord för det. Och det skulle vara så vansinnigt kul om en större massa kunde få ta del av så mycket mer av mig & min karriär. Så självklart ska jag kämpa för det 😉

Ska jobba på att lägga upp mycket mer bilder eftersom jag älskar bilder själv. Men det är nått som är fel med inställningarna här som jag inte har lärt mig ännu ~ men då vet du att jag jobbar på det i alla fall.

 

Till nästa gång, lev väl ta hand om dig & lev med kärlek <3

Stor varm kram ~ Anna.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>