Mys med vän & familjen <3

Hej fina bloggläsare, hoppas du mår bra?
Snacka om att dagarna går fort & som du ser så har jag inte riktigt kommit in i bloggandet kontinuerligt. Men jag LOVAR att det kommer bli bättre & bättre igen 😉
Igår simmade jag på förmiddagen & efter var det dags för akupunktur & sen ner på stanbdär jag mötte upp min vän Denise & tillsammans tog viken mysig fika & samtalade lite & sedan tog vi en tidig bio & såg på nya Wallander.
Och dessvärre så tycke jag inte nått speciellt om den – den var inte dålig, men den var verkligen inte bra heller tyvärr. Jag älskar annars alla Wallander & Beck filmerna. Men kanske det har nått brytpunkten nu & kanske man inte skulle göra fler filmer?! Det kanske blir tjatigt vad tycker eller vad tror du?
Det var i alla fall mysigt att möta upp min vän & ha lite egentid.
Sen åkte jag hem och lagade middag det vart linguini & min hemkokta bolognese på underbar nötfärs & färska tomater, vitlök & kryddor, sen tittade vi på gladiatorerna, barnen hade sina vänner hemma & sen tittade vi alla på en bra film. Så det vart en fin & skön fredag med många nya härliga minnen att bära med mig i mitt hjärta & sinne.

Idag är det lördag & jag & Roberto har tagit Antonio & Vanessa med varsin kompis åk iväg till ett badhus, där ska vi möta upp Denise & hennes lille son Marlon & mormor Jane & skånska vi bada & ha kul.
Men jag skriver mer sen det lovar jag 😉

Lev väl ~ kärlek Anna.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mys med vän & familjen <3

  1. Hej Anna, vad roligt att du har börjat blogga. Så mysigt att läsa om dig och din fina familj. Du verkar vara en så go och genomsnäll människa och verkar ha ett stort hjärta. Vi behöver mer av den varan. Jag skulle vilja se mer av dig i tv, blir det något av det framöver? Grattis också till din fantastiska viktnedgång. Du kan väl berätta om lite vikttips, jag behöver det….:o) Ta hand om dig. Kram Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>