Mitt nya år ~ 2013

Det här året vet jag kommer att vara förändringens år för mig på många sätt & vis. Både i stort & i smått.
Jag kommer framför allt bli sååååå mycket snällare emot mig själv & jag kommer att prioritera mig själv mycket mycket mer.
De senaste 3 åren har varit tumult artade & det har skett stora & svåra förändringar på olika plan & sätt. Känner direkt att detta blogginlägg skulle kunna dra iväg åt ett väldigt tungt & infekterat håll, så jag sätter punkt just här och nu för det.
Och så tar jag det inlägget en annan dag istället. För nu vill jag bara skriva om mina nya hela super snygga naglar :-)
Det var min fina dotter Felicia som rekommenderade mig en jättegullig tjej ~ jag har ju rätt bra koll på snygga naglar & sedan jag var 15 år så har jag fått mina naglar fixade av det ena proffset efter det andra. Och jag har alltid haft fina händer & snygga naglar ~ Så ett stort varmt TACK till alla & tro mig, det är MÅNGA som fixat naglarna på mig 😉

Men så nu har jag vänt blad som jag gjort på så många andra sätt med….men mer om det i ett annat inlägg!
Även med mina naglar & jag har haft nöjet & turen tack vare min ängel att lära känna Kiana & igår träffades vi för första gången & så fixade hon mina naglar från grunden.
Mina egna naglar var galet långa, men jag bestämde mig för att ännu en gång klippa ner mina egna & sätta tippar & göra en fräsch & snygg fransk med bara en liten söt dekoration på ringfingrarna också i vitt. Kiana gör allt, och hon gör galet mycket fina grejer med mycket glitter, dekorationer & blingbling som jag älskar så jag ser framemot att få göra mycket snygga naglar under året :-)

Blir väldigt imponerad av Kiana som har en otroligt varm & lättsam personlighet. Och att se hur hårt hon jobbar med sitt företag på egen hand & verkligen har hela sitt hjärta & engagemang i sitt hantverk är otroligt inspirerande & imponerande.
Hon är en varm genomtrevlig tjej som bara vill ge sina kunder det bästa hon kan varje gång & jag förstod på andra kunder att hon har MÅNGA stammisar som alltid kommer tillbaka & det är ju så man vill ha det, med den man gör sina naglar hos, och sitt hår, sina fötter & kanske går till för att få massage eller sina ansiktsbehandlingar.
Jag är väldigt mycket ett vanedjur. jag älskar att ha ”min” nageltjej, ”min” frisör för på så sätt vet man att man alltid får det som man förväntar sig, tycker om & blir 100% nöjd med. Så jag är verkligen glad över att gå hos Kiana nu & det var faktiskt sjukt kul att redan samma dag så sprang jag på en gammal bekant som direkt vart intresserad att testa att göra sina naglar hos Kiana, så hon skulle direkt boka en tid sa hon :-) KUL!!! Då får jag säker träffa henne lite oftare också & det är ju inte fel.

Är du på jakt efter nån som gör riktigt bra, snygga, vackra & hållbara naglar? Då kan jag varmt rekommendera Kiana.
Du finner henne på www.kiana.nu ~ På Instagram kan ni följa henne varje dag där heter hon Kiananails börja följa henne idag, för tips, priser, tider & idéer & hon finns även på Facebook
Du kan även boka direkt på telefonnr.+46707421469 Våga testa nått nytt !

Kommer efterhand lägga upp mer bilder men här kommer några.

Ta hand om dig & glöm inte att du är värdefull
Lev väl & med kärlek ~ Anna.

20130117-163009.jpg

20130117-163020.jpg

20130117-163033.jpg

20130117-163039.jpg

20130117-163050.jpg

20130117-163111.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>