Mitt hår :-)

Hej fina hoppas allt är fint med dig och att du njuter av att det är helg?
Själv har jag det bara bra med familjen, lagar god mat, har bakat & så tittar vi på film. Så skönt att bara vara, koppla av och verkligen umgås.

I förrgår var jag & Roberto på Premiären utav Django Q.Tarantinos nya film och jag måste säga att det var riktigt bra – jag ville inte att den skulle ta slut!
Alla var grymt bra men min favorit vart Christoph Waltz som spelar Dr.King Schults i filmen Wow vilken grym skådis!!! Jag vart helt tagen av hans agerande, så jag rekommenderar dig verkligen att se den, även om den var liiite för mycket sprattel på slutet men Tarantinos filmer är ju kända för att vara blodiga så det får man tåla 😉 Det är ju bara film.

Nu skulle jag vilja tacka alla som skickat fina & snälla kommentarer om mitt hår ~ ni är för snälla :-)
Och eftersom det är så många som frågat vart jag fixar mitt hår, så kommer här informationen.

De gånger jag använder mig av extensions så använder jag ett underbart hår från Baldacci Haircare från Göteborg & jag vill passa på att tacka fina Peter Åslund som är ägaren av Baldacci. Hans service vet inga gränser & han levererar alltid hår av högsta kvalité ~ jag är såååå nöjd & jag kommer fortsätta att använda mig av deras hår just för att jag vet att dom aldrig tummar på kvalitén.
Men jag kan ju inte sätta i håret själv & genom Peter kom jag i kontakt med Adriana Kuhl som driver sin egna salong som heter Wendy’s Hair här i Stockholm på Luntmakargatan 95
telefonnr dit är 08-6129989 & jag kan garantera att bokar ni tid där oavsett om ni vill göra extensions, klippa eller färga håret så kommer ni bli riktigt nöjda. Det fina med personalen på Wendy’s Hair är inte bara deras kunskap & expertis ~ deras bemötande & intresse för dig som kund känns verkligen genuint & DET uppskattar i alla fall jag väldigt mycket.

20130119-213806.jpg

20130119-213822.jpg

20130119-213845.jpg

20130119-213852.jpg

Tack snälla ännu en gång för alla fina mail & kommentarer jag uppskattar det enormt mycket.
Ha en fortsatt bra helg ~ nu ska jag se på spännande film med mina killar 😉
Vanessa är hos en kompis ett tag till & Felicia är ute med några vänner ikväll.

Vi hörs snart igen, var rädd om dig – glöm inte att du är värdefull.
Kärlek Anna.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Mitt hår :-)

 1. Gulliga , goa Anna vad jag är glad att jag hittat dig här igen. Jag skrev en del till dig på den andra bloggen men då som Eva från Askersund. Nu har vi flyttat till centrala Kumla istället. Dels för att min dotter Alexandra ska få den bästa hjälpen för sin ADHD/Autism och sen så gick båda grabbarna redan här i gymnasiet. Nu har min älste son Christian (20 år) flyttat upp till ÖverToneå och går en utbildning där. Han var skoltrött när han gick ut det vanliga gymnasiet här och det var med nöd och näppe han klarade det. Min andra son Simon ( 18 år) går sista terminen på Hotell och restaurang och ska bli kock.

  Hoppas du nu har tagit hand om dig själv ordentligt den här tiden. Det är du verkligen värd efter allt som du varit med om. Jag tror säkert att du fått ordentlig stöttning av din underbara familj men det är såååå viktigt att inte glömma sig själv och bara tänka på andra.

  Många kramar till dig Anna och tack för att vi får följa dig här igen.

  Kramiz// Eva från Kumla

 2. Hejsan!

  Sugen på extentions jag med då jag använder clips med löshår i showen jag är med i.
  Men kan du säga hur länge du har dem i innan de måste sättas om och/eller bytas hår?
  Och vad har du för plus och minus att säga om det?
  Tack på förhand!
  Ha en fin dag/ Malin
  malinedlund.blogg.se

  • Hej Malin, där jag fixar mitt hår nu på Wendy’s Hair så har håret varit jättefint i 5 månader & med microringarna som jag har nu så kan man sätta om fästena en gång – så man kan säga att man får 2 förlängningar med samma hår. Så om man tappar nån hårslinga så kan man spara den & ta med till salongen så sätter dom om det till dig när håret växt ut.

   På så sätt skull jag säga att du är fin i håret i alla fall 8-10 månader
   Allt beror ju också lite på hur snabbt ditt egna hår växer med – men jag måste säga att jag har inte nått negativt att säga faktiskt. Var bara rädd om håret & välj en Salong som har lång erfarenhet. Vet ju inte vart du bor? Men bor du i Stockholm? Så tycker jag helt ärligt att du ska kontakta Wendy’s Hair på Luntmakargatan 95 tel.08-6129989 & du får gärna hälsa från mig.

   Lycka till & hoppas du blir lika nöjd som jag.
   Kram Anna.

 3. Hej!
  Tack för svar Anna! :-)
  Det blir i Sundsvall jag gör det, imorrn 😉 men inte med microringar utan med keratin-pluppar. Vet inte vad som är bäst..? Har du testat båda varianterna?
  Spännande ska det bli iaf tycker jag. Bild kommer på bloggen!

  Ha en fin söndag!
  Kram! / Malin
  malinedlund.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>