ALLT hänger på HÅRET!!!!

DET lärde jag mig idag, och låt mig förklara vad det handlar om. Igår var jag, Felicia & Roberto & simmade på Mörbybadet & det var som vanligt jätteskönt. Vi simmade en timme non stop & så avslutade vi med 20 min i det varma sköna bubbelbadet.
Sedan gick vi för att basta & duscha, & när jag står i duschen så ska jag ta ur gummisnodden jag hade satt upp håret med som jag alltid gör. Men den här gången hände det som inte får hända… HELA knuten med snodden trasslade in sig nått fruktansvärt & jag fick en fruktansvärd PANIK i hela kroppen.

Så jag stressade hem & satte igång med balsam & inpackningskräm & en bra borste & försökte få loss den fruktansvärda tovan som hade uppstått. Men det GICK INTE!!!
Jag grät grät grät, men till slut gav jag upp & gick & la mig.
Och bestämde mig för att ringa 2 fantastiska vänner till mig direkt på morgonen & tänkt vart gjort.

Jag kontaktade Peter Åslund på Baldacci Hair & Adriana Kuhl från Wendy’s Hair
& gissa vad???
Dom RÄDDADE mig <3 <3 <3 <3 <3 Jag lyckades efter närmare 5 timmars slit med tovan imorse så lyckades jag äntligen trassla upp allt. Men fyyyyyy sjutton vad rädd & orolig jag var innan det vart gjort.
& på det så meddelade Peter att han hade fått fram håret som jag älskar & använder på nolltid! & Adriana fixade fram en personal, söta Jessica som satte i det nya håret på mig idag på nolltid!!!
Jag är så glad att jag går till människor som har ett hjärta i det dom gör & att allt handlar inte bara om att tjäna pengar. Utan man bryr sig genuint om sina kunder & man vill ge dom sitt allra bästa varenda gång. & det kan jag som sagt säga att det gör dom på Baldacci & Wendy's Hair.
Så vill du bli snygg i håret vare sig det gäller extensions, färgning eller klippning så blir du inte missnöjd, DET törs jag faktiskt lova.

Vill du veta mer? Så är det bara att kika in på www.baldacci.se
& du kan även följa fantastiska Adriana på Instagram, sök bara på adrianakuhlwendyshair
Adriana har även börjat att blogga & det är spännande läsning 😉 hennes bloggadress är
www.wendyhair.se/bloggen

Ja det var ett turbulent dygn & jag har varit ledsen & faktiskt även rädd. För håret betyder verkligen SÅ mycket….ja i alla fall för MIG!
Och jag är sååå glad att inte mitt egna hår tog nån skada trots att det såg riktigt illa ut innan jag lyckades reda ut den hemska tovan.

Nu ska jag lägga mig & sova & inatt vet jag att jag kommer att kunna sova riktigt skönt 😉
Ta väl hand om dig fina ~ och lev väl.
Du vet väl om att du är värdefull, kärlek & respekt ~ Anna

20130124-225755.jpg

20130124-225822.jpg

20130124-225838.jpg

20130124-225854.jpg

20130124-225908.jpg

20130124-225932.jpg

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “ALLT hänger på HÅRET!!!!

 1. Åh Anna vad fin du är i håret. Hoppas allt är bra med dig. Jag fick en så skojig bild skickad till mig idag av min äldste son som studerar i ÖverTorneå just nu. Hans skägg , mushtage (vet ej hur det stavas) och ögonbryn var vita av köld……Hoppas att du får en lugn helg. Jag ska hämta mitt lilla bonusbarnbarn Kian i morgon och han ska sova hos oss en natt. På söndag ska vi hämta en sköldpadda som vi ska ta hand om för att ägaren tröttnat. Det är så kul att få följa dig på bloggen igen. Många kramar Eva från Kumla.

 2. Hej Anna!
  Skönt att det löste sig med håret. Jag vet verkligen vad det betyder. Jag hade nästan midjelångt och väldigt tjockt hår, men en dag kom Herr C och knackade på dörren och talade om att nu skulle han in i mitt liv, han frågade inte ens om lov utan sa att han hade hade bosatt sig i min kropp. Vadå jag cancer!?!? Cellgifter och strålning blev det och cellgifterna gjorde att jag tappade precis allt hår på hela kroppen. Då kände jag verkligen vad håret betyder, nu 2 år efter cellgifterna så har håret kommit tillbaks på vissa ställen, men längst upp på huvudet har jag en stor flint där hårsäckarna är helt döda. Så det enda som går att göra nu är en hårsäckstransplantation som jag får bekosta själv, men vem har 100 000 kr, tja inte jag. Så nu känns det som om jag inte ens har någon identitet kvar.
  Ha det bra och hoppas du får behålla ditt fina hår. Kram Annika

  • Hej Annika, kan nog aldrig sätta mig in i exakt hur hemskt tufft det måste vara att kämpa emot en så vidrig sjukdom som cancer.
   Kan bara säga att jag tycker ni som drabbats av sjukdomen är beundransvärda i er personliga kamp.
   När det gäller en transplantation, kan du inte söka hjälp via landstinget för det? Vet inte alls om det går.

   Men jag önskar dig allt gott!

   Lycka till, kram Anna.

 3. Wow, vilken tur att det löste sig hörru. Förstår verkligen den hemska känslan och har full förståelse för att det var ett hemskt dygn du upplevde. Såna där grejer önskar man inte sina värsta fiender. Tack för att du bloggar Anna, det är jättekul att få följa dig. Och vilket jobb hon gjorde, frisörskan.. dagens hjälte-status på henne!

  Puzz och kram

  • Jag förstår att du måste ha det väldigt tufft, när du går igenom en sådan svår & hemsk behandling. Jag har mist närstående i Cancer & varit med på nära håll under behandlingar. Jag har människor i min närhet som vunnit kampen, vilket är underbart! Men jag har också mist närstående & det har varit fruktansvärt. Jag känner stor respekt & jag hoppas att det går bra för dig.

   All lycka & styrkekramar till dig.

   Anna.

 4. Jag tycker verkligen synd om dej Anna. Känslan när gummisnodden inte gick att få loss kan jag nästan inte ens föreställa mig. Vilken tur att det hela fick ett lyckligt slut i alla fall!

  • OM det hade gått?
   Då skulle jag inte behövt leva med tovan i ett dygn & sedan ytterligare 5 timmars intensivt arbete med att reda ut den. Tovan satt nästan ända in i hårbotten & eftersom jag har så långt hår så vart det riktigt illa & det såg verkligen riktigt illa ut.

   Fattar faktiskt inte varför den här händelsen har upptagit så mycket engagemang? Men men detta hände för snart en månad sedan så att det skrivs & snackas om det nu är patetiskt.

   Må så fint, mvh Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>