Palina Make up

Hej har haft fullt upp & känner att tiden räcker verkligen inte till som jag skulle önska. Men jag gör så gott jag kan.
För några dagar sedan var jag på en väldigt mysig fika tillsammans med 3 härliga tjejer, min vän Denise, Jennifer & Jessica Eriksson som jobbar för kosmetika företaget Palina. Det var jättekul att träffa tjejerna igen, sist var ju då vi firade nyår tillsammans.
På den här fikastunden så var Jessica så gullig & presenterade alla fina produkter från Palina & gissa om vi alla vart glatt överraskade över den fantastiska kvalitén på produkterna :-)
Baserna var så mjuka, tunna & fina & täckte verkligen huden på ett fint sätt, skuggorna & rougen hade jättefint pigment, läppglansen var naturliga & hade mjuka fina färger & mascaran var tjock & fyllig, men vart inte klumpig kladdig. Och det fina var att allt satt kvar och var lika fint flera timmar senare & mascaran var fortfarande mjuk på fransarna så det är väldigt lätt att fylla på under dagen om man skulle vilja det, utan att den då vart tjock.

Vill du veta mer om Palina’s härliga produkter så tycker jag verkligen att du ska titta in på deras hemsida http://www.palina.se

När vi hade fikat klart så var Jessica såååå snäll & gav oss en varsin fin påse med urfina produkter & deras egna make up ~ penslar & det hade jag inte väntat mig! Så TUSEN TACK Jessica & Lina som är grundaren & ägaren utav Palina, jag & Felicia vart verkligen så glada & tacksamma. Det är ju väldigt roligt att prova nya produkter & extra kul tycker jag det är att använda mig av de svenska märkena som finns på marknaden.
Här kommer lite bilder…

20130127-230730.jpg

20130127-230748.jpg

20130127-230801.jpg

20130127-230817.jpg

20130127-230840.jpg

20130127-230848.jpg

20130127-230904.jpg

20130127-230914.jpg

20130127-230921.jpg

Jag har lite mer fina bilder från Palina’s sortiment, så jag kommer säkert att lägga upp lite fler bilder.
Till nästa gång ~ var rädd om dig, glöm inte bort att du är värdefull <3

Kärlek & respekt Anna.

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Palina Make up

 1. Jag måste bara skicka en liten hälsning innan jag lämnar din fina blogg! Hittade hit nyss. 😉 Du är så himla VACKER!! Tycker det är så roligt med bilder av dig, och på en av bilderna i tidigare inlägg är du ju så fiiin! Du ser ut som en ungdom, hihi..
  Jag är själv en 40+ UNG kvinna. 😉

  Kram!

 2. Finaste Anna! Såg dig på Ica idag och funderade på om jag skulle fråga om jag fick ta en bild på dig och mig men jag fegade ur vilket jag såklart ångrar nu i efterhand.. :) Du är en bra förebild och en fantastiskt fin människa!

  • Hej Sofie, du skulle ha kommit fram. Det hade varit trevligt :-)
   Kanske kommer ett nytt tillfälle?

   Må så fint, kram Anna.

 3. Hej Anna!
  Försökte hitta någon mail till dig för jag visste inte vart jag skulle ställa denna fråga men jag provar här :) såg dig i plastikkirurgerna för någon dag sen och undrar vart den fina vita blusen kommer ifrån? :)
  Kram Maja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>