Made it to MELLO, TJOOOOHOOOO……

Ehhhh vad var det för idiot som fick för sig att ta min tova med i Melodifestivalen???
Snälla jag hoppas verkligen inte att nån TROR att jag själv hade något med detta att göra!!!?

Tycker det är helt otroligt att vuxna människor som sitter i en redaktion & ska göra underhållning i ett utav det största årliga tvprogrammet, inte har källor till bättre, roligare & framför allt mer relevanta ämnen som hör programmet till?!?!?

Sen fattar jag ärligt inte att vuxna ägnar sig åt vuxenmobbing, hån & häckleri???
Allvarligt är det okej???
Sen att man särbehandlar människor är också något jag mår illa av.
Vissa kan faktiskt göra, skriva eller säga något som är högst ogenomtänkt & smått korkat. Men ändå komma undan med det. Medans andra bara får påhopp på påhopp på påhopp…..ehhh jag fattar faktiskt inte varför det är så. Men det är uppenbart att vissa verkligen är mer priviligerade än andra, det är ju helt uppenbart. Usch vad äckligt!!!

Men att slösa 40 sekunder på mig med något så irrelevant i festivalen var verkligen ett bottennapp…..för DOM SJÄLVA, och att som programledare behöva genomföra skiten – herre gud. Så tycker vissa att JAG verkar göra ALLT för att synas i tidningar & tv????? INGET kunde vara mer FEL 😉
Och som sagt – att som vuxen ägna sig åt att håna. Ja det är verkligen pinsamt!

Och kvällens resultat?!? Ja det skiter jag fullständigt att kommentera, hahahahahaha.

Lev väl, lev med kärlek & lev med respekt ~ Kan aldrig säga dom orden nog många gånger!!!

Kram Anna.

20130216-230551.jpg

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Made it to MELLO, TJOOOOHOOOO……

 1. Jag reagerade också över det. Tycker absolut inte att det har på melodifestivalen att göra. Sen tycker jag inte det är något att skämta om. ALLA hade nog fått panik vid en sån situation. Varför ska du behöva lida för att du delgav detta på din blogg? Många kramar till dig underbara Anna.// Eva från Kumla

 2. Halloj…
  Här är en till som tycker att den som skrivit mellansnacket på mellon borde få sopa skit i stället
  Va är det för rent ut sagt SKITSNACK de håller på med…Att dom bara går med på att haspla ur sig sån dynga…

  Vuxen mobbing helt klart… Varför ska du/ni acceptera det mer än andra??

  Stå på dig…… Annars gör nån annan det….

 3. Jag läste för ca 1 – 2 veckor sedan i Aftonbladet och där stod det att du skrivit det i din blogg :)
  Tycker man skall få skriva om vardagshändelser i sin blogg utan det skall pratas om det i ett tävlingsprogram eller för den delen tidning.
  Tror på dig :)

  Kram

 4. Jomenvisst vilket bottennapp… pinsamt för alla, även oss som tittade :-( Dålig stil SVT! Hittade hit för ett tag sen och tycker du är en cool tjej med mycket personlighet :-)
  Ha en fortsatt trevlig söndag!

 5. Jag kommer inte riktigt ihåg vad de sa gällande tovan igår. Men jag tror det var menat med glimten i ögat och för vissa gick det kanske hem. Tyckte själv det var lite roligt, även om jag inte är så insatt i själva grejen. (Kanske därför jag tyckte det var roligt, vem vet!)

  Men det jag ville ha sagt var att många offentliga personer får säkert en liten spark lite här och var, och det är absolut inte ok att driva med människor så de blir sårade. Men precis som du säger så säger det nog mer om själva produktionen, att de inte har något annat att skämta om än om att de skulle driva med just dig.

  Jag såg repris på plastikkirurgerna för någon vecka sedan, det avsnittet du var med i. Och jag måste säga att gud vad rörd man blev när du intervjuades. Man förstod verkligen din känsla och jag kände bara vad ärlig och mänsklig Anna Book är.

  Du är himla fin du!

 6. Min son fyllde år på Alla Hjärtans Dag och i lördags hade vi fest för honom med släkten.
  På kvällen tittade vi på Melodifestivalen och jag blev SÅ arg och ledsen när de drev med dig och håret. Sade ifrån högt och tydligt att det där var ju inte ok. Alla övriga här hemma hos oss höll också med.

  Jag fick enorma problem emd mitt hår för nga år sedan då jag drabbades av underfunktion i sköldkörteln. Mitt tidigare långa, tjocka och vackra hår blev tunnt, sprött och kort. Jag mår såååå dåligt av detta och kan därför förstå vilken panik du måste fått när det blev hårproblem för dig. Man är så rädd om sitt hår när man fått problem.
  Jag har tyvärr inte råd att sätta in extensions så jag skäms dagligen för mitt hår… och är livrädd att det ska bli ännu tunnare.
  ´Vi är många som förstår dig Anna!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>