Barnen är sååå glada :-)

Idag slog Antonio & Vanessa till efter långt & noga övervägande!!!
Dom har under en tid sparat pengar & båda har verkligen trånat efter att köpa sig en varsin Ipad mini.
Men, dom har inte velat förhasta sig. Så dom har dröjt med ett beslut & som sagt idag slog dom båda till.

Dom är ÖVERLYCKLIGA här hemma & dom känner sig båda riktigt stolta att dom kunde köpa dom själva. Vi har ju försökt att uppfostra våra barn att jobba för saker och ting, stort som smått och jag måste bara säga att jag tycker dom är sanslöst duktiga alla tre på att kämpa för sina egna saker.

Och det känns som ett fantastiskt erkännande på ett sätt med, när man ser att dom resonerar fram ett beslut om hur dom ska göra & om det är värt det och så vidare. Dom stressar inte bara iväg bara för att dom har råd eller möjligheten att köpa nått. Utan dom tänker faktiskt efter noga innan dom beslutar sig.
Och jag är verkligen glad för deras skull & det är makalöst härligt att se den lyckan & hur noga dom är med att ta hand om sina saker oavsett om det är en billigare eller dyrare sak. Dom har väldigt mycket respekt för pengar & dom är faktiskt av den mer sparsamma typen 😉 vilket också visar sig nu när dom kan köpa en sådan dyr & fin sak till sig själva.

20130218-224117.jpg

20130218-224126.jpg

Dom ville båda ha en varsin vit ipad mini & så ville dom ha likadana skydd till dom 😉
Som sagt så var det två väldigt väldigt glada barn som somnade ikväll när dom la sig.

För dom har verkligen väntat & funderat på detta länge, så det var nog en del spänningar som också släppte på ett sätt idag när dom tog sina beslut & till sist bestämde sig, så jag & Roberto är verkligen glada för deras skull.

Om du längtar efter något eller önskar dig något?! Så kämpa för att det ska bli en verklighet, spar det du kan, stå på nån loppis & sälj saker du inte använder, sätt ut en annons, eller sätt upp lappar om olika tjänster mot betalning. Rasta, någons hund eller hjälpa nån att handla är två bra saker man kan sätta upp lappar om att man kan göra mot en slant. Många bäckar små, kan bli en stor å 😉 kämpa & ge inte upp!

Glöm inte bort att du är värdefull, lev väl & lev med kärlek.
Stor kram Anna.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Barnen är sååå glada :-)

  1. Jag kan riktigt se de tindrande ögonen hos dina barn. Förstår att du är mycket stolt som mamma. Ibland är det inga större saker som gläder en som mamma tycker jag. Min älste gjorde mig så stolt igår. Han har under några år haft det väldigt jobbigt med sig själv men för lite drygt en månad sen tog han steget att flytta upp till Övertoneå ( vi bor utanför Örebro) tillsammans med en kompis för att gå en utbildning där. Igår skickade han en bild på en vägg han kaklat alldeles själv för första gången och det såg superbra ut. Var såååå skönt som mamma att höra hur stolt han var. Samma var det med min yngre grabb förra veckan. Jag har haft känningar av min njursten. Simon fick en fråga av en kompis om han ville följa med hem och sova hos honom. Men Simon sa att nej det kan jag inte ifall jag måste skjutsa in mamma till sjukhuset. Det var inget jag bett honom om men det var naturligt för honom.

    Oj nu blev det långt……hoppas det inte gjorde något.

    Du är en otroligt underbar människa Anna och dina barn verkar verkligen brås på sin mamma.

    Många kramar // Eva från Kumla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>