Ja, man kan ju undra varför?

Det är inte bara jag som undrar detta…

20130220-213810.jpg

Men det är uppenbart att vissa är värda mer respekt än andra. Vissa kan ”håna” och komma undan med det & vissa hamnar i en situation som inte hånar någon. Men då är man tydligen ett legitimt offer för, spott, spä & hån…..Tack melloredaktionen & Mr.EAS

Lev väl & lev med respekt

Kärlek Anna.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Ja, man kan ju undra varför?

  1. Inse fakta… du är MER värd än andra, varför skulle de annars lägga energi på dej :) jag har läst dina bloggar och du ursä´ktar och nästan nervärderar dig själv, hade de tyckt att Laila Bagges uttalande var något så hade de tagit det, nu var det DU snälla rara :) var GLAD för det!!! Kram.

  2. Du har så rätt Anna, känns inte okej !!!! hörde det inte själv eftersom jag inte kollar på mellon men det kallas väl att göra narr av andra eller mobbing. Kul att du börjat blogga igen hittade hit idag.

  3. Otroligt plumt och smaklöst ”skämt” tyckte jag. Stå på dig Anna och lycka till med allt!
    Varma hälsningar Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>