Änglavingar.

Har märkt en trend att man kan köpa toppar & jackor med änglavingar på ryggen i olika storlekar & modeller.
Det är ju väldigt snyggt, men så är det ju faktiskt så att jag har mina alldeles egna små vingar på min rygg som jag bär med mig varje dag för resten av mitt liv <;3

Gjorde den här tatueringen då min älskade mamma Maritha gick bort 2009

20130221-172909.jpg

Texten är på Spanska och det betyder, Mamma för evigt ~ Det är för att jag för evigt kommer bära min mamma i mitt hjärta & minne. Men också för att jag för evigt själv är mamma till 3 underbara människor.

Ta hand om varandra, var vänlig mot dina medmänniskor & glöm inte bort att du är värdefull.
Kärlek & respekt, stor kram Anna.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Änglavingar.

  1. Varför i hela fridens namn är det så svårt för dig att vara konsekvent och hngna lite rutin påå bloggandet.Regelbundenhet alltså !! Världen är full av ursäkter och det är lätt att tycka synd om sig själv! SNAP OUT OF IT !!! Du gör dina fans besvikna…..svara nu på den här kommentaren omgående , snälla Anna !

    I Kärlek.

  2. Tack för att du äntligen bloggade fina Anna!
    Vi gillar din blogg precis som den är
    Vanlig vardag uppblandat med lite glamour !
    Kan vi få receptet på den goda kakan ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>