Det var dubbelt helt plötsligt?!

Hej hej, vet inte hur det var möjligt men mitt blogginlägg om att vi var så stolta & glada för barnens skull över deras egna inköp av ipad’s vart dubbelpublicerat!

Det 1a inlägget jag skrev om detta råkade raderas……trodde jag! DÄRFÖR skrev jag ett nytt – men tydligen så vart det ändå publicerat??!?!
Så nu har jag raderat ett utav inläggen & jag ber om ursäkt för att ett liknande inlägg kom upp, det var verkligen inte min mening.
Men jag rår inte alltid för tekniken på en sådan här stor sajt & ibland knasar tekniken även för den bäste.
Det var nån som undrade vad det här är för konstig blogg? Vad ska jag svara på det? Annat än att det är min, Anna Maria Teres Book Toledano’s knasiga lilla blogg & här är inte allt perfekt hela tiden, det blir kanske lite fel, eller knas då & då. Men det är en ärlig & enkel blogg om en enkel & ärlig människas lilla liv.

Hoppas du ändå gillar att kika in här då & då? Och ställ gärna frågor, det hjälper till att bloggen blir ännu mer levande & jag kan bjuda ännu mer på mig själv 😉
Tack snälla fina du på förhand.

Lev väl, lev med kärlek & respekt ~ Stor varm kram Anna.

20130221-170221.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Det var dubbelt helt plötsligt?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>