Lite mer bilder…

…från min barndom :-)

20130321-130120.jpg
Här är jag & min 9 år äldre syster Pia på Palma de Mallorca där min pappa bodde.

20130321-130231.jpg
Den här Tomten älskade jag att dansa med i 4 år :-) hahaha jag tyckte han var fantastiskt rolig.

20130321-130346.jpg
Här ser ni min storasyster Susanne som är 2 år äldre än mig, jag i mitten & vår lillasyster Helena som är 3 år yngre än mig. Vi gick alltid luciatåg tillsammans & med några av våra kompisar, det var så roligt tyckte vi.

20130321-130632.jpg
Här sitter jag i pappas bil på Mallorca, jag skulle fylla 3 år.

20130321-130744.jpg
Och här sitter vi nybadade & fina. Det är Susanne, jag & Helena & som ni ser så köpte alltid mamma liknade eller likadana kläder till oss så att ingen skulle känna att den ena fick finare än den andra…

20130321-130950.jpg
Jag vet att mamma gjorde så för att egentligen så är Susanne & Helena mina & Pia’s kusiner. Susanne är min morbrors dotter & Helena är min mosters dotter. Men min mamma uppfostrade dom båda & var deras fostermamma. Min morbror dog mycket oväntat av en hjärnblödning endast 36 år & min moster var sjuk & kunde inte själv ta hand om Helena. Så min mamma kämpade hårt & tog hand om 2 egna flickor mig & Pia, & sina båda syskonbarn Susanne & Helena. Det var därför hon envisades med att köpa lika kläder till oss, så att ingen skulle känna att den ena eller andra fick finare saker bara för att jag var biologisk dotter tex. Pia var ju så pass mycket äldre än oss så hon klarade sig 😉 hahaha. Men så här i efterhand så ler jag åt hur omtänksam min mamma var gentemot oss barn & ville att vi alla skulle känna oss lika älskade & omhändertagna. Och det lyckades hon med på alla sätt & vis kan jag lova ~ Hon var världens bästa & finaste mamma & jag saknar henne så mycket.

20130321-132105.jpg
Och här är jag 4 år på min födelsedag & jag står stolt i en fin hemsydd klänning med huckle ~ jag kände mig sååååå fin :-) & glad för dom fina blommorna. Och det är verkligen något jag fortfarande älskar. Färska blommor – det finns det alltid i mitt hem än idag.

20130321-133202.jpg
Och här är jag med min älskade Pappa Juan på Mallorca. Jag älskar verkligen min pappa, dessvärre så gick ju min pappa bort 14 dagar innan min 25 årsdag & nu i augusti så blir det 18 år sedan.
På bilden är jag bara 4 år & jag måste säga att jag inte alls gillar att han röker samtidigt som jag sitter hos honom. Men på 70 talet så tänkte man inte på samma sätt om rökningen & tyvärr så rökte båda mina föräldrar & det var en stor bidragande orsak till att jag miste båda mina föräldrar allt för tidigt.
Jag är väldigt stolt över mig själv att jag aldrig börjat röka & jag är så tacksam att min man inte heller röker.

Ja det var lite bilder från min barndom, jag ska plåta av fler bilder & visa dig nån annan gång.
Hoppas du har en fin dag & att solen skiner lika vackert hos dig vart du än är?! För här är det underbart vackert i solen idag 😉

Var rädd om dig, lev väl & lev med respekt.
STOR kram ~ Anna.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lite mer bilder…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>