Ber för fina Tiger <3

Igår fick vi veta att Felicia’s fina lilla chihuahua som hon har tillsammans med sin pappa, bonusmamma & sina två småsystrar, som bor i Nacka ~ Vart attackerad av en stor schäfer som dom bor granne med. Och det hände i hissen!!?!? Från ingenstans, så bara bet schäfern Tiger över nacken, ruskade om honom & slängde iväg honom inne i hissen :-(

Vi alla är sååå ledsna för lilla Tiger, som verkligen är världens snällaste lilla hund & nu kämpar han på djursjukhuset för sitt liv. Såren såg inte nådiga ut & han måste ha blivit så rädd & chockad stackaren <3
Men han är i goda händer & hela hans familj är hos honom & öser sin kärlek över honom, så jag ber att han ska bli bra & jag tänder ett krya på dig ljus här hemma hela tiden ~ Han har alltid varit en kärleksfull liten hund som är lugn, fin & så snäll. Han skulle aldrig skada någon & så blir han attackerad på det här brutala sättet. Nu hoppas vi bara att det vänder & att han ska bli bättre, så att personalen på djursjukhuset kan ringa & lämna nått positivt besked om hans tillstånd.

20130323-165132.jpg</a<

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Ber för fina Tiger <3

 1. Usch, så hemskt!! Jag känner verkligen med er! Djuren är ju också familjemedlemmar som man månar om och bara vill allt gott. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra med lilla Tiger. Jag lovar att be för er lilla älskling!! Kram, Karin.

  • Tack snälla Pernilla, dessvärre mår han inte bra ännu :-(
   Så det enda vi kan göra är att hålla tummarna & jag tänder krya på dig ljus till honom 24/7

   Felicia älskar den där lilla killen såååå mycket.

   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>