Skönt med helg :-)

Hej fina du hoppas allt är bra med dig & att du får njuta av helgen?! Vad gillar du mest att göra på helgerna?
Själv så gillar jag att umgås med familjen så klart, men jag gillar också att umgås med våra vänner – laga mat & umgås. Och så gillar jag att fixa i hemmet :-) & en dag som denna då solen skiner då åker alla kuddar & täcken ut i den friska luften & så piskar vi dom ordentligt. Sedan älskar jag att bädda rent i alla sängarna, damma, dammsuga & torka av alla golven så att det blir riktigt rent & fint. Och som tur är så älskar min man att städa han med, han är en riktig pedant & har väldigt fin ordning på allt sitt & jag kan ärligt säga att under våra 15 år tillsammans så har jag aldrig behövt att plocka upp efter honom, inte ens ett par strumpor!!! Han är väldigt snäll & tar egna initiativ & skurar gärna badrummet & stora toaletten. Så vi är ett väldigt bra städteam & eftersom vi hjälps åt så får vi ju allt gjort dubbelt så fort 😉

Idag var barnen färdiga med sitt & vi har ätit en mysig lunch tillsammans & nu är dom & leker med kompisar. Och vi fixar med det sista här hemma.
Idag har jag dessutom gjort pedikyr på mig själv & tagit 2 heta härliga fotbad & Felicia vart då liiiite sotis 😉 så jag överraskade henne också med ett hett fotbad & så gjorde jag en snabbpedikyr på hennes fötter med & smorde in dom i underbar lavendelolja & tjocka sköna bomullsstrumpor. Hon vart så tacksam ~ kul när dom blir glada för så lite :-)

Nu ska jag strax åka till Ica & handla lite till middagen & kanske hyra nån film, eftersom det inte är nått vidare bra på tv ikväll. Vet inte vad jag ska göra bara… Igår gjorde jag egen klyftpotatis, stekte kycklingbröst, gjorde en krämig pepparsås & till det en sallad på mozzarella, rödlök, cocktailtomater som blandas med färskpressade citron, olivolja, salt & chili explosion ~ snabbt enkelt & gott.

Ja ja vi får se vad det blir helt enkelt, ha en skön lördag du med & var rädd om dig.

Kärlek & respekt ~ Anna.
Här kommer några bilder, kvalitén är inte den bästa men jag hittar inte min kamera.

20130323-160554.jpg

20130323-160606.jpg

20130323-160616.jpg

20130323-160629.jpg
Och till dessert igår så bakade jag en mandelbotten som jag fyllde med en mild citronkräm ( lemon curd ) & på det så spritsade jag egen maräng ~ det var första gången jag gjorde just den desserten. Men alla tyckte jättemycket om den :-) det var kul. Speciellt när man bara experimenterar & inte vet hur det kommer att bli.

20130323-161515.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Skönt med helg :-)

  1. Hej Anna, tack för din fina blogg! Jag har följt dig i många år via din tidigare blogg, den här och även kikat lite på din instagram. Det som jag tycker så mycket om och varför jag jag läser och följer din blogg är för att du är så varm, otroligt mänsklig, snäll och jordnära! Att du värnar om din familj och det ”lilla” i vardagen och dess glädjeämnen. Vi är nog ganska lika på många sätt, jag älskar min familj mest av allt och vill helst att vi ska vara tillsammans så mycket det bara går! Min äldsta dotter blir 20 i höst och min yngsta är 17 och jag är så glad över att vi fortf åker på semester tillsammans osv. I lördags var min man och jag med yngsta dottern i fjärilshuset i Hagaparken, inte skämdes hon för att gå med oss :) Jag älskar också att pyssla om hemmet, inreda, baka, laga mat, kläder och shopping, promenader i vårsolen och att bara vara. Tack för din underbara blogg! Har du tips på påskmat? Har inte kommit ngt bra än och dagarna går ju så snabbt nu! Kram fr Annsofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>