Glada nyheter!!!

Yes idag kom samtalet som förändrar saker i mitt liv på många olika sätt. Och det enda jag kan säga i nuläget är YES!!!!! Jag är så vansinnigt glad :-)
TACK till alla inblandade så här långt & Mr.A jag är såååå glad för att vår vänskap har hållit i 30 år, tack för alla glada & roliga stunder.

20130327-171404.jpg
Jag är SÅ GLAD!!! & jag känner stor tacksamhet.

Lev väl lev med kärlek & lev med respekt.
Många kramar ~ Anna.

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Glada nyheter!!!

 1. Anna, jag vet ju inte vad ditt ”YES” betyder, men blir glad bara av att läsa om din glädje. Önskar dig och din familj en riktigt GLAD PÅSK!

  • Tack gulliga Marie ~ jag kommer att kunna berätta vad min glädje handlar om, inom en snar framtid 😉

   Glad påsk & må så fint, kram Anna.

 2. Vad härligt att känna sån’ glädje, sann glädje. Vad det än må handla om så är lycka smittsamt. Glad för din skull <3 Hoppas lyckokänslan håller i sig och gror.
  Kram

  • Tack snälla Linda & jag lovar att dela med mig av de goda nyheterna så fort jag får säga något 😉

   Ha en trevlig & fin Påskhelg nu.
   Kram Anna.

 3. Låter underbart, är så himla härligt att slinka in på din fina blogg o bli lite ”boostad” av din härliga energi man blir så glad.
  Önskar dig o din fina familj en riktig Glad Påsk :)

  • Åh tack snälla Helene för dom fina raderna. Jag vart jätteglad nu :-)
   Önskar dig & de dina en underbar påsk.

   Stor kram Anna.

 4. Jaa vad roligt, vad glad jag blir för din skull:) Berätta! Berätta! Jag blev jättenyfiken nu. Visst är det roligt när det äntligen händer, det man kanske gått & hoppats på i smyg. Vilken påskpresent.
  Blir så ledsen när jag läser allt jobbigt du varit med om, när du förlorat din mamma & svärmor och dessutom varit omringad av idioter. Ja vad ska man säga. Tänk som så att det är dom som beter sig illa som mår dåligt och är osäker i sig själv, och tar ut det på andra. Det är ju vuxna människor och bara dom själva som kan ändra på sig, ingen annan kan göra det åt dom. Så se till att Du och de dina mår bra, det är det viktigaste.
  Åh jag bara älskar hår-bilderna. Det är ju supersnyggt med dom ”vattenfallsfrisyrerna”. Heter så va? Ditt hår är jättesnyggt, älskar långt hår. Oj det här blev långt, hi hi.
  Superfina bilder på dig och din familj. Hoppas ni får en jättetrevlig påskhelg.
  Förrästen hur är det med Felicias hund?
  Kram Ninna
  http://www.ninnastradgardobetong.blogspot.se

  • Hej Ninna, dessvärre så mår Felicia’s älskade lilla Tiger inte bättre :-( han är nu opererad, men hans tillstånd är oförändrat & Felicia är mycket ledsen. Och tyvärr får jag inte berätta den glada nyheten ännu. Men jag lovar att berätta så fort jag får grönt ljus :-)
   Jag vill verkligen tacka dig från djupet av mitt hjärta för dina vänliga rader till mig. Tack snälla du, blir genuint rörd & tacksam över att det finns sånna som dig där ute. Att ge så mycket stöd & omtanke till en medmänniska är verkligen rörande. Och jag vart varm i hela själen av det du skrev här till mig.

   Var rädd om dig & hoppas du får en riktigt skön & trevlig påsk med dina nära & kära.

   Stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>