Glad Påsk.

Hej fina, hoppas att din skärtorsdag har varit bra? & att resten av påskhelgen kommer bli trevlig. Vad ska du göra under påsken?

Själv ska jag bara vara hemma med familjen & mysa :-) Vi tänkte åka & bada, jag & min älskade man var & simmade igår & det är så skönt att simma. Man mår bra i flera dagar känner jag :-)
Imorgon ska vi åka & hyra lite filmer & handla & under helgen kommer det att komma förbi lite vänner & min ena systerdotter kommer att komma & sova över nån natt, det blir mysigt. Sen har vi planer på att dra ihop ett kul gäng & åka & bowla, det är ju så vansinnigt kul & kanske blir det en bio på söndag tillsammans med barnen ~ Vad vi än hittar på så blir det bra & det är så mysigt när barnen är lediga från skolan & man verkligen får riktigt mycket tid till att umgås med sina barn. Jag ÄLSKAR när dom har lov :-)
Idag hade barnen maskerad i skolan & på eftermiddagen så vart Vanessa en fin Påskkärring & hon & hennes söta vänner gick runt & delade ut fina påskkort till folk & hon kom hem med en stor påse med godis, frukt & lite pengar så hon var överlycklig 😉
Felicia gjorde sin underbara svampsoppa idag igen & färskt bröd till förrätt & jag gjorde bara lite färsk Tortellinin med pestorosso & lite grädde till varmrätt. Vi har haft en lugn & mysig kväll & ätit den goda maten & så har vi tittat på tv tillsammans. Men nu ska vi strax lägga oss, vi har fullt upp imorgon & nu känns det lite som att luften gick ur mig när jag drack en kopp med hett lugnande te 😉

Sov med änglarna, glöm inte bort att du är värdefull <3
Stor varm påskkram från mig till dig

Anna.

20130328-224935.jpg

Jag älskar verkligen färska blommor, jag skulle nog inte klara mig utan 😉 Har fått det efter min lilla mamma, hon var precis likadan. Så jag har med mig det från min barndom <3

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Glad Påsk.

 1. Glad Påsk Anna!! Det låter som du ska få en fin helg med din härliga familj och vänner! :-) Själv har jag tagit en tur till soliga Göteborg. Planen var att se After Darks show men den har tyvärr blivit inställd pga sjukdom… Åkte hit ändå för att bo på mitt mysiga favorithotell, shoppa lite och strosa runt i pittoreska Haga. Jag får boka om biljetten och se showen en annan helg… Ha det nu så fint och njut av det, förhoppningsvis, fina påskvädret! Kram, Karin.

 2. Jag blir glad av dina bilder! Det ligger så mycket omtanke och kärlek i ditt pynt och dukningar, men framförallt maten. För mig är det omtanke att lägga tid och energi på att laga och servera god mat till sina kära. Här hemma går färdigmat ”fet bort” som kidsen säger…:)
  Ha det gott, Anna!
  (http://whoopsiedaisie.blogg.se)

  • Hej Christine, tack det var väldigt snällt skrivet. Jag blir så glad :-)
   Väldigt vänligt av dig att ge så mycket omtanke & värme på det sättet.
   Tack snälla du ännu en gång. Önskar dig en fortsatt fin påsk.

   Stor varm kram ~ Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>