En speciell dag <3

Idag har jag njutit av att solen har stått högt på himlen, min älskade man jobbade ett par timmar på dagen han är så duktig <3 & jag & mina härliga döttrar har städat, dammsugit, våttorkat golven, bäddat rent i sängarna & gjort så fint här hemma. Antonio är däremot inte så pigg på att städa just idag så han har hängt med sina kompisar :-) Och så har vi min ena systerdotter här Daniella som ska sova över, det är mysigt.

Nu har vi ätit middag & tittar på Let's Dance, men sen ska vi se på film tillsammans allihopa & så ska vi göra härliga våfflor, med grädde 2 sorters hemmagjord sylt, hallon & jordgubb & färska hallon ~ Mums 😉
20130329-210224.jpg20130329-210234.jpg20130329-210242.jpg20130329-210250.jpg

Jag hoppas att du med har en fin långfredag & att du precis som jag får omge dig med fina människor som älskar dig ärligt & sant så som du älskar dom <3
Det är en lugn & skön påsk jag & familjen har planerat, imorgon är också årsdagen då vi miste min lilla fina svärmor Felipa det känns galet att det gått 3 år, så det är lite sorg med. men vi tänder våra fina ljus & kommer besöka gravarna med & göra påskfint på våra mammors gravplatser. Daniella stannar imorgon med hoppas vi. Och jag har några fina vänner som kommer att droppa förbi imorgon & på söndag med på fika, lunch, middag ja det blir det det blir 😉 jag kör på hjärtat & för mina vänner står alltid dörren öppen.
Passar på & önska er tjejer, ni vet vilka ni är 😉 en riktigt skön långfredag ~ Tack för att ni är dom finaste vännerna en människa kan ha, jag har verkligen tur som har just er i mitt liv & tack för att ni älskar mina barn & min man med på ett sådant fantastiskt fint sätt. Ni är alla unika & det finns inget jag inte skulle göra för er & era barn ~ TACK tjejer, för blommorna idag & för alla era fina kort jag fick idag med ~ det värmde en dag som denna. Ni är verkligen unika & speciella för mig, dom kommer jag spara & ert stöd värmer min själ & mitt hjärta.
Ser fram emot det roliga vi alla planerar tillsammans 😉 Det kommer att bli FANTASTISKT!!! Love you girls sooo <3

20130329-213721.jpg
Så glad för min älskade mammas ande som jag känt extra starkt idag hela dagen ~ jag bär dig nära i mitt hjärta & sinne hela tiden & tackar för att du lärde mig allt om traditioner & om att våga vara sann i allt, gott som ont. Barnen sa så fina saker idag när vi städade tillsammans så som du & jag gjorde mamma – Dom sa att jag alltid lyckas göra det så fint & mysigt vid högtider så väl som jag gör varje dag för att barnen ska ha det bra & känna att dom verkligen är så älskade & uppskattade som dom är. Dom är ljuset i mitt liv, precis som du sa att jag & mina systrar var för dig.
Jag förstår dig idag mamma & jag förstår bara mer & mer för varje år som går utan dig här rent fysiskt. Vad du alltid sa till mig när jag växte upp.
Önskar från djupet av mitt hjärta att vi hade fått mer tid tillsammans i livet, men Gud behövde dig. Det smärtar mig när jag sett hur vissa behandlar sina mammor & dom förstår inte att en dag finns hon inte längre där & då hade dom önskat att dom agerat annorlunda.
Jag tänder som alltid mina ljus för dig & pappa ~ varje dag hela tiden, men det vet du ju 😉
Idag har jag känt din värme & kärlek extra mycket lilla mamma & jag minns med så mycket glädje & värme hur många fina högtidsdagar vi hade tillsammans & hur mycket du älskade att vi var tillsammans <3 <3 <3 Du är så saknad av oss alla, te quiero para siempre <3

20130329-222641.jpg20130329-222601.jpg
Min vackra kärleksfulla mamma Maritha <3

20130329-222909.jpg
Tack för mitt liv mamma, tack för allt <3

Lev väl du fina medmänniska var rädd om dig & glöm inte bort att du är värdefull ~ det är vi alla
& jag vill dela med mig av något min mamma alltid sa.

Älska mig som mest ~ när jag förtjänar det som minst ~ För det är då jag behöver det som bäst <3

Kärlek & respekt ~ Anna.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “En speciell dag <3

 1. Glad påsk! Tack för fint inlägg. Du är en
  Stor inspirationskälla och jag tycker det är så härligt att du visar hur mycket familjen betyder för dig, för så är det ju, ens familj är helt underbar! Njut av god mat, sol och påskägg! Kram

  • Tack Annsofie vad roligt att du känner så, jättekul att höra :-)
   Var rädd om din egna familj & ha en fortsatt fin Påskhelg.

   Lev väl, många varma kramar till dig & din familj.

   Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>