Skön lördag.

Hej fina, idag har verkligen varit en underbar dag här i Stockholm. Solen har stått högt på himlen hela dagen & vi har fixat lite på våra uteplatser. Roberto var riktigt duktig & rensade under heeeela häcken det vart 3st stora kassar med döda löv & annat skräp. Vissa människor orkar ju inte slänga sitt skräp i nån utav alla papperskorgar som står i varje korsning utan dom tycker det är mycket lämpligare att kasta sitt skräp hos oss & vår granne som är dom enda som har uteplatser på vår gata. Men nu är skräpet borta tack vare min duktiga man :-) tack älskling!

Igår stannade barnens vän Amber ännu ett dygn med oss, hon åkte hem idag söndag på eftermiddagen.
Till middag gjorde jag härlig klyftpotatis, krämig pepparsås & stekte jättefin ytterfilé & en frisk härlig sallad.
Sedan ville barnen att jag skulle baka nått med choklad, så då gjorde jag en chokladsockerkaka, med en härlig chokladfrosting & till den vispade jag färsk vispgrädde. Barnen & Roberto tyckte den vart riktigt god. Och det känns ju alltid fint när det man lagat & bakat blir uppskattat & omtyckt :-)

20130406-213149.jpg

20130406-213357.jpg

20130406-213412.jpg

20130406-213425.jpg

20130406-213501.jpg

20130406-213516.jpg

Allt avnjöts medans vi tittade på Let’s Dance & jag tror att jag chockade alla här hemma igår ännu en gång, då jag sa redan innan alla ens hade dansat. Att det skulle stå mellan Åkerman systern & curling Anette & att förmodligen så skulle det bli Åkerman. Och så vart det…spännande & se om jag får rätt nästa vecka med 😉
Efter lets dance drog sig barnen in i rummet som var mysigt bäddat för dom alla tre & så tittade dom på film.
Vi vuxna började titta på en film vi med…men den var så där. Så vi stängde av & la oss istället.

Till frukost idag så bakade härliga scones, för det var vad barnen ville ha.

20130406-214954.jpg

20130406-215012.jpg

När vi var klara här hemma & ute, så satte jag mig ute med en filt om mig tillsammans med min man & bara njöt av solen i mitt ansikte. Det var faktiskt såååå skönt så att jag somnade till i en hel timme 😉 helt underbart.

Kvällen har varit lugn jag har lagat mat & så har vi bara myst & tittat på en film Antonio har sin speciella vän här & mina flickor myser med mig & Roberto i soffan :-)
Men vi alla ska strax lägga oss & sova, för att imorgon är vi bjudna ut till vackra Hasseludden Yasuragi där vi ska få vara med & fira Yasuragi Kids 10 år
Vi blir bjudna på en fantastisk heldag, med aktiviteter & lunch & barnen ser verkligen framemot det. Så snart ska vi gå & lägga oss.
Jag ska försöka ta mycket bilder imorgon så kan jag visa hur vår dag vart i bilder :-)

Må så fint, ta hand om dig lev väl.
Kärlek & respekt ~ Anna.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Skön lördag.

 1. Ser väldigt gott ut :) visst är det härligt nu när man kan fixa till det ute.Äter ni alltid fram för tv:n ?
  Hoppas ni får en härlig söndag .

  • Hej Mari, visst är det så :-)
   Nej vi äter oftast vid vårt stora matbord, men nu under en period har det blivit framför tvn, för att vi har velat vänta med middagen tills Roberto kommit hem. Och just nu har han jobbat ganska sent så vi har kunnat äta vid 18.30 – 19.00

   Vi föredrar stora middagsbordet, men det får vara så här just nu 😉 så att vi alla kan äta tillsammans.

   Må så fint, kram Anna.

 2. Hej underbara Anna!
  Jag måste berömma dig för ditt engagemang när det gäller matlagning och bakning! Jag känner igen mig i det och jag vill alltid att det ska vara så gott och se så tilltalande ut för ögat som möjligt! Ibland kan detta stressa mig för när jag väl har satt ribban ganska högt inför vänner och familj så tänker jag att de förväntar sig att det alltid ska vara det bästa…även att de säger att det inte är så. Ibland får jag ont i huvudet när gästerna kommer och kan inte riktigt njuta och slappna av även att jag älskar att fixa i köket. Kan du känna igen dig i detta eller har du något bra knep?

  Jag önskar dig världens trevligaste helg! Jag älskar att du lägger ut matbilder det inspirerar mig mycket! Kram Hanna

  • Hej Hanna, tack för dina rader – jag tror att det är väldigt vanligt att man ställer höga krav på sig själv även om hälften vore mer än nog. Så pressar man sig ändå & vill göra så fint, gott & bra man bara kan för sin familj & sina gäster.

   Men det enda jag kan tipsa dig om är att vara snäll emot dig själv & beröm dig själv :-) det duger det du gör!!!
   Och drick mycket vatten undertiden eller Lite lemonad så att man får i sig lite vitaminer & lite sött 😉
   Sen ska du bara släppa taget & NJUTA själv tjejen & när din familj eller vänner frågar om dom kan hjälpa dig på nått sätt?! Så säg JA TACK 😉 det är något jag har lärt mig & det är väldigt roligt när man väl har lärt sig att ta emot liiite hjälp.

   Var rädd om dig & tack för att du läser bloggen, det uppskattar jag.
   Stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>