En rätt så trist dag…

Hej! Nu idag så är jag rädd för att jag inte direkt har nått kul att skriva om. Som du säkert förstod på rubriken, så har det inte hänt något speciellt just idag.
Och jag har haft det rätt trist.

Men, fördelen är ändå att jag har kunnat jobba bort väldigt mycket papperssaker här hemma & det behövdes 😉
Vidare så städade jag lite & lagade middagen tidigare idag, för att Roberto jobbade ända tills 21 ikväll på Svenska Akademin & jag hämtade honom på jobbet för han var heeeelt slut efter sina 14 arbetstimmar idag.

Jag fick rå om barnen själv idag, vi åt middag & tittade på Sveriges Mästerkock & jag sa från 2a gången att Jennie skulle vinna, likaså med Tobbe Blom i Kändishoppet med honom räckte det med ett hopp 😉 jag är lite spöklik på det sättet hahaha eller så är jag bara helt enkelt bra på att välja en vinnare när jag ser den.

Nu är klockan rätt mycket så jag ska lägga mig, jag har väldigt mycket trix & fix imorgon så jag ska iväg tidigt.
Vi hörs imorgon igen, tills dess lev väl.

Kärlek & respekt ~ Anna.

20130410-224536.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “En rätt så trist dag…

 1. Hej Anna! Nu hittade jag din blogg och det tog bara ett år. Fast jag såg att du inte bloggat på 8 månader efter att du startat den. Jg är i alla fall glad att jag hittade din blogg. Har tänkt mycket på dig och undrat hur du haft det. Få´r väl sätt mig ner och läsa i kapp lite när jag har tid. Nu kommer jag fortsätta följ dig i all fall. Själv mår jag jätte bra. Håller just nu på att skriva på min självbiografi som tar största delen av min tid. Det är både roligt att skriva men också jobbigt att minnas tillbaka på saker tidigare i livet. men det är nog ganska nyttigt också. Sedan är det nu snart fyra år sedan mamma lämnade mig. 20 maj är årsdagen. Tiden går så fort och för mig känns det inte lika jobbigt längre med mammas bortgång. Besöker inte så ofta hennes grav heller längre. Men självklart försvinner aldrig smärtan och saknaden efter mamma. Hur mår du med ditt och hur går det för dig? Ha det gott och var rädd om dig. Kram Marie <3

  • Kul att du hittat hit :-) Livet rullar på i en rasande fart & jag & familjen mår bra.
   Vi besöker ofta våra mammors gravar & tänder ljus & håller fint där hela tiden ~ det känns fint, eftersom jag vet att mamma alltid var mån om att besöka familjegraven. Så då fortsätter jag i hennes anda.
   Var fortsatt rädd om dig & må så fint.

   Kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>