Egen tid…

Hej hej hoppas du mår bra? Själv har jag inte mått bra alls dom senaste dagarna så bloggen har fått stå åt sidan igen. Det är alltid lika trist när det blir så.
Men i vissa perioder så har man helt enkelt inte energi & krafter åt allt som man vill & då måste man prioritera & det har jag gjort.
Jag har fått lov att vila och ta hand om mig själv & emellan varven så har jag städat & fixat i mina skåp & lådor här hemma. Jag är typen som måste göra nått annars blir jag knasig av att bara vara hemma 😉
Och eftersom barnen är i skolan hela dagarna, Roberto jobbar & Felicia är på utbildning inför sitt nya heltidsarbete till tidig kväll. Så har jag varit väldigt mycket ensam, och vad gör jag då? Jo jag städar :-)
Jag är typen som älskar att ha riktig ordning & reda – men när man är en medelstor familj & alla för det mesta har fullt upp, så kan det ibland bli lite rörigt i skåp & lådor. Och då får man lite titt som tätt, vara metodisk & bara plocka ut allt ur skåpen & börja från början. Torka alla hyllor & dörrar & lister & torka av alla kryddor & flaskor man har. Sen blir det lätt så att man kanske handlar nått som man inte använder mer än nån gång & sen står kryddan bara där…..& till slut så är den för gammal & bäst före datumet är nått. Så då måste den kastas, & det är precis vad jag var tvungen att göra när jag rensade bland mina kryddor & det vart rätt tomt kan jag säga.

20130418-121723.jpg

20130418-121825.jpg

20130418-121848.jpg

20130418-122013.jpg

Ja som du ser var det riktigt rörigt & så brukar jag inte ha det allt för länge, men det har varit mycket ett tag nu & mina barn får alltid ha kompisar hemma & dom gillar att baka & laga sina egna mellis & då blir det lätt lite rörigt. Men det är det värt, för barnen lär sig i alla fall att baka & laga mat & det tycker jag är viktigt. Sen är dom väldigt duktiga på att diska & plocka undan efter sig. Så om det då blir lite rörigt i skåpen? Ja då får det bli det, så fixar jag det 😉

20130418-122640.jpg

20130418-122658.jpg

20130418-122743.jpg

20130418-122815.jpg

20130418-122915.jpg

20130418-123008.jpg
Så skönt när det är rensat & allt är avtorkat, rent & fräscht igen. I vanliga fall tar det inte så lång tid för mig att städa, rensa & fixa i ordning. Men när man inte mår riktigt bra, så tar det lite längre tid men det får man bara acceptera. Det blir ju gjort hur som helst, och när det är klart så känns det alltid lika bra.

20130418-123855.jpg
Vanessa var på simtävling igår med sin klass & då ville hon ha mamma Annas pastasallad med kyckling, så det gjorde jag, lite persikoiste, ett äpple & ett plommon & det var hon mer än nöjd med. Och klassen slutade på en hedrande 3e plats i simtävlingen, kul :-)

20130418-124327.jpg
Till middag igår så vart det en härlig avokadosallad, stekt kycklingbröst, krämig pepparsås & ugnsrostad potatis. Dessvärre så glömde jag att ta en bild på maten, fick för mig att jag hade gjort det…men i och med att Felicia & Roberto kom hem så sent igår. Så satte vi oss till bords direkt & missade bilden. Ja ja det var ju inget märkvärdigt heller så det gör nog inget 😉

Idag är jag fortsatt ensam & jag fortsätter nu att städa & ta tag i lite olika projekt här hemma. Så som att bädda rent, tvätta, stryka & så ska jag ta hand om hela badrummet, skåpen vi har där innehåller alldeles för mycket produkter som vi inte kommer hinna att använda själva, så jag ska göra nån goodiebag & ge till nån vän :-)

Ledsen om inte det här inlägget var så intressant, men just nu har jag tyvärr inget annat att dela med mig av…
Men jag lovar att framtiden kommer att innehålla väldigt mycket roligare saker :-)
Jag står inför en del val. Och det kommer att ske förändringar det kan jag lova. Men jag kan faktiskt berätta att igår fick jag ett samtal med en VÄLDIGT ROLIG förfrågan som kommer att gå av stapeln inom en snar framtid & du kommer att kunna se mig i en Tv nära dig 😉 😉 😉

Lovar att berätta vad, hur & när – så fort jag får klartecken att berätta. Nu ska jag fortsätta här hemma lite till, men sen ska jag ta en kopp te & göranden varm smörgås & sedan vila lite innan middagen görs klar. Jag har redan dukat middagsbordet & snittat om alla blommor & fixat alla ljus här hemma så det är klart.

20130418-130917.jpg
Dom här fina blommorna fick jag av min älskade man igår när han kom hem. Han tyckte att jag hade varit så duktig & att jag hade gjort så fint med allt ~ Tack igen älskling, jag vart jätteglad.

Nej, nu ska jag pyssla vidare här hemma. Men jag önskar dig en fin dag & jag skriver snart igen – jag lovar.

Tills dess lev väl & var rädd om dig & dom du håller av. Men glöm inte heller bort den medmänskliga omtanken i vardagen ~ den kan betyda mer för någon än du tror.

Stor varm kram ~ Anna.

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Egen tid…

 1. Hej! Blev inspirerad…..ska ta städa ur o rensa mina köks skåp i morgon, hoppas känslan sitter i tills i morgon bitti :) kram kram

 2. Så synd att du inte mår bra just nu… Jag hoppas att det snart ska vända och att du får tillbaka ork och energi. Helt fantastiska rosor!!! Så otroligt vackra och de passar perfekt i ditt fina hem! Var rädd om dig!! Varm kram, Karin S.

 3. Hej fina Anna!

  Vill du inte skaffa ett ‘vanligt’ jobb då, så blir inte dagarna så långa?
  Måste annars vara svårt att gå och vänta på rätta samtalet..tänkte jag.

  Min dotter städade nyss ur vårat skafferi och oj va tomt det blev :) men fint!

  Jag önskar dej en fin helg!
  Kram!
  ps: jag har nu haft i löshår i två månader snart and I love it! Blir bara lite trassligt mitt bak ibland.
  Nåt tips?
  / Malin
  malinedlund.blogg.se

  • Jag tänkte samma tanke. Men ni kanske har bestämt tillsammans att du ska vara ” hemmafru”? Har inte läst din blogg så länge, men det känns som du behöver något att göra. Men nu verkar det ju bli lite roligheter:)

   • Hej Anna, nej vi har inte bestämt något sådant. Men det har varit många omständigheter i livet den senaste tiden – så jag har inte varit lika stark som jag är van vid att vara.
    Men det går åt rätt håll & jag gör som alla andra som går igenom svåra saker ~ jag kämpar på.
    Och tack vare mina härliga barn & man, samt några exceptionellt underbara vänner så klarar man sig 😉
    & jag har många fina & roliga saker att se framemot & jag längtar tills jag kan få berätta mer om vad det är snart här i bloggen :-)

    Må så fint & tack för att du läser bloggen.

    Kram kram Anna.

 4. Hej fina Anna !
  Alla dina inlägg är intressanta även om de bara
  handlar om vardagslivet .
  Jag såg att du hade Corned Beef i ditt skafferi
  och nu undrar jag om du har något bra recept
  där det ingår ?

 5. Hoppas du snart ska må bra igen !!! Ja det är samma här jag älskar när det är ordning & reda överallt =) skönt att få skura ur skåp & lådor i mellan varven =) Duktig du är stor varm kramiz på dej Anna

 6. Hej finaste Anna!
  Så duktig du är och så fint det blev!
  Helt fantastiska rosor och en underbart fin man har du Anna! :)
  Kram på dig! <3

 7. Vad glad jag blev då jag såg att du bloggar igen! :)
  Jag älskar den här typen av inlägg och du är så inspirerande och så otroligt kärleksfull.

  Kram på dig och tack för att du delar med dig!

  • Tack Jessica för dina fina ord 🙏 Dom värmer & vad roligt att du gillar bloggen. Jag finns på Instagram med om du vill följa mig där med? Jag lägger upp väldigt mycket bilder 😉

   Du hittar mig om du söker på AnnaBookToledano
   Stor varm kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>