<3 Fin Valborg endast med familjen <3

Det var såååå fint att som traditionen säger i vår familj, åka & titta på Valborgselden här i Solna & i år hade dom fått till det bra med många roliga tält från alla kul föreningar som finns, underhållningen & tal på stora scen. Men det bäste av allt var de stora & vackra Valborgselden 😉

Dessvärre flög det runt pga de hårda vindarna en massa stora askablad som glödde & det rätt så rejält. Många fick sina kläder förstörda och vagnarna med tyvärr men det var som tur var mindre bränmärkesskador & inget allvarligt. Vi träffade några vänner & det är alltid kul, men roligast är när barnen träffar sina vänner. När vi hade sett allt så sa vi att vi kände oss väldigt nöjda <3
Nu tar vi photos enverde……her We gooooo ;-);;

20130501-000325.jpg

20130501-000354.jpg
Elden varså vacker & barnen var så fina

20130501-000835.jpg

20130501-000941.jpg

20130501-001127.jpg

20130501-001241.jpg

Så fina bilder på två av mina tre vackra ungar som ger mitt liv riktigt mening igen 😉
När vi kom hem fick Vanessa ett hett bubbligt skönt fotbad med en kopp te & lite att stoppa i mun.
Imorgon lovar jag att berätta hur Vårkalaset på Gröma Lund var 😉 & kanske får jag nu berätta en härlig grej ~ HÅLL TUMMARNA!!!!!
Puss & hej från lilla mej. Lovar att berätta mer imorgon om allt som hände i helgen då vi varpå Grönan.
Tills dess ta hand om dig, visa respekt, omtanke & kärlek på alla sätt och vis!!!

1000 kramar från mig till dig 😉

Du vet väl om att du är värdefull!!!

Kärlek från er ~ Anna <3

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “<3 Fin Valborg endast med familjen <3

 1. Hej Anna!

  Såg på instagram att du gjort illa din fot?
  Vad hände? Mår du/den bättre nu?
  Jag ligger själv med stukad fot sen 2 v sen och blir inte bra trots stark medicin och kryckor.
  Kram Linda

 2. Hej fina Anna :)
  Måste fråga, vad har hänt med alla dina vänner? Vill de inte vara med på bloggen längre? Ha det gott underbara Annapanna :*

  • Hej ”Mallan” Du behöver absolut inte oroa dig för mina vänner. Nån assistent har jag aldrig haft så jag har inte den blekaste om vem du syftar på?!?

   Jag umgås med mina bästa vänner precis som alltid :-) & för första gången på många år så har det här året varit det finaste i mitt liv på många olika sätt, just för att dom jag valt att fortsatt ha nära mig är de finaste människorna jag känner. ibland väljer man bara att visa mindre personliga saker, så som dukningar, städning & nått annat vardagligt.
   Alla mina nära & kära ställer gärna upp på bild i bloggen & andra sociala medier. Men jag själv har valt att göra så som jag gör just nu.

   Varken jag eller mina vänner har nått behov av att visa upp oss på bild varje gång vi ses :-) då skulle det nog inte bli så mycket annat haha.

   Lev väl & lev med respekt ~ Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>