Fin i mitt Rapunzelhår :-)

För några veckor sedan så bestämde jag mig för att pröva något nytt & när jag bad min dotter om hjälp & hon sa självklart! Så var mitt val & beslut inte svårt :-)
Så jag satte mig med ipaden & gick in på www.rapunzelofsweden.com & tittade på alla deras hårprodukter.
Och på magkänslan & tidigare erfarenhet av Rapunzelextensions – så bestämde jag mig för att köpa nytt hår därifrån.
Så, sagt vart gjort – jag fastnade för ett hår som var 40cm långt. Jag har haft så långt nu ett tag, så jag vill ha liiiite kortare nu under sommaren & dessutom så passar det även bra nu när jag kommer att spela in en ny omgång av en programserie som jag kommer att delta i. Men sen till hösten när jag kör igång med ännu ett nytt tvjobb så kommer jag slå på stort igen & sätta i det längsta man kan få 😉 & det kommer bli jättesnyggt!!!

Jag beställde håret & allt jag behövde, betalade & när allt var klart. Då upptäckte jag att jag hade gjort ett fel :-/ så jag mailade & förklarade läget så fick jag ett snabbt svar att det inte var ett problem utan att dom skulle kunna ordna till mitt misstag :-) så tack snälla för det.

20130520-132910.jpg
Förväntade mig dock inte att paketet skulle komma förens på fredagen. Men på torsdagsförmiddag så ringde det på dörren & där stod en kille från Posten med ett expresspaket till mig?!? Jag vart så överraskad. Och när jag öppnade så vart jag enormt glad, för där var allt som jag hade beställt & lite till 😉
Det var supergulliga Linda & Linnea på Rapunzelofsweden som var mer än generösa & skickade med deras fina hårprodukter för håret & massa andra tillbehör TUSEN TACK!!! Jag är så glad & tacksam.

20130520-214336.jpg

20130520-214359.jpg

20130520-214432.jpg

20130520-214715.jpg
Så skönt att få ur det gamla håret med fästen som hängde nere i nacken. Och just nu säljer dom det 40cm långa håret för endast 199kr / förpackning med 20st hårslingor & dom har riktigt bra erbjudanden på alla olika varianter av hår – så det är enormt prisvärt att köpa håret själv & har man dessutom någon som är nära som kan hjälpa till?! så som jag hade med Felicia nu. Ja då blir det långt mycket billigare, och jag kunde inte vara mycket nöjdare än vad jag är just nu :-)

20130520-221823.jpg
Och så här fiiiiiiint vart det :-) :-) :-) & det var min ängel & sjukt duktiga dotter Felicia som hjälpte mig att göra allt!!! Snacka om att hon är otrolig!

Tack tack tack älskade Felicia för att du gjorde ett såååå fint jobb & hjälpte din mamma som verkligen behövde få håret fint igen ~ det här gör vi om igen 😉 PUSS!

20130520-224104.jpg

<a
På www.rapunzelofsweden.com kan du hitta allt & lite till av det du behöver för att fixa ditt hår antingen med olika sorter/typer av extensions eller clips som du lätt sätter i & tar ur när du vill . Kika på deras hemsida, kanske hittar du nått du vill ha eller behöver 😉

Jag är verkligen enormt glad för håret, så jag vill ge många kramar & ännu ett tack till Felicia, Linnea & Linda.

Må så fint, lev väl & lev med kärlek.

Stor kram ~ Anna.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Fin i mitt Rapunzelhår :-)

  1. Jag är glad att det blev så fint. Minns fortfarande med fasa vilket elände det blev när gummisnodden trasslade in sej i håret för en tid sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>