Söndag med hemma fix ;-)

Igår söndag, så började jag med att göra lite mysfrukost med familjen, sen bar det iväg till Thaiboxningen med Antonio.
Direkt efter träningen så åkte vi hem igen, barnen stack sedan inväg i det fina vädret med sina kompisar & spelade fotboll. Felicia jobbade på Sephora hela dagen & kom inte hem förens vid 19.00. Roberto jobbade också ett par timmar, så jag var helt ensam hemma & då fortsatte jag med min städning & så hade jag bokat tvättstugan så jag bäddade rent i alla sängar & tvättade & manglade allt på en gång. Så skönt när inte lakanen inte behöver ligga i tvättkorgen utan bli tvättade på en gång.
Sen dammade jag överallt, dammsög, skurade golven, rensade en massa papper & tog hand om all tvätt :-) phhuuuu!!! Heeeela dagen höll jag på hahaha.

Jag brukar alltid ha ordning & reda, men det har varit lite rörigt den senaste tiden för att jag inte mått tipp topp hela tiden & det största problemet har varit papper & kläder. Jag har inte haft rum med alla kläder – så tyvärr fick en skänk jag har i vårt sovrum agera avlastningsyta och det har inte varit kul eller snyggt för den delen :-/
Men igår vart ordningen återställd & det vart såååå fint igen. Och nu fick jag äntligen 2 av mina garderober rensade så nu har jag bättre med plats för kläderna & mycket fina men alldeles förstora kläder kom till användning igen för att jag lämnade in kläderna till insamling :-) & det känns jättekul. Jag hade så mycket förstora kläder som det inte fanns ett fel på & då är det roligt & veta att kläderna kommer till användning igen.

Kolla här hur jäkligt det såg ut ~ och hur fint det vart när jag var klar…

20130520-111139.jpg

20130520-111206.jpg
Titta!!! Som natt & dag ~ eller hur?

20130520-112259.jpg
Det är så underbart skönt när man får in allt i skåp, lådor & garderober! För jag gillat verkligen inte att ha för mycket saker framme. Jag gillar när det är ombonat men ändå lite rena ytor.

20130520-112453.jpg

20130520-112517.jpg

Och till middag så vart det Antonio’s önskemål ~ Härlig Laxpasta :-)

20130520-113852.jpg
Dom vackra blommorna jag fick ifrån Let’s Dance blir bara finare & finare ju mer dom blommar ut.

Idag måndag så har jag hela 3 möten att gå få så det är full rulle. Men jag skriver snart igen tills dess, så önskar jag dig en fin dag.

Lev med kärlek & respekt ~ Stor varm kram Anna.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Söndag med hemma fix ;-)

 1. Kära Anna.
  Du har alltid så fint hos dig. Mycket fick du gjort denna söndag. Min söndag började med veckohandling och matlagning men avslutades tuvärr med en akut resa till sjukhuset igen med min dotter Alexandra. . Hon fick svårt att andas och klåda i halsen igen. Den här gången tog det ”bara” 3 timmar för allergin att ge sig.

  Dock är hon mycket bättre idag och utslagen är inte lika illande röda. Hon ska gå på allergimedicin några dagar nu.

  Hoppas du får en bra måndag och inte behöver stressa för mycket trots mötena.

  Var rädd om dig!

  Kom ihåg att också DU är värdefull.

  Kram Eva från Kumla

 2. Det _enda_ positiva med att ibland ha det lite stökigt är att man njuter sååååå när det blivit fint och uppstädat!!
  Det blev riktigt fint på ditt bord efter röjning.

  Åh, vad glad jag blev när jag såg/hörde dig i Let’s Dance!!

  Och du… du är snyggare än någonsin nu! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>