Jag är SÅ GLAD :-)

Det är fantastiskt hur glad man kan vara när saker man känt att man gärna skulle vilja göra ~ Blir verklighet :-)
Men samtidigt så blir man ju lite pirrig & man undrar ju naturligtvis hur man kommer att prestera & vad som kommer att hända?!
Men visst är det fantastiskt att få chansen att bara pröva på att få göra nya saker & utmana sig själv? Se hur långt man kan gå & klara sig i olika situationer & utmaningar :-)

Jag har ingen aaaaning om jag kommer att vara bra på detta??? MEN jag ska göra mitt absolut bästa & jag är så nyfiken & ser verkligen framemot utmaningen ~ Så jag är överlycklig nu :-) !!!
Och det är inte bara en ny rolig sak jag ska få pröva på & göra, utan TVÅ fantastiska saker jag ska få göra – så glädjen i mitt hjärta är dubbel 😉

Jag kommer snart få lov att skriva exakt vad det är som jag ska göra ~ Men just nu kan jag bara skriva att det hänt nått som jag är galet glad över att jag ska få göra. Men jag LOVAR att uppdatera mer exakt när jag får grönt ljus.

20130523-204156.jpg

Må så fint, glöm inte bort att du är värdefull & lev väl.

Kärlek ~ Anna.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Jag är SÅ GLAD :-)

  1. Stort grattis till vad det än må bara.. Man ska krama ur alla droppar av lycka som man får. Det är fukten från dessa som hjälper till att bära oss i svåra stunder. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>