Mot Furuviksparken :-)

Just nu sitter jag i bilen med Roberto, Antonio & Vanessa påväg till fina Furuviksparken i Gävle. Felicia är kvar i Stockholm & jobbar. Men vi andra kommer att kunna njuta av en mycket generös dag i parken. Och jag är övertygad om att det kommer bli en kanon dag ~ Solen står högt på himlen & dom som äger parken & eventbolaget är alltid galet generösa med precis ALLT så det är många barn & vuxna som kommer att ha en fantastisk dag tillsammans 😉

Själv längtar jag mest efter att få se alla fina djur, åka karusellerna & kl.15 ska vi få se & lyssna på begåvade Robin S på stora scenen i Furuviksparken.

20130525-112220.jpg

20130525-112246.jpg

20130525-112258.jpg

Hoppas att DU får en fin lördag du med, vad du än gör idag. Jag ska ta mycket bilder & bloggar ikväll igen när vi är hemma.
Och om du vill följa mig på lite närmare håll under dagarna?!
Då kan du följa mig på Instagram ~ Du hittar mig om du söker på, AnnaBookToledano

Må så fint – lev väl <3
Kram Anna.

20130525-112736.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>