Grattis till alla underbara Mammor <3

Åhhhhhhhh vilken UNDERBART FIN Morsdag jag har fått ha idag :-)
Min lilla familj är de finaste jag har & jag hade inte kunnat be om mer – än att få deras fortsatta kärlek & stöd.
Morgonen började med att jag faktiskt fick sovmorgon & det var ljuvligt :-) Sedan kom alla in med lite frukost på sänge

20130526-221357.jpg

20130526-221323.jpg
Sen åkte Felicia & Roberto till sina jobb & jag körde Antonio & hans vän Linus till Thaiboxningen. Och Vanessa åkte med en mamma & två kompisar till Mörbybadet & badade & hade kul i några timmar. När vi kom hem jag & killarna, så fixade jag lite lunch så att dom fick i sig ordentligt med mat efter ett hårt träningspass & så gjorde jag ett fruktfat :-)

20130526-221825.jpg
Killarna hade rolig

20130526-221845.jpg

20130526-221959.jpg

På eftermiddagen så duschade vi & fixade till oss, sedan kom Roberto & hämtade oss, sedan hämtade vi upp Felicia vid Stureplan & sen åkte vi till mitt & Robertos ställe där vi åt middag 1a gången :-) Mama’s and Tapas där vi njöt av spansk tapas &

20130526-222802.jpg

20130526-223031.jpg

20130526-223211.jpg
Det vart en underbart fin Morsdag tillsammans med mina älsklingar & jag tackar från djupet av hjärtat för allt idag!!! Presentkortet på Mood, badprodukterna från Sephora, blommorna, middagen ni är så underbara & allt har varit så fint idag & biljetterna till Bruno Mars i November ~ Tack min älskade Felicia, du är min ängel & det ska bli underbart att få gå på den konserten tillsammans med dig <3

20130526-223907.jpg

När vi kom hem så tappade jag upp ett hett bad till mig & sen la jag mig & bara NJÖT & tog hand om mig själv från tå till topp 😉 & det var såååå skönt! Sephora’s egna Badserie är heeeelt galet skön & jag kan meddela att det är en sammetslen & väldoftande Anna som ligger i soffan just nu i min galet sköna & mjuka pyjamas & så njuter jag av en kopp hett te. Men om en liten stund ska jag lägga mig, för jag ska till tandläkaren tidigt i morgon & göra en operation. Så jag behöver sova & vara utvilad.
Jag hoppas att du/ni alla fina starka vackra & härliga Mammor där ute har blivit fint firade du/ni med?!?
Jag önskar dig hur som helst allt det bästa :-)

Var rädd om dig, lev väl, lev med kärlek, omtanke & respekt <3
Och var rädd om dina nära & kära.

Stor varm kram Anna.

20130526-222947.jpg

20130526-225818.jpg

20130526-225835.jpg

20130526-225846.jpg

20130526-230019.jpg

20130526-230039.jpg

20130526-230058.jpg

20130526-230112.jpg

Följ mig gärna på Instagram :-) Du hittar mig om du skriver ~ AnnaBookToledano

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Grattis till alla underbara Mammor <3

 1. HEJ!
  Härligt att du skriver så kärleksfullt om din familj. Gillar att du verkar vara en sådan varm människa.
  Har undrat i några dagar över hur det gick för din dotters lilla hund som blev biten av en schäfer i hissen. Jag hoppas verkligen på det bästa för din dotters hund.
  Ha en bra vecka
  KRAM

  • Hej Agneta, tack snälla för dina snälla rader till mig. Familjen är ju det finaste med mitt liv så för mig kan det aldrig bli för mycket kärlek eller uppskattning gentemot dom :-) Att sedan kunna få toppa det med några riktigt fina vänner & kollegor. Ger verkligen livet sann mening. Önskar dig en riktigt fin vår & sommar & tack snälla du för att du läser bloggen.

   Må så fint & var rädd om dig.
   Stor kram Anna.

   • HEJ!
    Jag önskar dig och din familj en underbar sommar med mycket sol, bad, god mat och kärlek. :-)
    Jag respekterar att du inte vill svara på frågan om hunden. Förstår att det är ett känsligt ämne .
    KRAM

    • Hej igen Agneta, förlåt jag glömde att svara om Felicia ‘s hund.
     Han överlevde, trots svåra skador. Men han är rätt förändrad efter attacken & han har haft det riktigt kämpigt. Felicia’s pappa & bonusmamma har inte fått nån hjälp & den andra hundägaren till den stora hunden som attackerad Tiger ~ kom undan anmälan & allt :-( Men nu blickar dom framåt & har roliga planer & dom är tacksamma & glada att Tiger klarade sig mot alla odds.
     Tack för omtanken, kram Anna.

 2. Fina Anna! Första gången jag kommenterar din blogg men nu kunde jag bara inte låta bli.
  Blir så rörd av dina underbara kärleksförklaringar till dina barn och din man. Folk är så stressade och har så mycket för sig att man ibland kan glömma bort att skämma bort de man älskar mest, med just kärlek.

  Du verkar vara så varm och härlig människa som inte vill någon ont eller säger elaka saker till någon. STOR kram till dig, du är en stor inspirationskälla och en underbar mamma och hustru.
  Ta hand om dig och njut varje dag!

  Önskar dig en fantastisk sommar och en härlig månad i Spanien. (Åker själv till Mijas varje sommar med min sambo, solkusten är fantastisk!)

  //Cecilia

  • Cecilia TACK snälla du för din vänlighet! Och vad roligt att du kommenterar, det uppskattar jag väldigt mycket.

   Det är ju er läsare jag skriver till så då blir det bränsle till att fortsätta med bloggen & dela med mig av mitt liv.
   Blir lika glad för 1 kommentar som 100 :-)

   Jag önskar dig & de dina allt gott & hoppas att sommaren blir riktigt skön & fin. Ta hand om dig & må så fint.

   Stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>