Från mitt hjärta till några speciella ;-)

Det är ingen hemlighet att när min älskade mamma Maritha hastigt avled så förändrades mitt liv. JAG förändrades & för vissa innebar det att band bröts.
Man kan hålla på i evigheter att träta om det ena & det andra & på vissa plan & med vissa saker/situationer eller personer så kan man aldrig ”vinna”
Vissa ha den bild & den uppfattningen dom VILL HA & det finns INGET man kan göra eller säga så att det ändrar sig till de korrekta fakta som finns. För den personen ser enbart ”sin” sanning. Sådana personer har jag inga som helst problem med att ta bort ur mitt liv!
Men när det handlar om en vän/vänner som man uttryckligen har gjort allt för i alla stunder & alla år utav vänskap & man har gett allt man kunnat både vad det gäller känslor, tid, materiella saker, resor, fester, stöd, omtanke, kärlek & alltid alltid satt just vår vänskap före, först & främst alla andra vänskapsrelationer. Så trodde jag att jag hade en vän/vänner som skulle kunna & vilja finnas där för mig….men ack så fel jag hade!!!
Det enda jag fick i gensvar var efter många många många ggr då jag frågat & försökt att fortsätta vänskapsbandet/vänskapsbanden, det var ~ Jag/vi kommer att finnas här för dig när det passar mig/oss & när du har tagit tag i dig själv.

????????!!!!!? Ehhhhh okej….känns inte så vidare vänskapligt att säga & göra så mot en människa som kraschat så fullständigt & totalt som jag hade gjort just då.
I min värld så sparkar & hoppar man inte på någon som redan ligger ner ~ det är fruktansvärt kränkande! & att säga nått i stil med – att jag/vi kommer finnas här för dig när du tagit tag i dig själv & kommit på fötter igen……?!?!? Ja jag tror att vilken normalt funtad människa förstår mig när jag säger. Att så gör man bara inte om man vill vara & är en riktig vän?
Men jag sörjer faktiskt inte dom som inte längre finns i min kontaktlista. Jag respekterar deras val & jag vet att dom skiter fullständigt i mig så där är vi cool! Inga problem.

Men det är 1 person som jag alltid kommer att sörja att det vart så här med. För jag gav den personen allt jag hade att ge på alla sätt & vis & på alla plan & nivåer som finns i alla lägen!
Och detta var vad jag fick tillbaka?!?

Kommer aldrig förstå den totala avsaknaden av omtanke, stöd & vänskaplig kärlek, från den här personen. Och speciellt!!! När jag behövde det som mest…?! Jag har gått igenom sååååå mycket såååå många gånger av vad jag har gjort för fel & misstag. Men jag kan ändå inte förstå, hur den här personen bara kunnat radera vår vänskap så fundamentalt totalt?!? För något som inte ens var mot personen ifråga & för något som jag dessutom förklarat omständigheterna ikring & visade på fläcken att det var jag som hade gjort fel & jag ägde mitt misstag!?! Men ändå så vart jag som död för personen ifråga & jag har fortfarande snart 2 år senare inte fått en vettig, rimlig & ärlig förklaring på vad det var som orsakade uppbrottet!?
Jag vet vad som hände & jag förstår att händelsen & situationen inte var, vare sig okej eller bra. Men att totalt lemlästa VÅR VÄNSKAP för det???????? Nä det fattar jag inte.
Men tiden läker ju faktiskt alla sår om än i vissa fall – vääääldigt långsamt. Och i vissa fall lämnar såret inte ens ett ärr, utan det läker tillbaka lika fint :-)
Men ibland lämnar såren långa, hårda, röda & mycket fula ärr…..& det har det blivit efter det här såret :-(
Men det är ju inte det 1a fula ärret jag har fått tyvärr, så jag är ändå lite ”härdad” men visst är det sorgligt att man ska behöva känna så???

20130529-161234.jpg
Finaste Hanna & jag på galej :-)

20130529-161354.jpg
Underbara Natalie & jag hemma hos henne under renoveringen av hennes nya hem.

20130529-161733.jpg
Älskade Marie & Perre som funnits i mitt liv, hela mitt liv <3 & dom är även Gudföräldrar till min Vanessa <3

20130529-162020.jpg
Härliga, mjuka & varma Katarina & Thomas är några av våra allra finaste vänner & vi bor lika nära varandra här i Stockholm, som vi gör i Spanien & vi har alltid fint & roligt tillsammans.

20130529-162754.jpg
Fina Olivia & jag har känt varandra i hela våra liv, då våra föräldrar var bästa vänner. & hon är som jag halvspanjorska då båda våra pappor var Spanska ~ Nu har hon mött kärleken i sitt liv, Magnus & jag är så glad för hennes skull. Hon är en vän jag uppskattar med hela min själ & mitt hjärta.

20130529-163202.jpg
Lärde känna Natalie som nu blivit mamma till lille bedårande Noel, på flyget ner till spanien för 10 år sedan när dom små barnen flirtade & lekte med henne & hennes 2 vänner som satt på raden framför oss :-) Sedan dess är vår vänskap djup & omtänksam. & vi lärde även känna hennes mamma Pernilla & syskonen Isabelle & Alexander. Dom bor också nära oss i spanien, så vi umgås lika mycket där som här hemma i Sverige :-) då vi är där samtidigt. Dom är en fantastisk familj!

20130529-164329.jpg
Syster Susanne är den som alltid stått mig närmast, så ha det alltid varit. Och det beror nog på att vi är jämngamla & mest lika på dom flesta sätten. Och när vi bråkar, så bråkar vi lika häftigt som vi älskar varandra & ställer upp för varandra 😉 Men jag vet att jag kan lita på henne & hon på mig <3

20130529-165403.jpg
Härliga Eva, jag & min älskade vän Ritza har varit min bästa vän i 21 år & hon är otrolig!!! Hon har alltid något klokt & intelligent att säga & jag värdesätter henne enormt mycket ~ tack finaste Ritza för att du finns här för mig <3 Jag älskar dig & dina 3 barn.
Det som slagit mig de senaste åren är att allt för många personer har alldeles för lätt för att ljuga. & DET är riktigt skrämmande. Jag jag varit typen som inte velat ge igen med samma mynt…..men det har jag lämnat bakom mig.
Nu säger jag & gör precis det jag anser att en person förtjänar, när det uppstår situationer som blåser upp sig till en fet kalkon fast dom bara har en enda liiiiiten tanig fjäder till att börja med.
Och jag lever efter mottot en tand för en tand, ett öga för ett öga! Men på det stora hela så behandlar jag andra så som dom behandlar mig, för det verkar vara det enda den/dom förstår.

20130529-170850.jpg
David har fortsatt efter att han & jag dansade hem Silverplatsen i finalen av Let’s dance’s 1a säsong 2006 & han & hans hustru Malin & deras 2 söner uppskattar jag väldigt mycket <3

20130529-171303.jpg

20130529-171350.jpg
Ankie är en vän,mom även om det ibland går lååååång tid mellan gångerna man ses & hörs?! Så är vår vänskap stabil & det känns aldrig konstlat & tillgjort när vi hörs & ses igen. DET kan man kalla för vänskap. Tack för att du är den goa, glada & snälla person som du är – det uppskattar jag verkligen 😉

20130529-171849.jpg
Fina Carolina, tack för allt stöd under vår vänskap. Du är en pärla!!!

20130529-172017.jpg
Älskade vackraste Ritza igen 😉

20130529-172218.jpg
Och här är magiska Gregor, samma med honom. Tiden kan gå…..men när vi ses känns det bara bra & rätt. Tack killen för att du alltid har ett vänligt ord att säga & för alla gånger du har ställt upp. Du är älskad, glöm aldrig det 😉 kram.

20130529-172452.jpg
Susanne & hennes man Larsa & 4 barn var länge våra bästa grannar & vänner & vi har mycket kul tillsammans. Nu är vi tyvärr!!! Inte grannar längre, men vänskapen består <3 Ni är sååå fina.

20130529-172949.jpg
Vackra Laila är nog den mjukaste personen jag känner. Med ett hjärta av guld är hon en fantastisk vän & en strupe full av diamanter 😉 gör henne till en av Sveriges absolut BÄSTA sångerskor i alla kategorier & henne kommer vi bara att få se mer & mer & mer utav 😉 Det är hon dessutom värd!

20130529-173345.jpg
Gabriel är så mjuk & snäll & jag uppskattar alltid hans sällskap & vänskap. En jordnära person som inte sviker.

20130529-173510.jpg
Fina Ankie igen 😉

20130529-174006.jpg

Men här är dom ~ dom 3 viktigaste & finaste & framför allt ÄRLIGASTE vännerna jag har <3 Dom älskar mig fullt ut & vågar även kritisera mig & säga till mig om & när jag gör fel. Och det värdesätter jag från djupet av mitt hjärta. TACK MINA ÄLSKADE BARN för att ni berikar mitt liv varje dag & sprider extra ljus när jag behöver det som bäst & för att ni älskar mig när jag verkligen behöver er kärlek. NI är mitt ALLT & jag ÄLSKAR ER GRÄNSLÖST & VILLKORSLÖST nu & för alltid ~ Kärlek mamma.

20130529-174508.jpg
Och Roberto, mannen i mitt liv <3 Livet tillsammans med dig, blir bara bättre & bättre & jag ser framemot vår framtid tillsammans. Tack vare din personlighet & värme så känner jag mig älskad varje dag. Och jag kommer med glädje & stolthet gå vid din sida igenom hela livet.
Det finns ingen jag älskar sååååå mycket som dig & barnen. Ni är mitt liv <3
Te quiero para siempre mi amor ~ besos besos besos 😉

Jag kommer skriva om det här ämnet igen, för det finns sååååå många fina människor jag vill visa er & berätta lite om. Men jag måste föra över massa bilder för jag har inte alla här i ipaden & så förlorade jag ju allt som allt närmare 8.000 bilder & det är jag väldigt ledsen för. Men men, det är som det är.

Och personen jag känner mig lurad,
sviken, utnyttjad & nu också spottad & totalt ignorerad av….lyckades med det personen ville. Såra mig. & jag vet att personen ifråga har flera personer som stöttar & uppmuntrar till fortsatt lika beteende gentemot mig. För att OM vi skulle bli vänner igen?! Ja då skulle det bli massor med avundsjuka & missunnsamhet. Så dom kommer inte ge sig…
Men vill man ägna sig åt skitprat & elakheter på en det ena, en det andra sättet? Ja då kommer det att fortsätta så. Mn jag tar det inte till mig – konstaterar bara att situationen är som den är & jag vet vem jag är, vart jag kommer ifrån, vart jag bor & vart jag är påväg. Och inga lögner, ihopkokade storys eller åsikter rör mitt inre. För GUD är mitt vittne & han vet att jag må vara mycket eller inget!?!?!? Men min personlighet, ärlighet & kärlek kan ingen ta ifrån mig, någonsin.
Och bara ett liiiiiitet råd till den/dom som det kan beröra…..Kasta inte sten, när du sitter i glashus
😉 Det slutar aldrig bra då!!! Det viktigaste med vänner är inte kvantitet utan kvalité!!! & det är precis det jag har på mina vänner ~ KVALITÉ!

Lev väl, lev med kärlek & lev med ärlighet & respekt ~ Behandla andra som du själv vill bli behandlad & glöm aldrig bort att du är värdefull <3

20130529-180827.jpg

Många varma kramar ~ Anna.

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Från mitt hjärta till några speciella ;-)

 1. Hej – till och börja med så är jag inte det minsta förvirrad haha.
  Jag har fullständig kontroll på mina känslor & upplevelser i detta ämne. Och jag skriver inte i huvudsak om EN person – läs igen så kanske du förstår inlägget 😉 jag skriver ju faktiskt väldigt många fina & positiva saker om flera utav mina vänner & min familj & deras fina & viktiga betydelse för mig.
  Förstår inte vad ditt problem är?! Men du behöver inte svara på det, för jag är inte vidare intresserad av svaret.
  Människor som inte kan vara sig själva & skriva kommentarer med fullständigt namn, ser jag som fega.
  Och du har ingen rätt att tala om för mig vad jag bör eller inte bör skriva om i min blogg!
  Hör du inte hur dumt det låter :-)
  Det ÄR en ÖPPEN & ÄRLIG blogg ~ min blogg. Och jag skriver hur jag vill om vad jag vill, när jag vill. Du har ingen rätt att tala om för mig vad jag bör, ska eller får skriva om. Varför läser du min blogg om den är så stötande för dig. Nä sluta att logga in här på annabook.spotlife.se så slipper du mig.
  Kanske skon klämmer för att du vet vem/vilka jag skriver om & att det berörde dig på ett personligt plan, därav din starka reaktion 😉 Har jag inte rätt att uttrycka mig som jag vill i min blogg?!? & får jag inte tala om att jag är väldigt ledsen över just en speciell person?! Jo NATURLIGTVIS får jag det! Och jag kommer aldrig att göra avkall på ämnen att skriva om. Utan jag kommer skriva om precis bad jag vill, när jag vill & hur jag vill! Jag hänger ju inte ut någons identitet på något sätt i detta inlägg. Och du har absolut ingen rätt att vara nån åklagare – jury & domare över mig. Så ärligt, lägg bara ner.

  Behandla andra som du själv vill bli behandlad & lev väl.
  Med vänliga hälsningar ~ Anna Book~Toledano

 2. Hej Anna!

  Läser din blogg ibland och jag tycker ofta du skriver om dessa vänner som har svikit dig och mitt råd är: Släppt det! För varje gång du skriver om det/dem så ger du ”glöden ny syre”. Du förtjänar inte att låta det som varit ge dig negativ energi. Mitt tips är alltså att inte skriva om det mer – det betyder inte att menar att ditt liv är ”perfekt” för det. Men att älta leder inte dig framåt. Lycka till!

  • Hej Maja tack för ditt råd, jag ältar inte. Men ibland stannar vissa tråkiga saker inom en hur mycket man än vill bli av med dom. Och i dom fallen så har det hjälpt mig att skriva lite om det. Och tro mig att det jag berättar är bara en bråkdel av hur jag kanske känt eller utav det som hänt. Så, det är inte så mycket jag skriver om egentligen. Men det är saker som jag känner att jag vill skriva om i stunden & då har jag gjort det.
   Vill inte såra nån med det jag skriver, vill inte påverka nån annan att. Tycka som jag eller göra som jag. Och jag menar faktiskt aldrig något ont.

   Men tack snälla du för att du skrev & jag tar till mig av dina rader.
   Önskar dig en fortsatt skön helg, må så fint.
   Mvh, kram ~ Anna.

 3. Kära Anna, här kommer några kloka ord från en som bara vill väl…
  Jag är en glad och go tjej i din ålder, en tonårsmamma och lärare som älskar livet, alla vänner och som ibland tycker om att läsa lite bloggar. Jag ska vara ärlig och säga att jag besöker din blogg mycket sällan, men tittar in här ändå med jämna mellanrum. Har absolut ingenting emot dig och vi känner inte varandra. Jag vet heller ingenting om de/den personer som du skriver om. Ville bara klargöra detta först så att du inte missförstår mitt inlägg.

  Bloggen är på ett sätt ditt privat rum där ingen har med att göra vad du skriver…så är det ju. .Men, du håller dig kvar i offentligheten så tillvida att du fortfarande gör lite tv, och andra framträdanden vilket gör att du säkerligen har lite fans som följer dig.

  Då gör det faktiskt ont i mig när du skriver så oerhört personliga saker och lämnar ut dig så till den milda grad att det nästan blir jobbigt att läsa. Jag förstår att det måste ha hänt saker i ditt liv och att det är något som gror i dig, men sälla rara Anna, ha lite integritet och ”outa” inte detta på din blogg!!!! Det blir nästa lite oseriöst till slut, även om det inte är tänkt att vara det!!
  Du är säkerligen en mycket varm person som lever genom dina känslor , men det blir lite för mycket av det goda, och tyvärr(!) gör folk narr av dig då. Dett är trist, även om du inte tar åt dig.

  Jag arbetar som lärare och vi pratar ofta och mycket om hur mycket man ska dela med sig av sitt liv på nätet. Jag tycker att det måste finnas en balans mellan yttersta privatlivet och offentlighet.

  Visst, ”då kan du väl bara sluta läsa min blogg” kanske du tycker då, och det har jag så gott som gjort också pga detta. Mest för att jag blir beklämd, men jag bryr mig om människor och kunde nu inte låt bli att skriva detta.
  Jag tycker absolut att man ska kunna skriva om det privata till viss del, men lämna inte ut sånt som kan komma tillbaka och såra dig!

  Ja ja, ville inget illa med detta utan kände bara att jag ville skicka denna tanke till dig.
  Härlig helg önskas dig och alla andra!

  • Hej Karin, tusen tack för ditt långa inlägg. Vill börja med att förtydliga att jag absolut inte tar illa vid mig eller åt mig av det du skriver.
   Förstår vad du menar :-)
   Och jag uppskattar att du tar dig tid till att skriva så mycket som du gör, tack!
   Och det är verkligen inte meningen att det jag skriver om & det mitt liv handlar om, ska bli jobbigt för er som läser.
   Men eftersom allt inte är rosa, mjukt & glatt, så kan det ju tyvärr bli litet trist/jobbigt även för den/dom som läser bloggen.
   Jag vill även säga att jag har massor med integritet & jag känner inte att jag outar för mycket. Även om du/ni som läsare kan uppleva att det är så.
   Men själv tänker jag noga på vad jag delar med mig utav & jag censurerar MYCKET kan jag säga.
   Och oseriös känner jag inte heller att jag är, men där är ju smaken & tycket olika som med allt annat.
   Jag försöker verkligen ha & få till en bra balans med allt som jag skriver om, vare sig det är glädje, sorg, smärta, oro eller ilska. Men jag är bara en enkel tjej & är kanske inte den bästa på att ha det perfekta skrivspråket & då blir det mer – rätt på utan en massa krusiduller 😉 om du förstår vad jag menar när jag skriver så?! :-)

   Det finns alltid väldigt mycket privat som jag just håller privat & absolut inte bloggar om. Så det är faktiskt stor skillnad på det privata & det offentliga här i bloggen .
   Sen vill jag ju naturligtvis inte att nån ska sluta att läsa bloggen, så det är trist att du gjort det :-( Men jag får ju respektera om bloggen inte är något för dig, av olika anledningar!? & jag hoppas du hittat en eller kanske rentav flera andra bloggar som passar dig bättre?!
   Tack för att du besökte min blogg några gånger i alla fall & jag respekterar ditt val till 100%

   Privata saker jag skriver eller har skrivit om i bloggen skulle ha kunnat vara ÄNNU mer privata. Men faktum är att jag faktiskt alltid tänker på att hålla det mesta helt privat & att jag skriver verkligen inte om allt & jag försöker alltid vara noggrann med att inte hänga ut någon med namn & bilder & jag vill inte vara nån negativ bråkmakare heller :-/
   Men när jag bara bloggade & var glad, visade fina bilder roliga fester, kända vänner, kollegor, att jag älskar min man mina barn mina vänner vårt fina hem här i Sverige & vårt vackra hem i spanien & aldrig något sorgligt, besviket, trist, ledsamt osv. DÅ var DET också fel?!?!

   I den här bloggen vill jag vara 100% Anna på gott & ont, i glädje & sorg, i framgång & motgång och så vidare!!!! MEN jag kommer alltid fortsätta att hålla det mesta så privat jag bara kan & jag vill INTE VARA DUM ELLER ELAK emot någon!!! Men jag kommer fortsatt att stå upp för mig själv & jag kommer våga göra som alla dom flesta andra gör. Jag vågar, ska & kommer svara på dom flesta frågor jag får & om nån spottar eller sparkar på mig eller de personerna som jag har närmast mitt hjärta & min själ?! Ja då kommer jag stå upp för mig själv & de mina. Och självklart kommer jag försöka att göra det på ett så moget & respektfullt sätt som möjligt. För att det är SÅ JAG ÄR SOM PERSON 😉 & nu när jag skriver med stora bokstäver så skriker jag inte 😉 Jag skriver bara så för att förtydliga just det jag säger just där & då :-)

   <3 Jag förstår att du menade inget annat än väl. Och jag hoppas du förstår det som jag skriver till dig nu med?! Jag menar inte heller något illa :-)
   Hoppas att du kanske hittar tillbaka till min blogg, om du känner att den skulle komma att tilltala dig?!
   Om inte, så är jag som sagt var övertygad om att du har många andra riktigt bra bloggar som du kan följa ~ Jag önskar dig en fortsatt skön helg & hoppas du får en underbar sommar med din familj & övriga nära & kära.

   Lev väl, lev med respekt & kärlek & glöm inte bort att du är värdefull ;-). Stor varm kram ~ Anna.

 4. Hej Anna!

  Läser inte så ofta din blogg men går in här någon gång då och då när jag även tittar in hos andra. Det som då slår mig och som gör mig så beklämd är att du bjuder ut ditt innersta privatliv så till den milda grad att det nästa blir jobbigt att läsa. Snälla söta, skriv din blogg så fint som du annars gör med goda recept, mys med familj och vänner, jobb, var ärlig och jordnära, men behåll det innersta innersta inom din närmsta krets. Inte för min/vår skull utan för din och dina barns. Var lite rädd om din integritet!
  Nej visst, detta har ju jag inte med att göra och jag kunde ju strunta i att gå in här, men nu kände jag inte att jag kunde vara tyst längre.

  Du är säkerligen en mycket varm och känslosam person som månar om dina nära och kära, men det som händer när du skriver om för dig så jobbiga och privata saker är att du blir hånad och utskrattad, vilket känns förjäkligt!!
  Visst är bloggen ditt forum att få fram den sanna person som du är och jag förstår att du vill vara ärlig och sann, men ett tips är att tänka på detta. Det känns ibland som att du vill tala om och övertyga alla om att du faktiskt är en bra person, men det har vi ju egentligen inte med att göra. Eller hur?
  Nu är vi ungefär lika gamla men hade du varit min dotter eller elev (är lärare) så hade jag tagit ett allvarligt snack om hur mycket man ska bjuda ut sitt liv eller inte i sociala medier.
  Detta i ABSOLUTA välmening!!

  Vi känner inte varandra och jag har ingen aning om vem/vilka du skriver om, vilket heller inte intresserar mig ett dyft, utan detta är verkligen skrivet i all välmening med värme och massor av ”bry sig om”. Som en liten tankeställare kanske.

  Sen ett till litet tips ..alla som skriver i dina kommentarer vill dig inget illa, så tänk på det innan du ” biter svansen” av en bloggläsare. Var rädd om dina läsare/

  Ta hand om dig och hoppas att du får vara lycklig!
  Kram

  • Hej Karin & tack för ditt inlägg här. Men du ska absolut inte känna dig beklämd tjejen.
   Jag bjuder verkligen inte ut mitt allra innersta privata, oj då hade det sett & låtit mycket annorlunda törs jag lova. Sen är det så att jag är en väldigt öppen person & så har jag alltid varit. Men sanningen är att jag faktiskt har ändrat på det väldigt mycket just dom senaste 3 åren. Så när jag nu kände att jag behövde skriva om ja visst något privat. Men jag kände verkligen att jag behövde & ville skriva om det & responsen via mail från människor som velat säga hur mycket det har hjälpt dom, gör att det verkligen är värt det för mig.

   Nu var jag bara ärlig om mina känslor kring vissa händelser & personer som förändrat mitt liv på ett fundamentalt sätt & då fick det bli så.
   Jag är rädd om min integritet & väldigt mån om min familj. Men detta skadar inte mina barn eller min man på något sätt. Utan tvärt om, så har jag faktiskt deras fulla stöd i just detta ämne. Då dom vet precis hur jag mått & hur jag mår idag :-)
   Jag vill ärligt inte försöka övertyga nån om hur jag är eller vad jag är ~ för det enda som spelar nån roll är att jag själv vet vem & hur jag är. Och att min familj & mina nära vänner vet detsamma, det är det viktigaste & Nr.1

   Och till en yngre människa än mig själv hade jag sagt precis som du. Att man ska tänka sig noga för vad & hur man presenterar om sig själv via sociala medier. Men nu har jag arbetat i offentligheten i merparten av mitt liv, i hela 29år har jag jobbat som artist & jag var bara 14år då jag slog igenom. Så jag är ändå rätt luttrad & till vissa måste man uttrycka sig på samma sätt som dom…..för annars finns det en risk. Att dom inte förstår.

   Jag uppskattar verkligen din välmening & det är snällt att som du säger du ”bryr dig om”.

   Men jag biter inte av någons svans bara för att jag säger ifrån & säger min åsikt. Jg måste få svara på kommentarer & inlägg. Det var delar i dom 2 kommentarerna som min Moderator inte ville att vi skulle publicera då det inte är okej att gå till personangrepp som en del gör. Bara för att jag bloggar eller har ett offentligt yrke så ska ju inte det innebära att jag ska behöva ta vad som helt för den sakens skull heller. Eller att jag inte ska kunna få vara precis hur personlig & öppen som jag vill vara, inte sant?!
   Jag läser själv många bloggar då & då & jag ser att många av mina bloggkollegor är låååååång mycket personligare än vad jag är, eller opersonligare, eller vulgärare & använder mycket fult språk, kränker & beter sig allmänt illa åt, eller så kanske man bara skriver om yta yta yta & vad saker kommer ifrån & vad det kostar och så vidare och så vidare.

   Det finns allt!!!
   Min blogg är ganska simpel & jag tänker inte så mycket egentligen. Utan jag vill bara vara jag på gott & ont, ibland gör jag väldigt rätt & bra ifrån mig & ibland kanske det blir magplask!?!? Men jag är Anna & jag håller inte på med något spel för gallerierna & jag skulle kunna ta den ännu mer personlig & dela med mig ännu mer av både det positiva & negativa. Men just nu ser den ut som den gör & jag kommer fortsätta att följa mitt hjärta & även fortsätta att skriva från samma ställe ~ HJÄRTAT <3
   Jag är mycket rädd om alla människor, inte bara mina bloggläsare 😉

   Tack snälla du ännu en gång för att du tog dig tid att skriva till mig, det uppskattas väldigt mycket ska du veta.
   Var rädd om dig & hoppas du vill fortsätta att kika in här på bloggen då & då, det vore skoj :-)

   Ha en fortsatt fin vår & hoppas du får en skön sommar vart du än är & vad du än har för planer!?!

   Ta väl hand om dig, kram kram ~ Anna.

 5. Hej Anna!

  Jag gillar att läsa din blogg. Du är en ”skön figur” som delar med dig av livet och hela dess innehåll. Jag uppskattar det.
  Däremot kan jag hålla med Noppy att det är lite onödigt att ta ”konflikter” i ett blogginlägg. Jag vet inte om detta är rätt forum för det?
  Det jag skriver kan kanske verka motsägelsefullt då jag skrev att jag gillar att du delar hela livets innehåll, men jag tror du förstår hur jag menar?!
  Jag önskar dig en trevlig helg!

  Catarina

  • Hej Catarina, jag förstår precis vad du menar & jag tar inte illa vid mig på minsta sätt.

   Och du ska veta att i dom 2 kommentarerna det handlar om så sa min Moderator att författarna bakom dom skrev saker till mig som var lååååångt över gränsen för vad som är okej! Så Moderatorn Cencurerade merparten av dessa 2 kommentarer då dom var grovt skrivna med rätt så fulla personangrepp.

   Jag själv ville dock inte bara strunta i att publicera dom som Moderatorn ansåg ~ så det vart en kompromiss & det var det ”bästa” sättet jag kunde bemöta dom två kommentarerna.
   Så jag förstår vad du menar. Hoppas bara att du/ni även kan förstå mig?! Jag måste helt enkelt få sätta ner foten ibland & det är otroligt frustrerande när folk är skyddade av sin anonymitet & att det är såååå lätt att sitta i skydd av sin dator & spotta & håna mig & många med mig. Jag utger mig ju i alla fall inte för att vara nån annan än den jag är & jag sår för precis allt jag skriver.
   Vare sig det är positivt eller negativt :-)

   Men jag uppskattar din kommentar till 100% & att du tog dig tiden att skriva din åsikt värdesätter jag verkligen :-)
   Och jag hoppas du fortsätter att läsa bloggen? Det är ju till alla er härliga medmänniskor jag skriver.
   Ta hand om dig & må så fint ~ Stor kram Anna

 6. Hej Carrow inte min mening att förolämpa någon.
  Det är svårt med skrivspråket ibland när man inte hör tonfall och så :-/

  Jag har moral – men ingen dubbel sådan.

  Med vänliga hälsningar & tack för din åsikt ~ Anna.

 7. HEJ!
  Minns att en av dina f.d vänner kallade dig för något elakt i tv och jag tyckte inte det var okey att kalla sin vän det. Antar att ni inte är vänner längre. Vad jag förstår så hade den personen verkligen behövt en kärleksfull och förstående vän som du idag. Vet att den personen har det jobbigt med sjukdom. Man vet ju aldrig när det händer sorgliga saker i livet. I bland så kan man säga klumpiga saker under stress men jag skulle ha blivit arg och sårad om det var mig som personen sa det elaka ordet om.
  Jag tycker inte att du lämnar ut dig för mycket alls. Gillar att du visar dina känslor. Varför skulle du inte ha skrivit detta inlägg ? Är det inte meningen att man ska skriva om känslor och om sitt liv i en blogg ?!
  Jag tycker att du gör helt rätt i att ödsla kärlek och energi på dom som förtjänar det. Du kommer att vara ledsen en längre tid för att er vänskap tog slut . Den sorgen kommer ju att finnas där i hjärtat. Men du kommer att gå vidare (det har du säkert redan gjort) och träffa nya vänner under livets gång. Framförallt så har du din familj vad som än händer och det måste vara en stor trygghet för dig.
  Grattis till dina nya roliga projekt . Spännande . Kan det handla om dykning mån tro ? :-)
  Varma sommarkramar från din nya läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>