Avtal nr.2……

Så kom det då idag ~ avtalet för mitt 2a äventyr som jag ska kasta mig ut på 😉
Och nu ger jag mig ut på djupt vatten, haha men jag kan ju simma. Så det är bara att satsa & göra mitt bästa & se till att ha kul!

20130530-211220.jpg

Jag är bara så glad att jag kommer att få vara en liten del i dessa två projekt. Och jag går in i detta med hela mitt hjärta & ett öppet sinne, med viljan att lära mig massor med nya saker & tävla….framför allt tävla emot mig själv & bara genom att ens våga försöka att göra detta, så har jag på ett sätt redan vunnit & det är en fin känsla.

Nu har jag precis duschat & bäddat rent i sängen, så nu ska jag gå & lägga mig :-)
Barnen sover redan & Felicia ska också lägga sig snart, hon jobbar tidigt imorgon med & hon har haft en lång & mycket intensiv dag idag.
Jag vill lägga mig tidigt för att jag är heeeelt slut efter en nästan 2tim lång OP hos tandläkaren idag igen. Jag har såååå ont i tandköttet efter alla dom hemska bedövningsnålarna dom stack mig med idag :-(

Så nu säger jag godnatt & sov med änglarna ~ Kram kram Anna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>