Stötta, men idag kunde jag inte :-/

Varje år får jag den fantastiska möjligheten att åka ner till Göteborg & till Drottning Silvias Barnsjukhus & det årliga Golfkalaset – Syftet för många är att samla in massor med pengar, vilket det behövs massor av,
Men för mig, när jag får en sådan förfrågan så känner jag att det finaste & viktigaste av allt!!!!! Det är att alla barn som faktiskt är sjuka, allvarligt sjuka & alla deras nära & kära familjer & vänner också har det svårt med allt runt om kring. Och då behöver dom ett AVBROTT & bara få ha riktigt ROLIGT & TREVLIGT! Och precis så blir det varje år :-) :-) :-) & det skänker en enorm känsla av tillfredsställelse hos oss alla.
Vi ritar, sjunger, dansar, spelar spel, det finns clowner, jag älskar att köra runt barnen i Golfbilen hahahahaha 😉 & jag busar alltid liiiite extra & det brukar barnen skratta riktigt gott åt.

Det blir alltid lyckat & allt avslutas med stor fest med mat & dryck & stor prisutdelning till dom som spelat dagens Golftävling.

Men i år kunde jag alltså inte flyga ner till Göteborg & ställa upp som jag brukar. Men jag är säker att alla barn, familjer, personal & alla mina kollegor som också ställer upp varje år :-) Hade en fantastisk dag på alla sätt & vis. Och att alla barnen somnar nog ikväll fullständigt nöjda, tacksamma, lyckliga & varma i sina hjärtan & sina själar <3

20130603-203342.jpg

Men jag satsar stenhårt på att komma tillbaka till dom redan nästa år igen & gör dom något kring Julen i år?! Ja då vet dom att dom kan kontakta mig – Jag kommer!!! 😉

Tusen tack för att ni som vanligt ändå bjöd in mig. Det betyder väldigt mycket för mig att komma & spendera dessa fina dagar med alla underbara barn, familjer & all super personal på plats <3
Kärlek & omtanke till er som trofast gör ert yttersta för att alla sjuka barn & deras nära & kära ska få uppleva dessa dagar av roligheter & bus 😉
Och jag vet att ni hade en UNDERBAR DAG!!!! & jag är verkligen ledsen att jag missade dagens festligheter, men jag kommer igen <3

Lev väl, lev med omtanke, lev med kärlek & lev med respekt!

Kramar & kärlek ~ Anna.

20130603-204420.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>