Jag älskar mina barn <3

Nu närmar sig skolavslutningen & det ska bli såååå skönt att få rå om barnen på heltid & få njuta av deras sällskap på ett helt annat sätt än vad det blir under skolterminerna :-)

20130606-161313.jpg
Igår så hade Antonio en vän som sov över hos honom tills idag. Så jag bäddade skönt till Antonio på golvet. Han är så gullig & ger alltid sin säng till sin gäst när någon sover över <3 Han skulle aldrig drömma om att lägga sin gäst i en extrasäng eller låta dom ligga på en madrass på golvet. Utan det gör han själv så att gästen sover bäst <3
Han är såååå otroligt generös & väldigt omtänksam & givmild på alla sätt & vis.
Jag är så stolt över honom & över den enorma utvecklingen han har genomgått de senaste året. Han har växt så otroligt mycket & det ska bli så spännande att följa honom på högstadiet nu till hösten 😉
Min lillkille har blivit stor & han ger mig så mycket kärlek, omtanke & glädje varje dag ~ precis som hans systrar <3
Mina barn är verkligen meningen med livet <3 Jag älskar dom alla såååå mycket!!!

20130606-163535.jpg

20130606-163617.jpg

20130606-164045.jpg

20130606-164124.jpg

Tack mina älskade barn för allt som ni ger mig ~ ni är mina juveler & jag älskar er i medgång & motgång & i glädje & tuffare stunder. Ni är ljuset i mitt liv ~ jag ser framemot att få dela era liv tillsammans. Jag kommer alltid att finnas här för er så mycket jag bara kan. Och var aldrig rädda för att komma till mig, jag ställer upp på alla sätt & vis & jag hjälper er med vad ni än behöver så gott jag kan ~ glöm aldrig det!!!

Jag älskar er så gränslöst mycket ~ Puss & kram Mamma <3

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Jag älskar mina barn <3

 1. Jag förstår verkligen att du är stolt över dina fina barn som verkar vara så snälla, härliga och artiga… Ge dig själv en klapp på axeln också, för de har blivit så fina därför att de har haft förmånen att växa upp i ett stabilt, kärleksfullt och harmoniskt hem – ett hem du och din man har skapat! Kram!

 2. Hej Anna!
  Undrar hur du gör dina potatiskakor? Såg så fina ut!
  Undrar också var du köpt din sprits?
  Än en gång – så kul att ha dig tillbaka!
  Kram!

 3. Du verkar ju vara en riktig go mamma som vill rå om alla, är du kräfta…?? Ang Antonio, han är väl sin mammas pöjk? Man blir som man umgås…. Kram

 4. HEJ!
  Man blir så varm i <3 när man läser din fina och kärleksfulla blogg. Kommer att fortsätta att hänga här lite då och då.
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>