Så sant, så sant

Kan inte göra annat än att konstatera att detta ordspråk verkligen stämmer ~
Jag har själv upplevt det <3 Styrka, kärlek & omtanke till alla fina & goda människor. Ni är trots allt fler än den mindre trevliga sorten 😉

20130606-221435.jpg

Många varma kramar ~ Anna.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Så sant, så sant

 1. Så rätt, så rätt!
  Njut istället av din finfina familj, som aldrig kommer att lämna dig, och tänk att alla andra som ”stuckit” inte är värda din vänskap. Så tänker jag, för idioter finns det tyvärr. Men det skumma är att de man tror är sina närmsta inte visar sig vara det när det krisar, nej då kommer de man inte alls kunde tro var så nära att visa sin styrka. Det blir aldrig som man tänkt sig. Ha en finfin vecka Anna// Kram L.

  • Hej Karin.
   Förlåt men vad har du fått det ifrån? 😄 Hahaha det programmet skulle jag aldrig göra, för jag höll på med simhopp när jag var yngre. Och dom vill nog bara ha noviser på det – utan någon erfarenhet utav det sedan tidigare. Så nej jag ska absolut inte vara med i det programmet.

   Må så fint – mvh Anna.

 2. SNÄLLA, jag vet att du har fullt upp men kaaaaan du inte uppdatera bloggen lite oftare? Läser din, Pernilla W, Magdalena Graaf och hennes systers bloggar, jag har inget för att läsa om elaka människor och skulle såå gärna läsa mer om er. Det du skriver är så perfekt men visst Roberto verkar vara en fin hamn att landa i… så fina söta du skriv om saker som gör dig upprörd inte bara ”hintar” jag har noll koll :) kram till dej och din fina familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>