Fin Midsommar!

Vill bara snabbt önska dig & dina nära & kära en underbar midsommar 🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌼🍓☀🌹🎂🍉🍒🙏 Hoppas dagen ger dig många nya fina minne att spara i minnets bank 😘

20130621-131149.jpg

20130621-131246.jpg
Jag har bakat en stor härlig marängebotten så att vi & våra vänner får en härlig Sommartårta 😛

Jag återkommer med mer bilder från vårdat midsommarfirande om ett par timmar!
Lev väl & var rädda om varandra.

Kärlek Anna.

20130621-131555.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Fin Midsommar!

  1. Anna! Önskar dig en fortsatt härlig midsommarhelg! Läste precis i Aftonbladet att du skall vara en av körledarna i Körslaget. Om så är fallet, vilket jag hoppas på, så blir det säkert en härlig tid för dig och även för oss som tittar!

  2. Hej Anna! Hoppas din midsommar var härlig! Vad kul att du kommit igång med bloggen igen efter laddare och iPad-haveri :) Du kanske redan har lämnat ut recept på dina marängtårtor och fina bakelser men om du inte har det så skulle jag bli jätteglad för recept! Åh vad roligt med körslaget du kommer att bli en fantastisk körledare med fin glädje, entusiasm och karisma förutom rösten förstås :) Jag kommer garanterat att titta och all lycka i det arbetet. Kom just hem från semester i närheten av Malaga, jag familjen trivdes som bara den. Är det där i krokarna du och din familj är på somrarna? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>