Körslaget i TV4 ska bli SÅ kul!!!

Ja då ÄNTLIGEN får vi gå ut med alla som är klara som nya Körledare i tv4’s succé Körslaget under hösten 2013 👍😉
Och där är jag en utav dom 7glada som ska få åka & välja ut en fantastisk Kör på 20 personer!! Wow vad kul det ska bli!
Det är många redan som frågat & undrat varför jag ska ha en kör från just Munkfors i vackra Värmland? Och det beror helt enkelt på att jag har värmlandsblod i mina ådror mixat med det Spanska 😉
Min älskade mamma kom ifrån Värmland & i 30år hade min mamma & vi flickor ett jättefint hus i Munkfors på Näset precis vid vackra Klarälven. Och där spenderade vi sommarlov, höstlig, jullov, sportlov, påsklov & ofta tog mamma bara med oss upp till Munkfors bara över helgen för att komma bort från stockholm lite. Och 1983 så bodde faktiskt mamma, jag & mina systrar Susanne & Helena i Munkfors ett helt år, för att mamma ville göra det på prov. Så hela årskurs 7 gick jag i Forsnässkolan i Munkfors. Men sedan flyttade vi hem igen & då deltog jag & lillasyster Helena i en talangjakt där jag vart upptäckt & fick mitt 1a 4a åriga Skivkontrakt med CBS Records, som ledde till att jag fick rollen i Solstollarna & sjöng in låtarna Killsnack & John mfl. & direkt efter det fick jag den specialskrivna låten ABC som kom med i Melodifestivalen 1986 där jag slutade på 5e plats i finalen…..och sedan har det rullat på för mig.

Jag har gjort så mycket mer än vad många vet, eller tror. Och jag kan ärligt säga att jag är såååå nöjd, sååå glad & såååå tacksam för allt som jag trots allt har fått uppleva & delta i 🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🙏 Det är såååå mycket fint. Och visst skulle man kunna säga & tycka, att jag skulle kunna ha fått göra så mycket mer & andra saker med. MEN man kan vända på det & säga att jag kunde ha fått göra såååå mycket MINDRE saker med! Så jag kan ärligt säga att jag är vansinnigt stolt, glad & NÖJD med det som jag som sagt faktiskt har gjort. Och det fina är att livet är ju inte slut 😉👍 Och det händer ständigt nya saker, ibland är det vääääldigt mycket på en och samma gång. Och ibland är det mindre….men jag har alltid haft jobb & det är jag glad för. Även om vissa perioder självklart har varit tuffare & svårare än andra perioder.
Och ibland har jag känt att jag skulle vilja lämna offentligheten & bara göra något annat, sjunga kan jag ALLTID göra, på många olika sätt.
Och under de senaste 2 åren så har jag inte mått bra & hade väldigt svårt för hur branschen var & såg ut & det hände några mycket tunga saker som fick omkull mig fullständigt under en tid. Men nu står jag på benen igen & det är inte lika lätt att sparka längre på någon som inte längre ligger ner. Och under en tid så har dom förfrågningarna som kommit in….känts antingen som ”trista” upprepningar av sådant som man redan gjort några gånger innan. & andra har känts som rena hån & att ställa upp på förnedringstv…..näää DET är jag verkligen klar med!!! Så det vart MÅNGA, tack men NEJ TACK för mig.

Men så kom den här förfrågningen om Körslaget 😉 och då tvekade jag inte en sekund!!! Jag vart riktigt glad & varm i precis hela kroppen. Men framför allt i mitt hjärta. Och när det dessutom vart en Värmlandskör!!!!!!! DÅ GRÄT JAG AV LYCKA! Så håll i er eller titta på nått annat om du inte vill se på äkta känslor under hösten?!? För jag kan lova att känslomänniskan Anna kommer INTE kunna hålla tårarna borta! Jag gråter ju inte bara när jag är ledsen, utan jag gråter ju även när jag är glad & lycklig & även när jag är förbannad 😉 så det KOMMER att komma tårar det kan jag lova hahaha.

Hur som helst så kommer jag att leda min Kör med hela mitt hjärta & min själ. Och jag kommer att ge dom ALL tid jag kan efter bästa förmåga. Nu kommer jag köra på med 100%!!! Och det kommer bli så kul & roligt, vi kommer att skratta väldigt mycket. DET kan jag också lova 😉

För nån vecka sedan så spelade vi in en fantastisk Trailer till Körslaget som kommer att börja sändas efter sommaren. Så nu tänker jag visa dig några bilder från den inspelningsdagen – här kommer dom.

20130627-172442.jpg

20130627-172507.jpg
Jag & Rickard Söderberg som är en otrolig Operasångare.

20130627-172718.jpg
Jag, Sonja Alden & Elisa Lindström

20130627-173012.jpg
Jag & glada Andreas Weise

20130627-173112.jpg
Dogge spexar som alltid.

20130627-173215.jpg

20130627-173231.jpg

20130627-173257.jpg

20130627-173340.jpg

20130627-173400.jpg
Det var en väldigt väldigt rolig inspelningsdag vi fick tillsammans med en stor härlig kör på plats i Skeppsholms Kyrkan sjunga för full hals & vi är övertygade om att den kommer bli riktigt snygg & pampig 😉

Jag hoppas verkligen att just du vill följa med mig på min resa & jag hoppas att jag & min Kör ska bjuda dig & alla andra som tittar på riktigt bra framträdanden.
Och jag hoppas vi får bra uppslutning & att folk stöttar oss med att ringa & rösta 🙏😉❤🍃🌹 Munkfors är ett litet samhälle & vi kommer behöva allt stöd vi kan få ~ För att kunna bjuda på härliga, hjärtliga & bra framträdanden vecka efter vecka.
Slutligen så vill jag bara passa på att säga TACK till alla som har hört av sig på alla möjliga sätt & vis & gratulerat mig till detta. Jag blir riktigt rörd & genuint glad för era varma kommentarer & mail.

Och om du inte redan följer mig på Instagram?! Så HOPPAS jag att du vill göra det nu?
Du hittar mig på Instagram om du skriver AnnaBookToledano ~ Jag lägger upp så mycket bilder jag kan & försöker verkligen visa bilder flera gånger per dygn, jag skriver om olika jobb som väntar, & saker som händer i mitt liv, jag skriver recept 😉 på mat & bak & jag svarar gärna på frågor, så gott jag kan ~ så jag blir jätteglad om du vill följa mig även där.

Nu måste jag dessvärre rusa, jag är på en annan långinspelning & nu väntar teamet på att få köra igång igen.
Men jag skriver snart igen.
Tills dess, lev väl, lev med kärlek & respekt ~ Och glöm aldrig bort att du är värdefull 🍃🌹❤🍃🌹

Kärlek Anna.

blogstats trackingpixel

26 reaktion på “Körslaget i TV4 ska bli SÅ kul!!!

 1. Åh, vad kul!! Grattis Anna, det här är Du verkligen värd att få göra!! Jag ska följa Dig och Din kör med spänning!! Synd att jag inte kan rösta, då jag bor i Norge… Kram, Karin S.

  • Tack Karin du är alltid så hjärtlig, vänlig & varm.
   Jag uppskattar alltid dina kommentarer väldigt mycket ska du veta 🍃🌺🍃🌸💗🍃🌸🍃🌺 Jag önskar dig en fantastiskt skön & fin sommar.

   Stor kram ~ Anna.

 2. ÄNTLIGEN får man en anledning till att titta på Körslaget!!

  Vilken snygg turkos klänning du har på dig!

 3. Måste bara säga grattis! Körslaget är bra och det ska bli kul att se dig där. Kan tillägga att din blogg är en av få bloggar jag följer just för att du bjuder på dig själv:-).

  • Tack snälla Elin vad glad jag vart nu 😊 Uppskattar dina vänliga rader & ord jättemycket ska du veta.

   Hoppas vi hörs igen?! Ha en fin sommar ~ stor kram Anna.

  • Sophie kanske du skulle sluta att läsa min blogg?!?!? Hahaha att du ens orkar med dig själv!!!

   Wow blir mäkta imponerad av din dumhet & respektlöshet 😃😄😀 men inget som träffar dessvärre 😉

   Hahahahahaha ha en bra sommar & återigen ~ försök att lära dig lite respekt & behandla andra som du själv vill bli behandlad.

   Pinsamt att bete sig som du nu gjort hur gammal är du? Inte ens en 2 åring skulle bete sig på detta sätt.

   Adjö med dig ~ mvh Anna.

  • Hahahahaha 😂😄☺😉😛 Men käre tid Sophie TACK för ett riktigt gott skratt!!!

   Lev väl & lev med respekt – FÖRSÖK i alla fall! Hahahahaha

   Med vänliga hälsningar Anna.

 4. Hej Svejs!!
  Jösses vilka fåniga människor det finns i vårt land, men ta inte åt dig, jag blir bara så besviken på mänskligheten när jag läser sådana kommentarer. I alla fall så önskar jag dig ett stort LYCKA TILL i kommande körslag. Jag har aldrig följt det programmet, men kanske ska göra det nu, jättekul för dig Anna.
  Ha en härlig vecka och själv har jag redan haft min första semestervecka, som bara swishade förbi!! KRAMIS

 5. Jag ær så glad att jag får følja din blogg Anna. Jag har precis bestællt boken om ditt liv, jag tycker du ær så fin. Glad att du ær med i kørslaget. Jag och min man ska sitta och titta på dig och de andra som ær med i kørslaget. Ha en bra sommar. Kram

 6. HEJ!
  Grattis vad roligt att få göra något som man verkligen tycker om att göra.
  Tror att det kan vara samma Sophie som skriver taskigt på Pernilla Wahlgrens blogg men det kanske finns fler elaka nättroll.
  KRAM

 7. Hej :-)

  Va roligt att jag hittade din blogg Anna, jag tycker du ær så fin.
  Jag har precis bestællt din bok, boken om ditt liv. Ska bli intressant att læsa den. :-) Du ær jættebra. Kram Anette

 8. Hej. Jag har precis sett en gammal repris på kirurgerna, där du var med. Jag är så djupt imponerad av att du törs visa upp dig offentligt, trots alla elaka människor. Nu ska jag heja på dig i körslaget och ser fram emot alla goa låtar. Soliga hälsningar från norrbotten.

 9. Hej Anna. Såg ett program på TV om loppmarknader. Du verkár gilla sådana väldigt mycket. Och jag brukar arrangera sådana. Du är välkommen att stå på en eller båda bakluckeloppisarna jag ska arrangera i augusti, den 24/8 resp den 31/8 En säljplats består av 2 p-rutor. Och visst, du kan gärna ta med en kompis också , som omckså får stå. Se http://www.tumbaloppis.se. Hör av dig !

  • Hej Ulf, vad roligt. Jag & min man gillar att stå på loppis & göra något positivt av alla bra & fina grejer man själv har tröttnat på eller växt ifrån bara. Den enes skräp är någon annans skatt 👍😉 jag & min man ska bara kolla om vi är lediga just dom helgerna, så lovar jag att återkomma till dig så fort som möjligt med ett besked.

   Tack snälla du för ditt erbjudande – vart exakt kommer Loppisen att ligga & vad är det för tider som gäller?!

   Må så fint, mvh Anna.

 10. Hej Anna

  Av en slump hamnade jag här på din blogg, och jag inser som många gånger innan att du är väldigt underskattad som artist och människa i Sverige! Det ska bli roligt att se dig i körslaget och jag tror att du kommer att, som alltid, vara en underhållande artist på alla sätt. Lycka till!

  • Hej Paula, vad roligt att du hittade hit 😉
   Tack för dina vänliga rader till mig, det uppskattar jag verkligen.

   Hoppas du fortsätter att läsa bloggen?! & följ mig gärna på Instagram om du har det?!

   Stor kram Anna 🍃🌸

 11. Åh, vad roligt… Jag är värmelänning men inte riktigt från Munkfors. Kan man söka till din kör ändå? Och hur? :)

  • Hej Alexandra, kören är redan vald – så det går inte & man skulle ändå vara skriven i Munkfors.

   Hoppas du följer oss & ger oss din röst/röster om du tycker om det vi presterar & hur vi sjunger tillsammans. Min kör i TeamBook är tveklöst enormt ÖDMJUKA & dom över såååå hårt. Så jag ber till Gud för en vinst – För DERAS & vackra Värmlands skull 🙏😉👍💖🍃🌺 DET skulle vara sååååå roligt om Värmland fick ta hem segern!

   Kram kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>