Njuter njuter njuter av ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Hej hoppas du har en fortsatt fin sommar & att du får njuta av lite ledighet?! Vad gör du på semestern?
Våra dagar fortsätter att fyllas av vackra minnen 🙏 Vi tar flera långa härliga promenader överallt hela tiden – vi går vart vi än ska & bilen…….ja den får stå 😜👍

20130717-215809.jpg
Skönt med bil om man ska iväg på långutflykt eller verkligen behöver eller ska handla mycket.

Men annars har vi dom senaste 4 åren bara börjat gå mer & mer. & vi bor så galet nära ALLT & vi alla i hela familjen älskar att gå gata upp & gata ner, för det är då man ser så mycket & hittar alla guldkorn 😉

Varje dag går vi ner till stranden & solar, badar, spelar strandtennis, kastar boll, promenerar längs med piren, simmar & så går jag längs med hela playan & plockar snäckor som jag redan berättat att jag älskar att göra 🐚
Idag hittade jag en hel påse med jättefina snäckor, jag har en bild på lite av dom. Men jag ska fota av dom allihopa nån dag.

Idag när vi kom hem från stranden så tvättade jag, vek all ren tvätt, dammsög & torkade golven & bäddade rent i alla sängarna. Medans barnen var nere vid poolen & lekte. Sedan förberedde jag en Tortilla, kycklingqrocuetter & en härlig tomat & löksallad med färskt bröd som vi ska äta till middag & titta på en film. Men först har vi varit & handlat lite & tagit en underbar promenad till vår härliga lilla by Arroyo de la Miel. Ska nog titta på en film ikväll med ~ det var ett tag sedan nu & jag skulle tycka att det var riktigt skönt att bara få krypa upp nyduschad i soffan & mysa med min älskling & barnen.

Jag håller på att planera lite låtar inför Körslaget med & det känns helt fantastiskt 👍😉🙏 Jag har redan hittat 2 låtar som jag känner väldigt starkt för ❤ & jag hoppas min blivande kör kommer att gilla de låtar jag kommer att välja 🙏 Jag kommer bara välja låtar med hjärtat & köra väldigt mycket rytmiska låtar med mycket passion & härliga takter ~ Det ska bli såååå spännande att åka till Munkfors den 17,18 & 19e & träffa dom som söker till kören. Jag hoppas det tycker upp några bekanta ansikten & nya härliga människor såklart 😉

Men än sålänge så får jag vila upp mig, bli riktigt brun & jag känner att jag mår verkligen sååååå mycket bättre här. Det går åt rätt håll, helt klart!!!
Längtar bara ihjäl mig efter Felicia, som fortfarande är hemma & jobbar. Men på söndag då kommer hon ÄNTLIGEN!!! & då är familjen komplett igen ❤❤❤❤❤

20130717-221740.jpg
Här är lite snäckor jag plockat idag.

20130717-221833.jpg

20130717-221850.jpg

20130717-221909.jpg

20130717-221923.jpg
Igår var vi nere i hamnen & var på Fiesta dom firade alla Fiskare, så det var show & stoj i Marinan.
Men först var vi hemma hos Fam.Berg & tittade på duktiga Danny mfl. & det var mysigt.

20130717-222200.jpg

20130717-222219.jpg

20130717-222235.jpg

20130717-222255.jpg

20130717-222303.jpg

20130717-222319.jpg
Heeela gänget väntar på sin tur.

20130717-222506.jpg

Ja som du ser så har vi det riktigt fint & det är tveklöst bomull för själen att få komma bort & njuta av underbar värme, havet & vackra omgivningar 😉🙏 Jag känner fortsatt stor tacksamhet & jag är så glad att jag & min familj är så lyckligt lottade.

Var rädd om dig du med du fina & glöm inte bort att du är värdefull 🍃🌺
Lev väl & lev med kärlek ~ Stor varm kram Anna.

20130717-222248.jpg

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Njuter njuter njuter av ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

 1. Åh, vilken underbar semester ni har tillsammans!
  Kommer ju bli ännu mer perfekt när din äldsta dotter kommer ner till er.
  Jag längtar också till Spanien. Har inte varit där på 7 år nu.. .men vi har inte råd helt enkelt.
  Vad vi gör på semestern? Ja, vi får helt enkelt göra billiga grejor; åka till havet, grilla, spela spel och vara hemma. Vi har inte råd med annat.

  Ska bli roligt med Körslaget i år eftersom du ska vara med!

  Njut av alla dagar ni har i ert paradis.

  Kramar från Åsa

  • Tack fina du, det låter inte dumt det heller. Var rädd om dig & de dina & tack för dina vänliga rader. Dom värmer ska du veta! Stor kram Anna.

 2. Det verkar som ni har den optimala semestern då man bara kan slappna av och njuta av allt gott och fint omkring sig! Härligt!!

  Själv åker jag alltid till min underbara sommarstuga i Dalarna. Det är mitt paradis på jorden och där kan jag verkligen ladda batterierna och bara njuta. Min pappa byggde huset åt oss, så det känns extra speciellt att vara där. Han dog för några år sedan men när jag är i stugan känns det som jag är nära honom igen… <3

  Jag ska även hinna med en resa till Estland. Ska bo i Tallinn och även göra en del dagsutflykter till andra platser. Det ska bli så kul!

  Musiken du har tänkt ha med i Körslaget låter perfekt! Härliga rytmer är medryckande och något de flesta tycker om. :-)

  Jag önskar dig en fortsatt fin semester! Härligt att Felicia snart kommer ner så att ni får mysa tillsammans.

  Varm kram, Karin S.

  • Tack snälla Karin, jag förstår dig. Det låter också underbart ❤ vad fint! Ja det ska bli så skönt när min ängel kommer 🙏😉
   Var rädd om dig fortsatt fin sommar. Stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>