Dagarna i solen bara bättre & bättre

Heeej hoppas allt är fint med just dig?!
Själv kan jag bara konstatera att detta var det bästa jag kunde gjort för mig själv. Att åka till vårt andra hem i Spanien är nog det enda som hjälper själen & hjärtat på riktigt. Jag & familjen mår såååå bra & nu är ju även Felicia här sedan ett par dagar :-) Så familjen är nu komplett & vi bara njuter av att få vara tillsammans här i det här underbara landet.
Idag har vi varit på stranden hela långa dagen, jag hade med mig lite lätt mat, som vi hade över & frukt & dryck. Det var precis lagom för när det är 40grader så vill man inte äta så mycket direkt. Utan det viktigaste är ju att få i sig ordentligt med vätska, så man dricker mer än vad man äter. När vi kom hem så tvättade jag & så svalkade vi av oss i vår pool. Sedan gick vi alla upp & duschade & gjorde oss i ordning för att gå ut på en långpromenad tillsammans. Men nu är vi hemma igen & ska krypa upp i soffan & titta på nån bra film allihopa.

Igår var barnen iväg tillsammans till ett shoppingcenter som heter Plaza Mayor i ett par timmar på kvällen. & då passade jag & Roberto på att gå ut på en promenad ensamma, vi gick nästan 2 1/2 mil & det var sååååå skönt & otroligt vackert. För vi gick längs med hela kustlinjen & då har man havet på ena sidan & bergen på den andra & det var magiskt ❤ vi sa till varandra att hade vi varit här ensamma? Ja då hade vi kunnat gått ännu längre :-) Men när barnen var påväg hem igen så ringde dom & fråga vart vi var? & då var vi tvungna att börja tänka på refrängen för den gången, men det blir fler kvällar med sköna långpromenader innan vi måste åka hem till Sverige igen.

Jag mår så bra här & hela kroppen får sig verkligen ett lyft av havet, solen & stranden – vi är så bruna allihopa & håret, huden, naglarna, fötterna blir bara finare & finare & lenare & lenare för varje dag här. Jag är INTE skapt för kylan det är ett som är SÄKERT! & jag vet vart jag kommer att bosätta mig när jag blir äldre det är HELT KLART!!!
Det är sjukt vad vacker huden blir när man är brun & när man får simma i havet varje dag & bli smekt av solens heta strålar.
Men det gäller att smörja in sig hela tiden när man är i solen & även tillföra mycket mycket fukt på kroppen när man duschar & innan man lägger sig. Men kan liksom aldrig smörja in sig för mycket, så det är något som vi alla i familjen gör hela tiden.
Jag har även fortsatt att planera lite för mitt kommande uppdrag med Körslaget i TV4 & det känns verkligen bara mer & mer rätt i mitt hjärta med det. Så jag ser verkligen fram emot höstens jobb & jag hoppas att det blir en lååååång resa för mig & min blivande Kör! Så du får lova mig att rösta på Team Book 😉 hihi

Nej, nu tar vi & tittar på lite bilder istället :-)

20130724-222614.jpg
Barnen hittade en jättefin sjöstjärna….

20130724-222839.jpg20130724-223053.jpg20130724-223104.jpg
Som dom räddade & hjälpte tillbaka ner i havet ~ då vart den säkert glad 😉

20130724-223354.jpg
Såååå skönt att bara duscha lite mellan varven, både när man ligger vid poolen & är på stranden :-)
Men jag är jätteglad för att idag hittade jag 2st nya bikinis som INTE var förstora! Alla som jag hade har blivit åt skogen förstora & det var allt annat än skönt att gå med. Så idag så hittade jag äntligen 2st i mycket mindre storlekar & dom sitter PERFEKT! Så imorgon ska det bli jätteskönt när allt sitter på plats igen hahahaha :-)

20130724-223836.jpg
Här om kvällen så träffade vi min svärfar Vicente & var på vår fina & mycket fräscha Asiatiska restaurang & åt middag tillsammans. Vi hade så trevligt & mysigt & maten var underbar. Jag åt i princip bara skaldjur & grönsaker & vi satt länge & pratade om allt mellan himmel & jord.
Antonio vart dessutom väldigt glad för han fick en mycket fin & dyr present av sin farfar. En väldigt snygg & cool MADD Tricksparkcykel & Vanessa fick frågan vad hon önskade sig hon med, så vill farfar ge henne något också som är likvärdigt ~ Farfar är väldigt rättvis mot barnen :-)

20130724-224749.jpg20130724-224801.jpg20130724-224815.jpg20130724-224826.jpg20130724-224837.jpg20130724-224848.jpg20130724-224914.jpg20130724-224935.jpg20130724-224901.jpg20130724-225018.jpg
Roberto ringde till sin farbror i Madrid & talade med honom ❤

20130724-225232.jpg20130724-225250.jpg
Vanessa gav farfar lite välbehövlig nackmassage & hon skrattade gott åt allt roligt han sa :-) hahaha han är rolig när han talar svenska.

20130724-225508.jpg
Plockade nya vackra blommor till Felicia’s ankomst :-)
20130724-225607.jpg

20130724-225642.jpg

20130724-225651.jpg

20130724-225700.jpg

20130724-225718.jpg
Roberto Antonio & Vanessa kopplar av vid poolen.

20130724-225849.jpg

20130724-225900.jpg

20130724-225924.jpg

20130724-225934.jpg

20130724-225947.jpg

20130724-225957.jpg

20130724-230003.jpg
Barnen leker & har kul.

20130724-230056.jpg
Gott med pasta carbonara till lunch.

20130724-230201.jpg
Rosa ena dagen….

20130724-230232.jpg
& lila nästa dag 😉 är inne i en period då jag älskar färger! Det är jättekul & sjukt snyggt när man blivit så brun & fin från topp till tå.

20130724-230429.jpg
Här är utsikten från mitt & Robertos sovrum, det är såååå fint med bergen.

Ja där måste jag sätta punkt för den hör gången. Hela familjen väntar nu med film. Hoppas du gillar bilderna? Så bloggar jag så snart jag har en stund över igen.

Må så fint & var rädd om dig, lev med kärlek.

Stor kram Anna.

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Dagarna i solen bara bättre & bättre

 1. Gud vilka härliga bilder , det ser så skönt ut ,önskar jag också hade haft råd med ett boende utomlands.Ha en fortsatt skön sommar :) .

 2. Det ser så härligt ut. Förstår att ni trivs som fisken i vattnet.
  Gissar på att det är du som har köpt det fina halsband som din man har på sig.
  Vad långt ni gick fick ni inte skoskav. Tycker också att det är väldigt skönt med långpromenader.
  Ha det fortsatt skönt i Spanien :-)

 3. Hej. Det syns att ni njuter. Själv är jag en person som älskar vinter och kyla.

  Måste bara få säga till dig Anna….vilken sjukt snygg ring du har.

 4. Åh Anna vad du strålar! Du är verkligen vacker och din lycka skiner igenom. Jag blir själv otroligt sugen på att köpa lägenhet/hus utomlands och njuta av! Jag tycker verkligen om din blogg och särskilt maten du lagar. Ha det bäst! Hälsningar Hanna

 5. Det syns verkligen att ni mår bra, det lyser om både små & stora & jag kan känna harmonin♥
  Varmaste kramen♥ (fast ni har ju redan varmt fniss 😉 ) /Lena

  • Tusen tack för vänliga ord Lena 🙏🍃🌻

   Må så fint & kul att du läser bloggen. Följ mig gärna på Instagram med AnnaBookToledano om du har Instagram? 😃

   Kram Anna

 6. Det ser helt enkelt urljuvligt ut. Fantastiskt! Hyr ni ut när ni inte är där till ex en skötsam barnfamilj, som min alltså? 😉

 7. Så skönt det ser ut, fina Anna! Är det ert egna ställe eller hyr ni?
  Här hemma (Sthlm) har det varit galet varmt och fint också! Varit på stranden varje dag med barnen! Har du tips på lätt enkel lunch att ta med sig på stranden? Blir mest matiga smörgåsar. Mina barn (3 o 5 år) har jag inte lyckats få i så mycket grönsaker ännu. Kämpar på….
  Va lik Antonio är sin farfar! Samma smile!
  Kram sålänge!

 8. Så fina och inspirerande bilder och text. Jättemysigt att du delar med dig av allt det vackra. Du verkar vara en kanonbra mamma och fru, men framförallt en härligt go människa. Sånt gillar jag!! Må så gott med hela familjen tills näst, och förresten; här i södra Sverige regnar det idag. Många varma kramar// Lena M.

 9. Tack snälla ni för fina kommentarer, dom värmer.
  Det är vår privata bostad i Spanien & vi hyr inte ut den. Vi har haft den i 15 år nu & det är lika vackert, rent & fint som när vi flyttade in. Vi är båda ordningsamma & rädda om våra saker så allt är i toppskick när vi kommer dit & det är lika underbart varje gång. Oavsett om vi är där kortare tid eller som oftast i längre perioder.

  När vi går till stranden så brukar jag göra Tortilla, det är en spansk potatisomelett som är väldigt god att äta som den är, eller i en baguettebit med tomat tex. Sedan brukar jag göra kycklingqrocuetter som är jättegott, härliga pastasallader med tex. Tonfisk, ägg, tomater, majs, gurka, citron, oliver, rödlök eller purjolök & rädisor.
  Bulgursallader är också underbart gott. Koka bulgur, finhacka tomater eller skiva små mini plommontomater, finhackad bladpersilja, gul eller rödlök & majs & till det kan du steka kycklingfilé som du sedan skär i skivor & göra en härlig röra på tex. En mild krämig salladsost/fetaost, en liten burk crème fraîche, pressad vitlök & finhackad bladpersilja som du mosar ihop & blandar ordentligt det är också lätt att ta med & är lika gott kallt som ljummet. Du kan även lägga allt det i tortillabröd det älskar mina barn. Matpajer är också bra mat att ta med sig till stranden & så kan du göra en härlig sallad till, eller bara skiva upp olika grönsaker & majs & ta med i olika plastlådor, så får barnen plocka & välja själva vad dom vill ta & smaka av :-) Kyckling & broccolipaj, köttfärspaj toppad med lite härlig smält ost, lax & spenatpaj eller en enkel härlig ost & skinkpaj. Du kan göra små minipajer i aluminiumformar eller en större som du skär upp i bitar. Sedan kör jag alltid på med massor utav frukt – olika sorters melon, jordgubbar, bigarråer, kiwi, mango, annanas, rambutan & hallon är underbart gott. Sedan brukar jag baka & ta med grönsaksscones dom är fantastiska. Gör en vanlig sconesdeg, skiva & hacka upp grönsaker i mindre bitar inte för smått men ta tex, gul & röd paprika, gul lök, aubergine som jag brukar skala & så steker du upp det i olivolja med salt, vitpeppar & pressad vitlök tills grönsakerna fått gyllenbrun fin färg. Låt dom sedan rinna av lite på hushållspapper. Blanda sedan ner grönsakerna i sconesdegen med ett par skedar av crème fraîche som är smaksatt med paprika & chilli. Blanda allt ordentligt, det blir kladdigt men det gör inget 😉 klicka sedan ut degen på bakplåtspapper & platta till dom till runda ”kakor” grädda dom sedan i ugnen i ca.15min på 175-200 grader. Ha koll på dom, dom är klara när dom är fint gyllenbruna.
  Lycka till & må så fint.

  Kram Anna.

 10. Efter att ha sett dina matbilder på instagram så förstår jag varför du fortf är lika tjock trots din operation…hoppas du bekostat den själv.

  • Hej Siv ~ TACK för ett låååååångt & gott skratt 😄😃😀😊☺😉😜😄😃😀😊☺😉😜😄☺😉

   Lev väl, lev med respekt & hoppas du hittar någon som kan ge dig den kärlek du sååååååå väl verkar behöva ~ Jag ska verkligen be för dig att det händer🙏🙏🙏🙏🙏

   Mvh Anna.

 11. Hej Anna!
  Jag såg på tidningen VF att du skulle komma till Munkfors och folk skulle kunde söka till Casting för att ha chansen att vara med i Körslaget.Det första jag tänkte på va typ att: Jag skulle kunna söka dit och ge det en chans åtminstonde.
  Men sen såg jag i en ruta att man måste bo runt Munkfors.Jag bor I Karlstad och är 15 år men går det att typ söka fast jag bor en liten bit bort och är minderårig.Kram :)//Lycka till i Körlslaget

  • Kolla med tävlingsansvarig på plats. Du får vara med med målsmans medgivande. Men jag är tyvärr osäker på de andra reglerna. Ring kommunen & fråga jag tror dom har info om detta. Lycka till!

   Kram Anna.

 12. Åh vilken underbar ledighet du verkar ha haft, jag älskar också värmen och besökte Gran Canaria då min bror bodde där, kände mig verkligen hemma där, fick denna underbara (hemlängtan) när jag såg dina bilder från Spanien, det verkar vara ett helt fantastiskt land det också, måste ta en tripp dit. Vilken stad ligger närmast dig där?? kanske en korkad fråga, ( du vill säkert vara anonym) om det. Gillar dig verkligen och undrar hur du mår rent kroppsligt efter din GBP också. Såg att du hade bilder på stora tallrikar ha ha knasigt att lägga märke till det men det är väl för att jag har gjort en själv och efter 11 månader äter jag fortfarande på liten tallrik.
  Stora kramar finaste du… Love U

  • Hej igen Lillemor, ja Spanien är underbart på alla sätt. Vi har vår våning i Malaga.
   Efter min GBP så mår jag utmärkt 👍 njuter av livet & har inga besvär alls. För det mesta så äter jag på helt normala tallrikar, jag tar inte mer & äter inte mer för det. Utan jag tar små portioner & tuggar maten väldigt ordentligt & äter långsamt, stressar inte. Men om det hjälper en att göra så, så ska man absolut göra det 👍

   Fortsatt lycka till med allt.

   Må så fint, kram Anna.

 13. Jag måste få säga detta men du ÄR ju så himla snygg Anna. Inte bara utseendet utan också inombords. Allt gott åt dig och din familj.

  • Men Liris, tusen tusen tack för den jättefina komplimangen 🙏🙏🙏Nu vart jag jätteglad 😃

   Stor varm kram & hoppas du fortsätter följa mig & kören!?

   Anna.

 14. Jisses vilka härliga bilder! Känner att jag bävar inför den kyla som sveper in nu!! Men jag satsar stenhårt på stearinljus i mörkrets tid, och gärna de som doftar gott :-)! Och så känner jag som du, FÄRGER ger energi och livar upp! Det blir nog lite nya soffkuddar eller nåt, i varma färger! Ha det gott! Vi hejar på dig i Körslaget!!

  • Tack snälla Jenny!
   Ja jag känner precis som du & det låter underbart & som att du har många bra idéer 👍😉

   Tack för stödet i Körslaget ~ Rösta gärna på oss nästa vecka🙏 alla röster vi kan få är viktiga & värdefulla. Så tusen tusen tack för stödet.

   Må så fint stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>