Så mycket som hänt & händer!

Men nu har vi varit hemma ett tag & jag är nu i full fart med Körslaget ~ jiiiiippiiiiii 😉
Idag sitter jag på tåget till vackra Värmland & lilla fina Munkfors, där jag ska spela in mitt personporträtt & ha Audition för min blivande Kör i Körslaget som kommer att börja den 7e september kl.20.00 i TV4 & det ska bli såååååååååå vansinnigt kul 🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Jag känner mig så lyckligt lottad att få vara med på den här resan.

Under en lång lång tid så trodde jag verkligen att jag inte ville göra sådana här resor mer……..jag var rädd för bil, rädd för tåg, rädd för flyg, för båt……..jag var RÄDD 😔
Och jag sa till min familj, att OM jag någonsin skulle resa så här igen?!?!?!!! Ja då skulle det bara vara på en RESA SOM KÄNNS RÄTT PÅ ALLA SÄTT!!!!! & DET gör den här resan & därför så hoppas jag redan såååååååå hårt att resan blir lång & härlig för oss alla som är med på den & tillsammans med dig 😉 & alla fina människor hemma i tvsoffan.
Jag ska jobba med hela mitt hjärta & min själ & jag kommer ge allt jag har för att visa er att vi hör hemma i Körslaget’s låååååånga lopp 👍😉🙏😜💜 Så om du/ni stöttar mig & Team Book under hösten?!? Så ska vi inte göra dig/er besvikna – DET kan jag LOVA!

Nu är jag snart framme & ska kliva av. Men bloggen kommer komma igång från & med NU!!! & du glömmer väl inte att följa mig via Instagram med???!!! DÄR är jag fantastiskt bra på att lägga upp många många bilder & text flera flera gånger per dag & dygn. Du hittar mig på Instagram om du söker på AnnaBookToledano ~ Gör det redan NU 😉👍😜❤😘

Lev väl & lev med kärlek, stor kram Anna.

20130817-115012.jpg

20130817-115141.jpg

20130817-115325.jpg

20130817-115119.jpg

Bloggar snart igen ~ jag har dessutom MASSOR med bilder att visa 😉😜😃😍👍

Kramis!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Så mycket som hänt & händer!

 1. Hej Anna!!!
  Tack så mycket för ditt underbara blogg.
  Varje gång jag känner att livet suger eller är jättedeprimerad så tar jag en titt i din blogg och får genast tillbaks livslusten.
  Du är en livsräddare!!!!
  Sluta alldrig vara Anna Book.

  • Hej Sigurd tusen tack för dina jättefina rader till mig 🙏 Dom värmde min själ & mitt hjärta 🍃🌸🍃🌺🍃🌸 Var rädd om dig & må så fint.

   All glädje & lycka till dig – Många varma kramar Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>