Körslaget 👍😉

20130817-122817.jpg

Nu är jag snart framme i Värmland där vi ska ha Audition för Körslaget i TV4 ~ Ska bli såååå kul!

Kram Anna.

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Körslaget 👍😉

 1. Hej Anna! Vad kul att du är tillbaka på bloggen, har kikat in här då och då under sommaren men fet har väldigt dött här och det är ju självklart att även en bloggare behöver semester :) Vad bra att livet känns lite roligare och lättareoch att du kommit över en del rädslor som du skrev om i tidigare inlägg, jag känner själv igen mig i dem för ett antal år sedan men har också kommit över det. Vad kul det ska bli att titta på körslaget. Lycka till med din kör! det kommer att gå superbra det är jag helt säker på :) Kram

 2. Jag är också superglad över att du är tillbaka Anna, jag har kollat ständigt och jämt efter dina härliga inlägg och vackra bilder. Och vad vacker och förväntansfullt glad du ser ut på bilden, jag önskar dig ett stort Lycka Till, och att du får en bra tid i Körslaget. Må så gott, kramar// Lena

 3. Hej !!!

  Körslaget blir perfekt med dig! Helt rätt val :)
  Jag kollade in på din mysiga instagram, du är lika fin nu som när man såg dig på Solstollarna på 80-talet och i Okej – det var tider det :)
  Jag har alltid varit lika dig, ännu mera nu när jag är brunhårig.
  En sak som jag tänker på när jag ser foton på dig är detta – du är en riktig snygging med fin stil, men som make up artist så tänker jag på en sak, att för att rama in ditt ansikte lite bättre så skulle du kunna plocka ögonbrynen på ett annorlunda sätt!
  Mina ögonbryn beter sig på samma sätt, de växer som en båge från näsan och sedan blir de raka.
  Om du skulle plocka brynen ovan näsroten, och helt ta bort den lilla bågen, alltså få ett rakt, kortare bryn, så skulle ditt ansikte bli öppnare och ögonen mer dramatiska därför den där lilla bågen sluter in ögat och gör ansiktet rundare.
  Prova vettja! De växer ju ut igen om du inte gillar det, men jag älskar mina numera raka bryn :)

  Det strålar verkligen om dig nuförtiden, jag blir peppad att gå ner lite, men samtidigt så kan vi mulliga tjejer också vara snygga och sexiga och jag VET att många män ÄLSKAR oss lite mjukare 😉
  Jag tyckte det var så bra när du blev känd, jag hade komplex för mina stora bröst och mina kurvor men du verkade vara stolt över din kurviga kropp så det var bra när man var blott 14 år!!
  Lycka Till nu med allt! Jag kommer gå in och kolla på nätet när du leder din kör, jag bor utomlands.
  Ta det lugnt fina du – prova gärna mitt lilla tips – annars är du såklart fin ändå!
  Kram //// Maria <3

  • Tack Maria för din fina kommentar & tack för tipset, jag vet precis hur du menar 😉👍 Jag är inne på det, men just nu får bryna vara lite så här ett tag till för en tjej plockade sönder dom helt. Och nu vill jag få ut dom ordentligt & sedan börja på ny kula & testa precis det där.
   Jag önskar dig fortsatt allt gott & från mitt hjärta tack för tips, råd & alla fina kommentarer i ditt meddelande. Det värmde otroligt mycket & du verkar verkligen vara en fantastisk människa som ger sååååå mycket av dig själv till andra så som du gjorde till mig 🙏🙏🙏

   Var rädd om dig & må så fint – Stor kram Anna.

  • Men det är väl inget konstigt att män älskar lite ”mulligare” kvinnor. Förhoppningsvis älskar män sin kvinna oavsett kroppsform?

   Och varför denna fixering vid ”smalt eller tjockt”

   Jag är jättekurvig, men ändå smal. Jag har aldrig haft svårt att vare sig få eller behålla en man.

   Det sitter väl inte i kroppsformen?

   Jag älskar mig själv och min kropp. Hoppas ni också gör det. Vad män tycker om min kropp betyder inte så mycket.

  • Det är väl självklart att mulliga kvinnor också kan vara sexiga och vackra! Måste det verkligen förtydligas? Vem har påstått något annat? Jag förstår verkligen inte varför man måste skriva att män också älskar kurviga kvinnor. Det är väl självklart att man älskar sin parter oavsett kroppsform? Varför dela in i ”smalt och tjockt”?

   Om en man inte skulle älska mig för min form (lång, sal och kurvig) skulle jag lämna honom……

 4. Men Anna, var är du?? Denna glädjen över att ha dig tillbaks var kortvarig. Saknar dina fina ord och tankar. Hoppas i alla fall att du mår bra, kram!!

 5. Hej ! Hittade din blogg idag av en slump..va roligt och va fint du skriver! Jättefina bilder åxå ! Ska blir roligt att följa dig i körslaget dessutom;) Gillar dig du är härlig! KRAM

  • Tack snälla Eva för dina vänliga rader 🍃🌺 dom värmer gott ska du veta 🙏
   Hoppas du fortsätter stötta oss?! Vi behöver dig 👍😉 Stor kram Anna & kören.

 6. Hej Anna!

  Hoppas allt går bra inför körslaget!

  Något jag reagerar på när jag läser intervjun med dig i Expressen angående dina 12 kilo du tappat i sommar- (och som jag reagerat på tidigare) är att du använder ord som ”sticka” och dyl när du pratar om smalhet. ”Du vill inte bli smal som en sticka, säger du ( om det är sant som står i Expressen).

  Anser du mig vara en sticka som väger 68-69 kilo till 173 cm? Är jag en sticka som har storlek 38 i kläder? Är jag en sticka som är 75 cm i midjan och 100 cm runt höfterna?

  Själv anser jag att min kropp är jättesnygg! Jag har en superfast kropp eftersom jag styrketränar tungt 3 gånger per vecka.(bästa sättet att förbränna fett på för övrigt- inte konditionsträning) Jag är också graciös. Danstränar på balettakademin.

  Jag kan förstå att du varit utsatt för mkt skit med tanke på din vikt och allt runt det, och det beklagar jag, men om du använder ord på oss ”smala” är det lika trist. Och ibland undrar jag om du liksom försvarar dig på något konstigt sätt?!

  Sticka, pinne etc är precis lika tråkiga ord för en smal person att höra som ord som många överviktiga får höra.

  Jag är supernöjd med mig själv och jag hoppas du är det med dig också.

  Hälsningar och önskar dig allt gott med programmet!

  Catarina

 7. Jag vill förtydliga med mitt inlägg ovan att det är själva fenomenet med att ”man” kan kalla smala människor vad som helst- utan att det kallas viktmobbning- men när det sägs saker om andra kroppsformer så är det mobbning.

  Problemet är själva uttalandena OM just kroppar som är problemet och att kommentarer till/om smala kan uppfattas väldigt illa.

  Du är en person jag gillar mycket. Bland annat för att du vågar visa din känslighet och sårbarhet öppet. Därför ”stör” det mig när just DU säger sådana saker.

  Jag tror att är man väldigt nöja med sig själv behöver man inte kalla/ göra antydningar/ till /om andra former.

  • Jag förstår precis vad du menar. Jag har själv varit väldigt smal. Hade jättesvårt att gå upp i vikt. Fick ofta höra att jag var så smal, vilket inte var så roligt. Det är tydligen helt ok att säga så till en smal.
   Skulle inte ens komma på tanken att säga så till en person som är mullig.
   En väldigt intressant fråga tycker jag.
   Man ska respektera varandra oavsett om man är tjock, smal, kort eller lång eller funktionsnedsättningar eller vad det kan vara.
   Själv har jag 5 kilos övervikt nu men jag är frisk, min familj är frisk och DET är det enda som betyder nåt för mig idag:-) Kram

   • Hej Eva!

    Ja det är ett intressant men väldigt sorgligt fenomen. Jag vet inte hur många gånger jag fått höra runt fikabord ”ska funnits ta en bulle till du som är så smal och som tränar så mkt”.
    Detta har tydligen aldrig setts som mobbning.
    Om jag skulle säga till en överviktig person och som äter en bulle: ” ska du verkligen äta den där Bullen” så hade väl jag anses vara en mobbare?
    En väninnan till mig: 180 cm och väger va 65 var inne i en kiosk för att köpa ett äpple. Affärsinnehavaren sträckte fram en chokladkaka till henne med orden ” ät lite choklad också för du är så j*vla smal.

    • Hej Catarina, jag förstår precis att det är exakt lika jobbigt. Och det är aldrig okej med pikar av något slag.
     Visst kan man trampa i klaveret nån gång 😔 det är vi nog många som gjort nån gång i livet. Fast man inte menat nått illa. Men jag brukar verkligen försöka visa alla människor respekt & säger alltid åt människor att man ska följa sin egen röst & känsla för saker & ting.

     Och man ska inte behöva finna sig dumma kommentarer & åsikter åt höger & vänster ifrån människor.
     Och ibland är det inte ens främlingar som ägnar sig åt spott & spä…..det finns anhöriga som ägnar sig åt att håna, häckla & häva ur sig äckliga osmakliga kommentarer – Som…..håll in magen nu så att du ser smalare ut på bilden tillsammans med oss nu…..om det är möjligt?!?!?

     TRO MIG, JAG vet precis hur ont det kör med folks äckliga låga respektlösa kommentarer. MEN jag vet också att alla som håller på så, som till exempel Siv som skrev här till mig under nått av mina inlägg inte mår så bra stackarna. Och man får bara be för deras låga osäkra elaka beteende för dom saknar nått. Som till exempel kärlek & ett eget genuint bra självförtroende & så kan dom ju inte ha så mycket positivt innehåll i livet?!?! ANNARS skulle man INTE hålla på så det är min fasta övertygelse.

     Så sträck på er, lev livet så som du själv vill & var stolt över dig själv & att du är just du! För DU är unik & värdefull 🙏👍💖🍃🌺😉

     Lev väl & lev med kärlek. Stor kram ~ Anna.

     • Tack för ditt fina svar! Jag uppskattar det.

      Jag tror tyvärr i vår värld att det läggs generellt för stort fokus på just kroppar. kanske just för att det är det vi SER. Men vi är ju så mycket mer än våra kroppar…
      Återigen, tack för dina rader och lycka till med köreriet:)

      kram C

 8. Hej Anna!
  Hoppas att ni vinner Körslaget, ni sjöng riktigt bra, jag bor ju i Munkfors kommun, så jag röstade många gånger. Jag håller tummarna att ni går vidare.
  Kram Gun-Britt

  • Tack snälla Gun-Britt, jag ska hälsa kören det 👍😉 Hoppas du vill fortsätta stötta oss med röster på lördagarna!?!
   🙏 Så att Munkfors får ta hem segern i Körslaget 2013 😍

   Må så fint, kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>