Nu ” Kör ” vi igen ⭐️💖👍😉🙏

Heeeej fina du vad roligt att du kikar in just nu 😉
Vi är i studion sedan kl.9 idag & har haft första repen ~ som har gått sååå bra 👍
TeamBook är laddade & tända ⭐️
Vi går ut först av alla idag, så nr för röstning & stöd ikväll är 099-49201

20130928-114302.jpg

20130928-115001.jpg

20130928-114949.jpg

20130928-115152.jpg

20130928-115232.jpg

Här ser ni vår lilla maskot 👍 Vanessa är med oss varje fredag & lördag & hjälper till med massor av saker, fixar te, hämtar vattenflaskor till alla, uträttar små ärenden & bara sprider allmän glädje 🙏🙏🙏 mitt lilla hjärta, TACK Vanessa för att du är så go 💖 Och Martin Säfström min älskade barndomsvän är verkligen en av mina diamanter ikväll, när han kommer bränna av en riktigt grym klassiker 😉 & han är sååååå fin ~ För han går bara ut & är sig SJÄLV!!! Missa inte det 😜⭐️

20130928-120601.jpg

20130928-120613.jpg
Martin inne hos kostym & Vanessa med min underbara assistent Elin som är ovärderlig för mig & dessutom dotter till min barndomskärlek i Munkfors hihihihihi 😉

20130928-121949.jpg

20130928-122126.jpg
Fina fina David har varit snäll & masserat mina ben som värker nått fruktansvärt idag pga kylan 😔😔😔 så just nu ligger jag här på rygg & blir omhändertagen 🙏🙏🙏🙏🙏 han är så snäll 💖
Vi har så fin sammanhållning & värme i vår Kör så jag är så vansinnigt TACKSAM för att jag får göra det här 💖💓💗💕💞 så jag säger från mitt hjärta – att det är så värdefullt för mig på ett heeeelt annat sätt än det är för dom andra. För jag har mått så dåligt & varit sååå ledsen, så du/ni kan nog bara förstå om du/ni själva har upplevt sann smärta & sorg 😔
Och jag vill tacka er som skrivit & delat med er av er sorg & smärta med 🙏 Det betyder oerhört mycket att du/ni vågar berätta för mig om era upplevelser 💖 och jag bär er i mitt sinne & hjärta.
Och jag tänker på er ska ni veta – kämpa på & ta för er av livet & lev så som det bäst passar dig/er ~ Kärlek & styrka från mig 🙏💖👍😉

20130928-124122.jpg

20130928-124142.jpg

20130928-124202.jpg
David busar med Vanessa, han är sååå rolig den killen, helt fantastisk & så sjunger han som en Gud!!! Vänta så ska ni få höra honom som solist om vi får bli kvar i Körslaget 😉 Som sagt tidigare 099-40201 är nr som gäller ikväll & rösterna är & blir bara viktigare & viktigare för varje vecka som går nu – så INGEN sitter säkert!!! Utan vi behöver alla alla röster vi kan få🙏👍😉

1000 kramar till finaste dig för att du röstar & stöttar så fint 🎶💖🎼 TeamBook är djupt tacksamma.

Lev med kärlek & respekt ~ Anna

20130928-125434.jpg

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Nu ” Kör ” vi igen ⭐️💖👍😉🙏

 1. Så fin du är Anna! Din Vanessa är väldigt lik dig tänkte jag på när jag såg dig i ”Efter tio”.
  Lycka till ikväll! Tror inte jag ska rösta på någon. Är tyvärr helt dondöv,haha och är lite dålig på att avgöra vad som är bra och dåligt,hihi.
  Många kramar!

 2. Kära Anna vilken spänning i kväll.
  Trodde jag skulle klämma ihjäl tummarna när det stog mellan dig och team Wille.
  Jag skrek så barnen på övervåningen undrade vad som hänt.
  Ni var helt otroliga och jag är såå lycklig att ni gick vidare.
  Många kramar Eva Thorin

 3. Hej Anna,blev jätteglad att ni gick vidare.Såg när du var med Malou efter tio,blev rörd när du pratade om din Mamma.Din dotter är så fin.Många Kramar till dig Anna från mig. / Ann-Britt

 4. Så roligt att Munkfors är med i Körslaget! Min faster Boel är med i din kör! Hon är ju ursprungligen från Kalix så du har ytterligare lite spridning i Sverige 😉 Hejar på er! Det är säkert redan bestämt alla låtar, men jag skulle hemskt gärna vilja höra er sjunga Petra Marklunds låt Fred, den har en otrolig potential att bygga på rent dynamiskt med röster och sen är den på svenska och det är fint tycker jag! Hälsa Boel från Ida

  • Hej Ida, ja jag vet 👍😉
   Vad roligt för dig ~ Boel är min juvel, betyder sååååå mycket för mig 💖💕💓

   Låtarna är redan spikade då vi får kanske öva in den för framtida konserter 👍 tack för fina tipset.

   Ta hand om dig & tusen tack för röster & syöd🙏🙏🙏🙏🙏
   Rösterna blir bara viktigare & viktigare!!!!
   Så snälla rösta allt ni kan?!!
   Vi är sååååå tacksamma om Värmland kan få vinna nu!!!

   Kram Anna.

 5. Hej igen Fina Anna!
  Grattis till dig och din fina kör, jag ska ärligt säga att jag inte följer det, då jag jobbar mycket helg. Men jag är glad för din skull att du fixar allt så fint. Och gör så mycket gott för de andra i din kör. Du är en väldigt omtänksam människa. En sådan det är härligt och givande att umgås med. Finns det något värre än självupptagna och egoistiska människor. Jag har en kollega som bara pratar om sig själv och sitt. Efter semestern frågade hon ingenting om hur jag eller min familj hade haft det, utan bara pratade om sig. Och, om man skulle få för sig att säga något om sig själv eller sina egna barn, då glor hon ner på sin telefon och lyssnar inte ett smack. Oj, vad sådana människor suger energin av en. Förlåt att du fick höra detta, men jag har en känsla att du förstår vad jag menar. Stor varm kram, och ha en underbar vecka.!!
  P.S Vad fin och fräsch du ser ut på alla bilder, och smal. D.S

 6. Åh Anna! Jag såg avsnittet när du var hos Malou och jag känner igen mig så väl det du berättade om. Din historia påminner väldigt mycket om min. Tänk om man fick ha en vän som dig. Du verkar vara så genom god och fin som person. Jag har alltid gillat dig. Tack vare min älskade mamma fördes din musik in i mitt liv. Tyvärr förlorade jag min älskade mamma i tragisk olycka när jag var 18 år. Livet hade precis börjat och min mamma var utan tvekan den som stod mig närmast. Hon var som en syster och det skilde bara 17 år mellan oss pga av att hon fick mig väldigt tidigt. Hålet efter henne gör så fruktansvärd ont. Jag kan idag ringa till henne trots det har gått sex år sen men sorgen och saknaden gräver upp mig. Jag avskyr när människor säger med åren blir det lättare. Det är rent skitsnack! Visst, lär man sig att leva med sorgen men sanningen är när mamma dog så dog en stor del av mig. Det värsta av allt har varit alla ”vänner” som försvunnit. Att bli sviken gång på gång eller höra ryck upp dig. Näe ibland är extremt tufft men efter regn kommer solsken. Lycka till i Körslaget! Jag röstar både från mig och min änglamamma 😉 Kram!

  • Åhh fina Lova tusen tack för ditt fina brev 🙏💞 Jag förstår dig precis!!!
   Du låter som en fantastiskt fin ung kvinna & din mor är med dig & stolt över sin kloka varma dotter 💞 Det kan du vara säker på!!!
   Jag uppskattar din vänlighet & omtanke enormt mycket ska du veta!
   Och jag önskar dig allt gott i livet🙏
   Åh tack för röster & stöd – det blir bara viktigare & viktigare för varje vecka nu!
   Vi kan nog inte få nog med röster i den här kampen 🙏 Så tack för fortsatt stöd 💗💝💖💕💞💓
   Och var nu rädd om dig, Lova & gråt inte över några sk. vänner som svikit. För då var dom aldrig några riktiga vänner!!!!!
   Då är det bättre att ha ett öppet rent hjärta & möta nya vänner istället 👍😉

   All lycka, glöm inte bort att du är värdefull ~ stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>