Vi är så tacksamma 🙏

Kan bara inleda med att från mitt & TeamBook’s hjärtan säga TACK för alla röster!!!
Vi är dock lite chockade över att det vart teamwille som åkte ut i lörd💗a💗gs & vi vill skicka en stor kram till allih⭐️opa & tacka för roliga veckor & stunder 👍🍃🌺💞😉
Sen måste jag bara berätta att jag har tack vare er som röstat på oss fått min största dröm infriad i söndags ~ Då jag & TeamBook var & spelade in inslaget till lördagens program. & då tog jag med kören till min barndoms ridkamrat Helen & hennes underbara gård Kalvbergsåsen där hon har sina UNDERBARA Islandshästar & där fick jag rida på vackra & mycket mycket snälla Ragnar 💖💕💝💓💞💗💝💖😘💗💞💓💝💖💕💗💞💓💝💖💕💓💗💞💝💕💕💓💗💞💝 Min LYCKA ÄR TOTAL!!!! Jag har ju efter 20 års pendlande upp & ner i vikt ( mer upp ) inte vågat sätta mig upp på en häst rygg & för 23år sedan så var jag med om en allvarlig ridolycka & kort efter det vart jag gravid med Felicia & då red jag inte pga det.
Och nu när jag tappat 50kg så kände jag att NU var det dags att uppleva min stora stora dröm & önskan 🙏💞🙏💖🙏💖
Så när TV4 ville att jag skulle välja en aktivitet med kören så var tidningen det FÖRSTA jag tänkte på 🐎😜👍 & TACK VARE ER som röstade oss vidare i Körslaget 🙏🙏🙏🙏🙏 Så vart jag ännu en gång den lyckligaste av alla att vi fick vara kvar på den här magiska resan tillsammans med den varmaste, finaste, snällaste, mjukaste KÖREN i världen – TeamBook 🎶💓💖💞💝💗💕🎼
Och ni skulle ha hört dom igår på repetitionen 😜😉😃 Jag säger bara oj oj oj oj oj !!! Ribban är HÖJD NU!!!! & på lördag så jobbar vi stenhårt för att leverera de 2 bästa framträdandena som vi bara kan bjuda er på 👍🙏😘😉 & vi hoppas & ber att ni röstar såååå mycket du/ni kan🙏🙏🙏🙏🙏
Även nu på lördag?!?! Det är rösterna det hänger på!!! Och jag & kören kan bara lova er att vi jobbar stenhårt & vill göra vårt bästa för att sjunga så bra & fint men framför allt så ÄKTA som möjligt! Och JAG vill inte bara lyfta fram massa Solister heeeela tiden! Utan JAG vill lyfta HELA KÖREN för det är Kören det handlar om!!! INTE massa solister heeeela tiden ~ Utan det är. HELA KÖREN som är TeamBook’s STYRKA & vi ska vinna Körslaget 2013 TILLSAMMANS inte bara med oss i TeamBook utan tillsammans med just DIG/ER som sitter hemma framför tvn & är OVÄRDERLIGA för oss i TeamBook 🙏🙏🙏 Så jag kan inte nog tala om för dig/er hur mycket ditt/ert stöd & röstande betyder för oss ~ vi är såååååååå lyckliga & tacksamma & det
Är inte bara för fina Munkfors & vackra Värmland vi sjunger eller vill vinna!!! Utan det är för ALLA som är ÄKTA, har genuina KÄNSLOR, LYCKA & KÄRLEK ~ så det är för hela underbara Sverige 💖💗💓💝💞
Nu tar vi lite bilder, men det mesta får du/ni se i inslaget nu på lördag 😉😜😘

20131001-115257.jpg20131001-115447.jpg20131001-115529.jpg20131001-115709.jpg20131001-115630.jpg20131001-115758.jpg20131001-115950.jpg

20131001-120109.jpg
Jag är världens lyckligaste & nu är det KÖRT!!!! Jag kommer börja rida regelbundet nu för Gud vilken lycka 🙏🙏🙏🙏 Jag grät flera ggr på hästryggen & Ragnar var en underbar Islandshäst 💖 Tusen tack fina Helen för att du gjort honom så stilig med blingat träns 😉 Han var såååå fin 💖👍
& tack för att vi fick bryta lite mot ordningen & reglerna & galoppera fast dom inte ska göra det där 🙏😉 Men jag är sååååå lycklig & tacksam.
Vi ses igen – jag kommer igen & rider hos dig. Och då måste vi ut i naturen på riktigt 😉 tack tack tack till er ALLA som bidrog till att min dröm förverkligades. Jag är såååå tacksam!

20131001-121702.jpg

20131001-121749.jpg

20131001-121834.jpg
Jag skriver under dagen igen & lägger upp ännu mer bilder 👍
Det har hänt sååååå mycket annat roligt så jag skriver mer snart ~ har precis landat i Stockholm igen & nu ska jag till tandläkaren & dra ut ännu en visdomstand så har bökat länge nog – så det ska bli skönt att bli av med den ”onödiga” bråkiga tanden 😜 även om det inte är kul med tandis 😳
Ha en fin dag 🍃🌺 Lev med kärlek & respekt ~ Anna.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Vi är så tacksamma 🙏

 1. Hej Anna, har just sett din medverkan hos Malou i efterskott.
  Blev väldigt berörd av det du berättade från ditt hjärta. Även jag har en mycket saknad mamma. Önskar dig all lycka och glädje i fortsättningen och tack för att du vågar vara dig själv i alla lägen. Strongt.
  Stor kram Lotta

 2. Hur länge sen var det du gjorde din gbp och vad hade du för ett bmi då och vad är det idag? Jag har själv gjort en op för snart 8 mån sen occh är två kg från normalt bmi.

  • Jag gjorde min GBP 2008 då var mitt BMI på skyhöga 46
   Har inte kollat det nu på 2 år och nu är jag snart framme vid min målvikt på 60-63 kg – jag väger 69
   Och sist jag kollade var det nere på 28 om jag inte minns fel.
   Jag har mer koll på Cm jag minskat överallt.
   Väger mig inte så ofta & går inte efter kg & BMI direkt ska jag erkänna.
   Jag lever sunt till 90% & röker inte dricker typ aldrig & dricker bara café con letche när jag är i Spanien 😉

   Och jag TRIVS perfek dom jag är just nu!!! Så skulle jag inte tappa ett enda kg till?! Så skulle det inte spela nån roll! Jag lever, mår bra, är stark, älskad & lycklig 🙏 Det är det enda som betyder nått för mig från och med nu.

   Stor kram Anna.

 3. Hur kan du vara så positiv efter allt du gått igenom, Anna!? Jag måste säga att, efter att bara ha glidit in här ett fåtal gånger bara, så har jag imponerats av ditt sätt att vara, ta tillvara på tiden, att uttrycka dig och ditt sätt att, trots allt, se positivt på tillvaron! Du verkar vara en person som gärna ger och som gläds åt det ”lilla”. Jag är själv uppvuxen under den tid du var med i Melodifestivalen och Solstollarna m.m. och har väl följt dig lite på avstånd så där som man kan göra med en offentlig person, via tidningar och tv. 😉
  Jag har också blivit illa berörd de gånger man har ”blåst upp” saker kring dig och ditt liv, det har inte varit respektfullt alla gånger inte! Ändå så har du så mycket go´het i dig, en riktig mys-tjej verkar du vara! Din kör kan vara glada att de fått dig som körledare! Kram på dig och lycka till på lördag, jag brukar helt ärligt inte titta så mycket på Körslaget, men JAG LOVAR, på lördag ska jag rösta på er, bara för att DU är du!! 😉

  • 🙏 tusen tack Malin för dina vackra rader! Dom träffade rakt i hjärtat 💞
   All framtida lycka & styrka!
   Kram Anna.

 4. Ännu en som sett din medverkan i Malous ”efter tio”. Det träffade mig rakt i hjärtat kan jag säga, för det du beskriver liknar exakt min sorg efter min pappa, som gick bort för 3 och ett halvt år sedan. Och nej det går inte över. Saknaden bara växer istället för varje dag som går.

  Ta det här på rätt sätt nu, men hade du inte varit kändis skulle jag frågat om vi kunde ta en fika på stan eller så 😉

  Kram

  P.S. Jag har inte sett körslaget för det känns inte riktigt som min grej. Fast jag ska rösta på dig ändå 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>