Vi är såååå lyckliga 😋💕👍

Kan bara i vanlig ordning säga TUSEN TACK till alla som stöttar & röstar på TeamBook i Körslaget 🙏💖
Jag bryr mig inte om vad nån annan säger – men för MIG är det inte bara en Tävling!!!!
Jag gör detta med hjärtat & för att bidra med något värdefullt för många många människor & ett litet litet samhälle som har sååååå mycket bra & fint att erbjuda!!!
Och jag ska vinna Körslaget för att göra skillnad för många i samhället & jag ska göra det med DIN HJÄLP utan massa ”spel” för galleriet & 100% renhårigt!!!
Körslaget handlar om KÖRSÅNG & SÅNGGLÄDJE ~ INGET annat.
Därför blir det såååå konstigt för mig när jag ser & hör en del & hur dom går till väga…..så blir jag ärligt liiiite fundersam…
OM JAG skulle bete mig så & göra något dylikt så skulle jag nog bli lynchad hahaha 😉
Och därför blir jag extra stolt över mig själv & mitt underbara TeamBook att vi bara fortsätter på VÅRT RAKA ÄRLIGA & GLÄDJEFULLA SÄTT 🙏👍👏😘 För för oss är det det viktigaste att vara oss själva & jobba hårt & inte hålla på med propaganda eller taktik.
Så vi hoppas att just DU vill & kommer fortsätta att rösta på oss dessa 2 sista lördagar nu? 🙏🙏🙏 ännu hårdare & ännu fler gånger för utan dig/er är vi chanslösa ~ hur äkta, glada, positiva & duktiga vi än är.

Lev väl & lev med kärlek & omtanke 💖💞💝 Stor kram Anna & TeamBook 🎶💗🎼💞🎶

20131008-202214.jpg

20131008-202233.jpg

20131008-202304.jpg

20131008-202330.jpg

20131008-202351.jpg
Jag & kören bjöd de kvarvarande Teamen på en varsin specialdesignad tårta i lördags från café punkten i Munkfors som designat Bookelsen ~ Som dom för övrigt har sålt närmare 7.000st av hitintills 👍👍👍👏👏👏

20131008-202610.jpg

20131008-203427.jpg

20131008-203448.jpg

20131008-203518.jpg

20131008-203555.jpg

20131008-203628.jpg

20131008-203650.jpg

20131008-203723.jpg

20131008-203804.jpg

20131008-203838.jpg

20131008-203909.jpg

20131008-203953.jpg

20131008-204010.jpg
Mina härliga Bookstreet~Boys & Evelin som gjorde fantastiska insatser i lördags 👏👏👏 Jag är så stolt & lycklig!

20131008-204941.jpg

Lev med kärlek & tack fina du ännu en gång för att du bidrar till att jag får uppleva allt detta fina 🙏 Det känns fantastiskt att få känna sig lycklig igen 🙏
Kram Anna 😘

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Vi är såååå lyckliga 😋💕👍

 1. Hej Anna!
  Sitter här denna härliga höstdag med strålande sol o lyssnar på dig,i en intervju med Lotta Brome. Jag är 51 år o har alltså följt dig i många år. Det som alltid slår mig är din enorma glädje till livet, fast du haft det kämpigt många, många gånger. Dina ögon o ditt leende sprutar av livsglädje. Så härligt att se. Ibland brukar man säga att det finns människor som är sk energitjuvar, men med dig kan man säga tvärtom. Du ger energi, även när det är som mörkast. Härligt, att det finns sådana människor i dagens stressade samhälle. Lycka till Anna i körslaget, vore så roligt om du tillsammans med din kör fick vinna.
  Lisa

 2. Anna, jag tycker att ni är helt suveräna! Måste erkänna att jag inte är från Munkfors utan från mariestad och borde?!rösta på team Eliza från Töreboda. Glöm det! Jag röstar med hjärtat och då blir det givetvis team Book!!!!jag gillar ditt fina sätt mot din kör men även ditt fina o gulliga sätt i andra sammanhang! Nu håller vi tummarna för att ni vinner . Finns det rättvisa på jorden :) då är det redan klart:)
  Många kramar från Agnes

  • Hej Agnes & tusen tusen tack för ditt stöd & dina vänliga ord!!!
   Du anar inte hur lycklig du gör mig 🙏😉👍💖 & vad roligt att inte namnet på orten man kommer ifrån för avgöra!!!
   Utan att du röstar med HJÄRTAT & stöttar det DU själv gillar & tycker är bra.
   DET är heeeelt MIN stil med 😉👍🙏

   Stort tack, var rädd om dig & tack för att du även följer mig här på bloggen 😉

   Följ mig gärna på instagram med, om du har det?!
   AnnaBookToledano heter jag där.

   Stor kram Anna.

 3. Hej igen Anna! :-)

  Blev lite irriterad faktiskt på Richard som pratade ut i Expressen, ja du vet säkert vad jag pratar om. Från första början har i alla fall jag känt att han spelar på att han är gay (eller har jag tok-fel?!). Jag menar det där med Pride-flaggan och annat. Mycket riktigt så säger han ju också: ”Vi är i ”Körslaget” för att prata om viktiga saker. ”

  Jasså, är att prata politik en bättre anledning att vara med i ”Körslaget” än att vara med för att tävla, vilket han påstod att han ”inte kunde göra”!? Med andra ord det numera mycket politiskt korrekta hbtq-pratet. Jag har absolut inget emot denna grupp, ser inget fel med det så länge man älskar och visar ömsesidig hänsyn. Men det är trots allt en mindre grupp som fått ett enormt stort genomslag och stöd i media den sista tiden, vilket han själv var inne på… Han gick ju ut i början av Körslaget med att han/de hade en stödgrupp på både Twitter och FB, och hbtq-personer stöttar ju varandra, så där har han nog mycket av sin popularitet, tror jag! 😉
  Så varför gnäller han, undrar jag..?

  Det är väl jättegulligt att ”ditt” kondis vill stödja, folk gör väl inget under tvång?
  Vad ville jag då med det här..? Jo, bara säga min mening och att jag hoppas att du inte tar åt dig av detta. Det är synd att han inte kan se till sin ”egen bakgård” först innan han ger sig på andra så där. Sedan kan man ju iofs ana att de s.k. journalisterna trycker på för att skapa en storm i ett vattenglas i vanlig ordning. Trist!

  Men nu glömmer vi det:
  HEJA TEAM BOOK PÅ LÖRDAG!

  Varma hälsningar från Malin

  Ps: Jag kan förstå om du inte lägger in min kommentar, jag menar inget illa – folk kan missförstå, men huvudsaken är att du läser den. 😉

 4. Hej! Vad är det dom andra körledarna gör som är fel då? För dom enda anklagelserna om ”fusk” som jag ser i media handlar om dig. Och jag håller mig helt neutral för jag kan omöjligt veta. :)
  Lycka till på lördag! :)

 5. Hej lilla vackra människa!
  Du lägger ut underbara bilder som man bara kan njuta och bli glad av, och du klär helt klart i rosa. Så fina klänningar och bilden på dig och Felicia är underbar. Själv har jag en ledig dag innan helgjobb. Så idag blir det tvättstuga, byte av sängkläder och annat kul hemma jobb. Men det är rätt mysigt att gå hemma och ”pula”, tycker jag. Stor bamsekram och fortsatt Lycka Till!!

 6. Läste att det blir CAROLA-tema på lördag. Du & Carola gillade jag ju sååååå mycket back in the 80´s (and still do;).

  Ska verkligen bli intressant vilket låtval av Carola du väljer? Tippar på någon glad Carola-dänga från 80-talet?:)

  • Hej Erika, det är Carola själv som har valt låt till TeamBook denna veckan & det vart ~ Evighet för TeamBook 😉👍👏🙏💖🎶🎼
   Den kommer bli fantastisk & jag är sååååå stolt över körens prestation.
   Mitt egna val vart The Best av Tina Turner & den valde jag för att ni tittare helt enkelt är BÄST!!!
   Och min Kör är helt enkelt Bäst!

   Och inte ett öga kommer vara torrt efter våra två pang nr!

   Stor varm kram Anna & kören 😉

  • Tack snälla Camilla, TeamBook uppskattar stödet!
   Och det är väldigt skönt att 99% av tittarna & läsarna är SMARTA & förstår att rubrikerna kom till pga ren & skär missunnsamhet!!!
   Jag gick i personligkonkurs för 2 år sedan.
   Så är man så FÖRLÅT MIG NU ~ men DUM i bollen att man TROR att JAG skulle kunna köpa några röster är rent skrattretande!!!!!
   Herregud världen kommer alltid att ha missunnsamma avundsjuka individer & man får bara visa ännu mer ödmjukhet inför den dumheten 🙏🙏🙏
   Det är närmare 1.000.000 som tittar på Körslaget varje vecka och nu står jag & Elisa med våra fina körer i final pga vi är helt enkelt DE TVÅ MEST POPULÄRA Teamen i årets upplaga av Körslaget ~ SVÅRARE än så är det inte 👍😜😉👏⭐️🎶💗
   Kärlek & respekt & lev med ödmjukhet!!!
   Det är hemskt med sjukdomar som förpestar vissa människors vidriga tankar & påhopp på människor som inte gjort något fel!!! Stor kram Anna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>