🎶💝🎼Då var det lördag igen….

…& ikväll GÄLLER det!!! Jag vill passa på att tacka dig som troget har RÖSTAT fram oss i TeamBook fram till dagens Semifinal 🙏🙏🙏🙏🙏 Jag & kören är SÅ TACKSAMMA & vi glädje känner inga gränser 🎼💖💞💗💕💝💓🎶
Att komma från en av Sveriges minsta kommuner & TACK VARE ER NU VAEA KVAR i Körslaget är HELT FANTASTISKT!
Och ikväll gäller det en FINALPLATS & det betyder att gemensamt måste vi lägga i den högre växeln 🙏👍👏
Och om vi gör det?! Så kommer TeamBook vara de LYCKLIGASTE & STOLTASTE deltagarna i årets omgång.

Just nu ska vi ha Genrep & alla är så glada & pirriga att Carola är kvällens Gästartist 💖💞💕💝💓💗 Vi har såååå roligt & TeamBook njuter, skrattar, målar naglarna, masserar, lockar hår & kramas kramas kramas.
Och vi kommer leverera 2 grymma nr ikväll. Så snälla ring 099-40203 & rösta på oss så mycket du bara kan eller smsa Book till 72400 🙏💖🙏💖🙏💖🙏

Vackra Värmland ska till Final 👏👏👏

20131012-170836.jpg

20131012-170850.jpg

20131012-170925.jpg

20131012-184256.jpg

20131012-184316.jpg

20131012-184335.jpg

20131012-184434.jpg
Nu sitter jag i sminket igen hos fina Mia denna lördag för jag har ”lånat” ut min härliga Evelina till Carola ikväll 👍😘
& Mia gör just nu fantastiska lockar på mig & alla i kostym syr & fixar för mig & alla andra heeeela tiden, Sara, Linus, Isabell är underbara!!! 🙏 Stort tack för allt piff 😍
Och nu är även hela min älskade familj på plats 💞 & även min syster Susanne, hennes döttrar Daniella & Melissa med pojkvän Renato & så har en av mina bästa vänner, Susanne & hennes man Larsa & döttrarna Alice & Wilma kommit ~ Så jag har det härliga stödet i publiken med 🙏

Så nu ska jag bara gå ut & NJUTA tillsammans med Kören & har ROLIGT!!! Och så hoppas vi från djupet av våra hjärtan att vi kommer vidare till Finalen nästa vecka🙏🙏🙏 Det skulle vara en DRÖM som gick i uppfyllelse! Jag & Kören har jobbat såååå hårt!

Lev väl lev med kärlek & respekt.
Puss & kram Anna & Rosa Kören TeamBook!
PS. Går vi vidare till final så ska jag tatuera mig i veckan 👍😘😍😜😋😚 & DET VILL DU VÄL INTE MISSA????? Nu KÖÖÖÖÖÖÖÖR VI 💗💖💕💓💝💞💝💓💕💗💖💞💝💓💕💗💖💕💓💝💞

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “🎶💝🎼Då var det lördag igen….

 1. Vi är rörande överens om att Anna Book verkar vara en underbar människa.
  Om alla var Anna Book skulle världen vara en fantastisk plats.
  Heja heja Anna Book.

   • Hej Anna ! Såg finalen av körslaget, jag undrar nu om Lennart Book som jag såg på gravstenen i reportaget är din pappa eller äldre bror, kommer han ursprungligen från Karlskoga är han en barndomsvän till mig, i så fall kan du höra av dig till mig har mycket att berätta om honom, han var en grabb man såg upp till som barn, men först kan du väl meddela mig om det är rätt person jag tänker på, så jag slipper fundera mer på det om jag har fel. MVH/JanOlof. ps, har släktingar i Munkfors som jag besöker ofta.

    • Hej Jan~Olof, Lennart var min morbror & jag var bara 6 år när han hastigt & tragiskt gick bort. Min familj på mammas sida kom ifrån Värmland. Så det verkar som att det var min morbror du kände.

     Allt gott & gott nytt 2014
     Med vänliga hälsningar Anna.

 2. Älskade Anna vad kul!!! Jag höll tummarna att min röst hade hjälpt till. Jag både skrek och hoppade av glädje när ni gick vidare. Jag har sagt sen Körslaget började att det vore roligt att se din och Elisas kör i final. Jag har bott i Töreboda och det är hemma för mig men jag kan erkänna att du ligger mig varmare om hjärtat. Du är den varmaste och underbaraste männsiska jag vet. Helt otroligt att man kan känna sån närhet till någon man aldrig träffat. Jag har kännt mig så stöttad av dig när jag berättat om mitt barn med speciella behov bland annat. Vi har även båda genomgått detta med att mista en älskad förälder. Gastric bypasen har vi också gemensamt. Kram käraste Anna och stort grattis till dig och kören och lycka till nästa helg. Förstår att Forshaga har segervittring och är i extas nu.

 3. Kära Anna + kör. Ni var makalöst dunderbra igår. Hälsa speciellt till de två skönsjungande solodamerna som hade dunderröster (hela kören har dunderröster) (Y) Och tokbra att ni gick vidare till final igår, jag blev jätteglad 😀

 4. Hej Anna! Grattis till finalplatsen, vi röstar för fullt på er. Måste bara fråga vilket märke det är på din underbara svarta klänning med blommorna på? Eller är den kanske specialsydd till dig? Lycka till i fortsättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>