Fin i håret hos Rapunzel igen 😜👍

Heeej när jag kom hem ifrån Munkfors i onsdagseftermiddag så bara slängde jag in väskorna hemma & tog mig fort som sjutton till Rapunzel of Sweden’s nya supersnygga salong här i Stockholm 👍💖⭐️ & som vanligt så var det bara att kliva innanför dörren & koppla av & njuta av tjejernas expertis!!! Det var fina Emma & Nathalie som satte sina proffsiga händer i mitt hår & färgade upp mitt bruna, så att det vart fin lyster igen ( & jag fick dölja de små grå jag nu börjat få hihihi )
& sedan satte vi i lite extra hår & jag vart som vanligt MER än nöjd.
Jag visar ett gäng bilder nu istället 😋👍

20131018-211619.jpg

20131018-211639.jpg

20131018-211657.jpg

20131018-211725.jpg

20131018-211757.jpg

20131018-211902.jpg

20131018-211843.jpg

20131018-211942.jpg

20131018-212219.jpg
Här ser ni Elin & Emma & en MYCKET nöjd, glad & tacksam Anna panna 🙏👍⭐️ NI är BÄST i mina ögon & det är med GLÄDJE jag rekommenderar alla att gå till er alla underbara & superproffsiga Tjejer & killar på Rapunzel of Sweden ~ vi ses snart igen 😘 Nu känner jag mig superfin inför lördagens Final utav Körslaget ~ Hoppas verkligen du hänger med hemma från tv-soffan & njuter tillsammans med mig & TeamBook som är sååå laddade & glada över att få framföra 3 fantastiska nr för dig 💖💞💕💓💗 & vi hoppas du röstar & stöttar oss mer än någonsin för det är 2 starka team som gör upp 😉 & det kommer inte bli nån promenadseger för nån av oss. Så snälla ring & smsa allt du kan 🙏 & vet du en sak?!?
Rösta inte för min skull! Utan rösta för dom 20 fantastiskt begåvade, kärleksfulla & ÖDMJUKA tjejerna, killarna, kvinnorna & männen i TeamBook 🙏💞💓💗💕⭐️👍 DOM FÖRTJÄNAR VINSTEN!!!
Det gör väl alla på sitt sätt & den är säsongen har enligt mig varit galet BRA genomför av oss ALLA som deltagit ⭐️👏MEN, att komma från en SÅ LITEN kommun som Munkfors, där det inte ens bor 3.000 människor är tuffare på ett annat sätt & resurserna är mycket mycket små & kommunen har det väldigt tufft.
MEN, jag har nu valt en organisation ( får inte säga vilken ännu ) som står för riktigt fina värderingar & dom kommer i sin tur att kunna bidra till flera organisationer I Munkfors, så nu är jag SÄKER på att Vinstpengarna verkligen kommer att gå till Munkfors, stanna i Munkfors & göra nytta för Munkfors 🙏 & det känns fantastiskt.
Så snälla tänk på det!
Och TeamBook kommer om vi vinner få möjligheten att skänka ÄNNU MER pengar till dom som verkligen behöver det i Munkfors på många olika sätt. Och det kan komma att bli ALLT från 5.000 kronor upp till ytterligare 500.000 kronor OM alla 99 pers/företag antar utmaningen som privatpersonen & Ekonomen Stig Zetterkvist har uppmanat till, vilket känns heeeelt fantastiskt 🙏🙏🙏 Att eventuellt få den möjligheten att skänka ännu mer pengar till olika välgörande ändamål är ju därför vi KÄMPAR för en seger i Körslaget 💓💗💕💖💞 Så att många barn, ungdomar, vuxna & äldre kan få den hjälp dom så väl behöver.

Tack snälla fina du på förhand ~ massor av kärlek & tacksamhet till just dig, från mig & hela TeamBook 🎶🎼💖⭐️🎶🎼

20131018-221319.jpg
Här en bild från fredagens (dagens) repetition där TeamBook står i en kärlekens formation.
I onsdags när jag kom hem från Rapunzel så vädjade Antonio att vi skulle åka till HANS favorit salong, så att HAN fick klippa sig. För han kände sig alldeles för långhårig……& jag kan tala om att jag var gaaaalet trött 😳 MEN vi slängde in oss i bilen & åkte till salong Zax. Där dom gav honom en tid & han vart klippt & riktigt stilig & nöjd precis som vanligt ☺️👍

20131018-222012.jpg

20131018-222047.jpg

20131018-222030.jpg
Tack så mycket, duktiga Enki.

Må så fint var rädd om dig & dina nära & kära 🍃🌺 Lev med kärlek & respekt ~ Kram Anna.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Fin i håret hos Rapunzel igen 😜👍

  1. Åh, vad fina ni blev i håret!

    Jag brukade ha tjockt fint hår förr i tiden, men så fick jag underfunktion i sköldkörteln och nu är håret tunt, fult och PEST!
    Ibland lyckas jag sätta upp det så man i alla fall inte ser min hårbotten. Då känner det lite bättre.
    Jag är hemmamamma på heltid utan ersättning alls så jag har inte haft råd att skaffa extensions än, men min dröm är att kunna sätta in långt fint brunt hår. Någon gång ska jag nog få råd. Det kommer kännas underbart!

    Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>