Sträcka ut en hjälpande hand 🙏💖

Hej fina du, hoppas du mår fint?! Här hos mig är det full fart & jag önskar att dygnet kunde ha haft fler timmar 😉
I början av Körslagetresan så talade jag med en av mina stjärnor i TeamBook, Emilia ⭐️ då hon anförtrodde dig att hon hade en tuff sjukdom.
Jag är enormt stolt & tacksam att hon öppnat sig så för mig 🙏 & jag känner stor respekt för hennes mod & styrka under hela denna starka, härliga & mycket tuffa tiden i Körslaget.
Emilia lider nämligen av en mycket tuff sjukdom som heter Alopecia Areata som innebär håravfall.
Trots detta går hon ut live lördag efter lördag tillsammans med alla andra i TeamBook & fullständigt strålar & levererar fantastisk sång med enorm närvaro, utstrålning & proffsighet HELA tiden.
Och allt detta…..trots att stressen & pressen nu lett till att hon tappat ovanligt mycket hår på kort tid & hon har blivit väldigt illa behandlad av den läkare hon fått lov att gå till & hon har verkligen fått kämpa för att över huvudtaget fått honom att lyssna.
Och när jag nu var i Munkfors söndag till onsdag så såg jag sista kvällen att hon var ledsen ~ Så jag frågade vad det var?! & då berättade hon att nu kändes det vääääldigt jobbigt 😔
Då kom det bara en idé till mig, som jag genast tog tag i när jag kom tillbaka till Stockholm 😉

Och tillsammans med min underbara fina vän Ida som äger & driver Rapunzel of Sweden & hennes syster Elin så bestämde vi oss för att hjälpa Emilia 💓💕💗💞💖
Så idag tog jag med mig lite presenter till tjejerna bl.a. Fina örhängen som en vänlig kvinna ( återkommer med
namn. Hittar inte kortet just nu) gjort till oss alla & så hjälpte min älskade man mig med att åka förbi min kära vän & bonussyster Marie Houston & hennes grymma scratch nails ~ Följ dom gärna på instagram där heter dom Scratchofsweden 👍 där Roberto plockade upp massor med saker. Så att jag kunde göra en varsin liten presentpåse till alla tjejerna i kören. 😘 & gissa om alla vart glada?! Så här kommer lite bilder.

20131019-005119.jpg

20131019-005050.jpg

20131019-005155.jpg
Här förklarar jag för Emilia vad jag har hittat på åt henne 😘

20131019-005323.jpg

20131019-005342.jpg
DÅ kom GLÄDJETÅRARNA 🙏🙏🙏💕

20131019-005449.jpg

20131019-005529.jpg

20131019-005552.jpg

20131019-005611.jpg

20131019-005636.jpg

20131019-005702.jpg

20131019-005720.jpg

20131019-005803.jpg

20131019-005819.jpg

20131019-005832.jpg

20131019-005844.jpg
Vill verkligen säga TACK för alla sjukt vänliga & fina kommentarer till mig här på instagram 🙏💖💕💞💗💓 Ni är för snälla & gulliga, tack tack.
Jag är bara så glad om jag kan hjälpa någon på minsta lilla sätt?! & så kommer jag alltid att vara 😉 DEN GLÄDJEN jag fick se hos Emilia idag var UNDERBAR!!!
Och den taggat bara mig ännu mer att gå ut på scen imorgon och visa alla DEN tacksamheten & respekten jag & Kören känner för alla er som röstat fram oss till Final 🙏🙏🙏
Och nu ska vi bara fortsätta att sjunga med hjärtat, gå ut på scen & visa vår kärlek, tacksamhet & glädje som vi i TeamBook har & känner för alla er som stöttar oss vecka efter vecka 💞💕💗💓💖 & det känns extra fint när man vet att man kunnat hjälpa någon på ett så fundamentalt sätt!!!! & nu Körar 😉 vi
på för en SEGER i morgondagens Final så att TeamBook & ALLA våra fantastiska supporters gemensamt kan förbättra många saker & många människors situation i lilla lilla fina Munkfors 🙏🙏🙏

20131019-011302.jpg

20131019-011252.jpg
Emilia med det fina håret jag fixade från Rapunzel of Sweden 👍👍👍 & här är hon med sin underbara tvilling Johanna 💖💞💕💗💓⭐️💓💕💞💖
Nu kör vi på tjejer & fina Emilia!!! Du är en fantastisk ung kvinna & har sååå mycket talang!!! Är så stolt över mitt fina fina TeamBook & nu ber vi att våra underbara supporters orkar rösta oss ända fram i mål som segrarna i Körslaget ~ nr som gäller under lördagskvällen är 099-40201 eller smsa Book till 72400 😘😘😘👏👏👏⭐️⭐️⭐️🎶🎶🎶👍👍👍🙏🙏🙏

Stor varm kärleksfull kram & TACK till just dig, på förhand för att du röstar & stöttar TeamBook 🙏🙏🙏

Var rädd om dig själv & de dina ~ lev med kärlek & respekt 💖 Anna & Kören.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Sträcka ut en hjälpande hand 🙏💖

 1. ”ETT HJÄRTA AV GULD”!!!!

  Att sträcka ut sin hand & på ett eller annat sätt hjälpa nån som har det svårt/jobbigt är beundransvärt!!!
  Alla skulle behöva ha en sån person vid sin sida & det säger väldigt mycket om hur min syster är som människa <33.
  Vart otroligt rörd när jag lästa detta inlägg & hur fin Emilia är och sen vart i sitt nya hår :).

  Love you sis <3333

  • 🙏 TACK min älskade älskade syster 💞💕💓💗💖 Det var det minsta jag kunde hjälpa henne med. & jag & mina underbara vänner på Rapunzel of Sweden med Ida i spetsen kommer att hjälpa henne vidare 🍃🌺

   Älskar dig hjärtat ~ vi tar en middag snart 😉
   Pussa flickorna från mig!

   Kram Anna.

 2. Vad fint gjort av dig, Anna! Härligt att se hennes reaktion och all fin respons. Jag har själv blivit lite intresserad av RoS efter att ha läst här. Jag håller med, att hjälpa andra, få uppskattning och en skön känsla i kroppen efteråt är en stor belöning i sig.

  Trist att ni inte vann i lördags, men jag kan slå vad om att det var jämnt mellan er! Att bli tvåa i en tävling är verkligen inte fy skam, det heller. 😉
  Jag tycker det var strongt av dig att köra på just DIN grej, vad du kände för, vilken känsla ni skulle förmedla osv – bra jobbat, det är inte alltid lätt att vara konsekvent när man blir påverkad av allt runtomkring (kan jag tänka mig), men du kan gå ur det här med stolthet i kroppen!

  Jag tycker också att just det faktum att du visar dina känslor, blir ”gråtmild” och lätt berörd visar på att du är just en sådan person som du visar upp, både i bloggen och i tv, med dina ord och handlingar. Jag önskar att fler var så.

  Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>