Anna i Tv4’s Nyhetsmorgon idag 👍😉💞

Heeeej! Missa inte min medverkan i dag i TV4’s Nyhetsmorgon där jag kommer vara gäst hela dagen i deras Kaffehörnan & det ska jag göra tillsammans med Rickard Söderberg som kom 3a i Körslaget 👍😉💖
Missa inte det mellan kl.8 & 11.20🙏☀️

Mer text & mycket mycket bilder kommer det lovar jag!!!!
Tillsdess må så fint & var rädd om dig!

20131026-024533.jpg

Lev väl & lev med kärlek & respekt ~ Anna 🍃🌺

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Anna i Tv4’s Nyhetsmorgon idag 👍😉💞

  • Hej Linda dom fotoböckerna gör jag alltid i Spanien ~ så jag vet inte mån annanstans man kan göra dom tyvärr.

   Mvh Anna.

 1. Hej du vackra Anna!
  Just nu utstrålar du en sådan styrka och energi på dina bilder och ord, så att man får en kick genom datorn t.o.m. Hoppas att du mår lika bra som du ser ut. Själv är jag lite trött och sliten och måste tvätta o städa på min lediga dag. Måste och måste, men ska man kunna njuta av ledig helg utan massa göromål är det lika bra att ta tag i det nu, känns bättre efteråt. Må så gott och var rädd om dig, kramar Lena M

  • Snälla Anna ,sjunk nu inte ner in något djupt depressionshål igen !
   Livet är alltför kort för att slösa bort på sånt…………… känner du att det är någonting på gång så är det bara att ”SNAP OUT OF IT ” !!

   Du är en stark och modig människa !

 2. Hej Anna!
  Måste bara säga jag tycker du ser så oerhört bra ut :) jag fyller 24 nu på söndag, och du är utan tvekan en av de sexigaste som finns! :)
  Jobba på med allt du gör!
  Kram

 3. Du är då riktigt sexig Anna måste jag säga! :)
  Jag är 24år, och tycker utan tvekan du är en av dom snyggaste som finns 😀

 4. Hej Anna. Vad händer? Jag går in varje dag för att läsa din blogg. har du slutat skriva eller vad har hänt? Hoppas inte du blev så totalknäckt av att inte vinna körslaget att du helt deppat ihop. Det är det inte värt vet du.Kom igen nu och börja leva ditt vanliga liv med din fina familj och tänk på att vi är många utanför som tänker på dig och beundrar dig. Inte minst beundrar jag dig för din viktnedgång.Väger själv 140 kilo men vågar inte göra en operation, tror hela tiden att det ska hända ett under…….men det gör det inte :(. Jag dör väl av fetma en vacker dag och det är ingen rolig tanke. Må väl nu kära Anna. jag längtar till att du börjar skriva igen. KRAM <3

 5. Hej! Saknar uppdateringen med bilder som du lovade :) Vore så roligt att få se bilder med dej och din kollega o fina vän Carola från just Carolakvällen samt och Finalkvällen framför allt!!, då jag höll en tummarna för dig! Kan ju inte följa dig på Instagram :( Kraam fiiinaste du! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>