Vet inte hur jag ska göra???

Hej, detta blir nog inte ett så långt inlägg ~ Vill bara kort förklara varför jag inte bloggat sedan Körslaget.
Jag har helt enkelt prioriterat annat i livet, så som familjen & att sköta mitt jobb.
Jag har dessutom haft en del sjuka människor ( endast ett par st ) som skrivit till bloggen & jag har då valt att ta mig en funderare på om jag ska fortsätta blogga eller inte. Vet inte om det är värt min tid om jag ska vara ärlig.
Jag bloggar ju inte för att jag blir, är eller vill bli sponsrad & jag tjänar inte en krona på min blogg. Utan jag har under hela tiden enbart bloggat för att jag har velat dela med mig av livet & olika erfarenheter & händelser i livet. Stort eller litet, viktigt eller oviktigt, glädjeämnen & hjärtesorg. Och jag har hela tiden haft de bästa avsikterna med bloggen & det jag skriver ~ men nu vet jag helt enkelt inte om jag vill eller ens bör fortsätta skriva blogg.
Jag tycker det är väldigt trevligt & lite lagom med Instagram, då jag gillar att lägga upp mycket bilder & bara skriva lite kort 👍🙏🍃🌹❤️ Det känns precis lagom för mig.
Och frågan är nu om jag verkligen vill blogga???
Så tills jag bestämt mig & känt efter ordentligt hur jag vill & kommer göra med bloggen i framtiden ~ Så tar jag time out.
Jag vet att bloggen periodvis & stundtals har otroligt många besökare & läsare!!! Men feedbacken känns dålig & även om man har många många många läsare & besökare, för sådant har man ju bra koll på. Så blir känslan att man nästan bara skriver ut i tomma intet & då tappar man själv orken, lusten & motivationen att fortsätta skriva, tyvärr 😔
Sen att majoriteten som skriver använder sig av falska e-postadresser även om man inte skrivit något elakt…?!? Känns också extremt trist!!! För då kan man ju inte maila tillbaka & tacka för vänligheten, omtanken eller svara lite mer personligt på vissa frågor eller kommentarer. Och det är sååååååå tråkigt! Så jag vet inte hur jag ska göra…
Jag UPPSKATTAR dock ALLA som är såååå snälla, generösa, gulliga, vänliga, stöttande, uppmuntrande & kärleksfulla, ENORMT MYCKET 🙏🙏🙏❤️❤️❤️😉😉😉 NI värmer mitt hjärta med er fina & hjärtliga medmänsklighet & ni har sååååå många gånger stärkt mig & skänkt mig mycket glädje & omtanke. Och till ALLA ER vill jag från djupet av mitt hjärta säga ~ 🙏TACK🙏

Jag finns som sagt att följa på instagram, där hittar du mig om du söker på AnnaBookToledano så gör gärna det om du kan & vill?
Så får jag helt enkelt se inom en snar framtid hur jag ska göra med bloggen.
Det är ju ett givande & tagande, & känner man att man ger & ger & ger….ja då är det ju roligt om & när man får nått i retur.

Jag önskar alla en riktigt fin fortsättning på Julhelgen, ett gott slut på 2013 & ett fantastiskt fint & lyckosamt Gott Nytt 2014 ⭐️✨🌟💫
Lev väl, lev med omtanke, respekt & massor av kärlek 🙏❤️
& nu vet jag ju inte om detta blir ett utav mina sista blogginlägg…..så jag lägger upp ett par bilder med till er som speciellt har skrivit & önskat att få se lite mer bilder ifrån mig ~ Dom här är till er 😉👍

Glöm aldrig bort att du är värdefull & att du är älskad för den du är & oavsett vad, så ge inte upp för det finns en morgondag ~ STOR varm kram Anna🍃🌹❤️🙏

20131225-232721.jpg
Här är en selfie på mig själv i slutet av Körslaget & titta vem som är heeeelt slut i bakgrunden ~ en trött Andreas W 👍

20131225-233054.jpg
Och här är en fin bild på alla Körledarna från årets Körslaget, då vi hade spelat in Julspecialen som TV4 visade på tv-n i lördags ~ Jag, Wille, Dogge, Sonja, Elisa, Andreas & Rickard ett stort tack till var & en utav er för en väldigt rolig upplevelse tillsammans & våra respektive fantastiska Körer. Jag har fått fina minnen för resten av livet 🙏🍃🌹❤️

20131225-234031.jpg

20131225-234110.jpg

20131225-234221.jpg

20131225-234432.jpg

20131225-234527.jpg

20131225-234605.jpg

20131225-234708.jpg

20131225-234802.jpg

20131225-234828.jpg

20131225-234856.jpg

20131225-234955.jpg

20131225-235045.jpg

20131225-235121.jpg

20131225-235144.jpg

20131225-235227.jpg

20131225-235317.jpg

20131225-235404.jpg

20131225-235519.jpg
Hela min härliga Kör

20131225-235630.jpg
Hela min härliga Kör, TeamBook hemma hos mig en kväll inför finalen. Då jag & familjen bjöd dom alla på lite fika & mys ~ Istället för ett hotellrum & logen i tv-studion 😉
Vi hade det såååå mysigt & avslappnat, åt, talade & sjöng naturligtvis tillsammans även hemma 🙏👍👏😉

20131226-000026.jpg

20131226-000159.jpg

20131226-000235.jpg

20131226-000305.jpg

20131226-000353.jpg

20131226-000537.jpg

20131226-000611.jpg

20131226-000814.jpg

20131226-000900.jpg

20131226-000926.jpg

20131226-001020.jpg
Felicia bakade fina & goda kladdkakor 👍 som alla i kören uppskattade.

20131226-001220.jpg

20131226-001304.jpg

20131226-001351.jpg
Här är hela Teambook samlade i slutet av myskvällen utanför min port 🙏 Tack mina fina vänner för allt!!!

20131226-001741.jpg
Jag & vackra Diana ❤️ Hästar & hundar är verkligen mina favoritdjur.

20131226-002114.jpg
Jag blir fixad inför inspelningen utav
Så ska det låta som har börjat sändas nu 😉

20131226-002319.jpg

20131226-002437.jpg

20131226-002345.jpg

20131226-002510.jpg
Jag & min lagkamrat Rickard Söderberg & vår otroliga pianist Angelica 🙏👍⭐️

20131226-002733.jpg

20131226-002809.jpg

20131226-002840.jpg
Vanessa vart snyggt sminkad på halloween av storasyster Felicia & Amber av sin mamma 👍 kul hade dom!

20131226-003033.jpg
En mysig familjemiddag tillsammans med min syster Susanne & hennes döttrar ❤️

20131226-003220.jpg

20131226-003319.jpg

20131226-003407.jpg

20131226-003500.jpg

20131226-003549.jpg
Här sjöng jag för Jonas Gardell på ett fullsatt Maxim teatern på hans 50 årsdag ~ det var väldigt roligt 🙏

20131226-003744.jpg

20131226-003812.jpg

20131226-003836.jpg

20131226-003925.jpg
Felicia var väldigt söt på Halloween Partyt hon gick på med sina vänner & som vanligt fixar hon sig själv 👍👏⭐️

20131226-004208.jpg

20131226-004239.jpg

20131226-004319.jpg

20131226-004648.jpg

20131226-004712.jpg

20131226-004759.jpg

20131226-004820.jpg

20131226-004943.jpg

20131226-004857.jpg
Hade min syster & systerdöttrar här på 1a adventsfika & middag ~ det var jättetrevligt ❤️
Och här får jag nog sätta punkt för bilderna…
Jag får se hur efterfrågan på bloggen är & så kommer jag att ta mig en ordentlig funderare på hur jag SJÄLV KÄNNER inför att fortsätta blogga.
Det är ju först & främst det viktigaste hur jag själv känner & sen spelar inte den största & avgörande faktorn för mig om & hur många läsare jag har eller inte. Utan att det ska kännas rätt, roligt, stimulerande & givande.
Men hur som helst så kommer jag återkomma så snart som möjligt med ett besked om hur jag kommer att göra.

Allt gott & ännu en gång, gott slut & gott nytt 2014 ~ Kram Anna 🎤❤️🎼

20131226-003243.jpg

20131226-004735.jpg

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “Vet inte hur jag ska göra???

 1. Tack för att du skrev i bloggen. Du är jättebra och jag hoppas få se dig i Så ska det låta och i andra sammanhang i TV! Gott Nytt År! Hoppas du fortsätter att skriva för du gläder så många människor. Kram Isa

 2. Hej Anna! Så fint att få läsa något från Dig igen! Du ska givetvis göra det som känns bäst för dig men jag tror att det är många som skulle sakna Din Blogg om Du slutade med den… Jag läser ett fåtal, väl utvalda bloggar och Din är den klart trevligaste och mysigaste!!! <3

  Jag håller med om att det inte är så många som kommenterar men det är säkert många som läser den med glädje!! En del kommentarer på andra bloggar är allt annat än trevliga, så ibland kan det nog vara skönt att det inte är så många kommentarer trots allt… 😉 Om det är någon/några som skriver otrevliga saker, så ska Du blockera dem. Vi är här för att sprida glädje och värme, inte försura den fina stämningen.

  Jag hoppas att Du har haft en underbar Jul. Med Din fenomenala förmåga att göra det mysigt, så tror jag att ni har haft några riktigt fina dagar! Jag önskar Dig och Din fina familj ett GOTT NYTT ÅR!!!

  Som sagt, jag hoppas Du fortsätter skriva här på bloggen…

  Varm kram, Karin S. <3

  • TACK Karin för dina vänliga rader ~ Jag funderar & känner efter 🙏
   Och självklart är jag inte ute efter kvantitet utan kvalité på kommentarerna men det är bara liiiite mer feedback jag skulle uppskatta.

   Ta väl hand om dig & ett riktigt gott nytt 2014.
   Mvh ~ Anna.

   • Hej igen! Ett litet tips kan vara att man kan gå in på kommentarerna även i början av ett inlägg, inte bara i slutet. Då är det större chans att läsarna skriver något… Sedan kan du ställa lite öppna frågor för att få igång ett samtal med bloggläsarna :-) . Du kan också be läsarna tipsa om olika teman som de vill att du ska skriva om – det kan säkert sätta fart på kommentarerna. Jag önskar dig allt gott! Karin S :-)

   • Hej igen! Ett litet tips kan vara att man kan gå in på kommentarerna även i början av ett inlägg, inte bara i slutet. Då är det större chans att läsarna skriver något… Sedan kan du ställa lite öppna frågor för att få igång ett samtal med bloggläsarna :-) . Du kan också be läsarna tipsa om olika teman som de vill att du ska skriva om – det kan säkert sätta fart på kommentarerna. Jag önskar dig all gott! Karin S :-)

 3. Hej! Sluta verkligen inte blogga! Är inte antalet läsare viktigare än feedbacken? Jag menar, tänk alla författare som säljer massor av böcker. Tror inte att alla läsare mailar eller skriver utan försäljningssiffrorna är ju det som visar hur bra det går. Jag läser en hel del bloggar och kommenterar inte ofta men jag har ändå nöje av att läsa dem. Du kommer saknas om du slutar blogga! Varm kram!

 4. Hej Anna
  Hoppas du inte slutar med bloggen ,har saknat de hela hösten ,och tycker dina bilder är super, längtar till dina julbilder kommer upp, hoppas så Att du börjar blogga igen
  önskar dig och DIN familj ett riktigt gott nytt år

 5. jag läser också ett fåtal bloggar och din är en av dem. Tycker du har en härlig varm framtoning, din familj verkar underbar och det inspirerar verkligen! hoppas att du kommer fortsätta skriva.//kram

 6. Hej Anna!
  Jag tror att börjar du blogga kontinuerligt så kommer nog kommentarerna. Går man in på en blogg där det inte händer nåt så lessnar man. :) Och då blir det inga kommentarer. Du gör förstås som du vill men jag tycker det skulle vara jättekul om du fortsatte. Ha det fortsatt bra, kram

 7. God fortsättning!

  Här kommer ett litet tips och några tankar från mig.. Brukar väldigt sällan vara inne på din blogg och håller just på att rensa bort några. Gick in för att dubbelkolla om du hade skrivit något nyligen…
  Anna, .Det är så många som bloggar idag och några bloggar är riktigt stora. Jag tror inte att bloggandet med all respons är för alla. Visst är det viktigt med feedback och återkoppling när man gör något, men det kan ju vara så att din skara ”återkopplare” snarare finns på eller twitter som du själv säger. Där kan du bara lägga ut bilder och inte så långa texter.
  Problemet tror jag är att du bloggar så oregelbundet och i många fall har det då handlat om privata problem, om att du är misstolkad, ledsen osv. Där har ju media också ”hjälpt till” att skapa en bild av den ständigt gråtande och missförstådda Anna Book. Sen började du blogga väldigt frekvent under körslaget och då kan jag tänka mig att man blir lite trött då du mest fiskade röster… Vill inte på något sätt vara elak nu utan snarare ärlig. Tycker att det är synd att det har blivit så för du har nog en hel del att ”ge” många.
  Du verkar vara en härlig och kärleksfull människa som älskar att pyssla, baka osv. Koncentrera dig på det, kom med tips, recept osv och du skulle få många många fler läsare. Varför inte en kokbok?😊
  Jag förstår om bloggen var tänkt som ett forum där du kunde få ut dina ord, vara ärlig och visa en del av ditt liv men ibland tror jag nog att man ska tänka om.

  Jaha, varför lägger jag ner tid på att skriva detta då? Jo, för att jag tycker väldigt illa om när människor ”våldför” sig på sig själva så till vida att man försöker hänga med i de sociala medierna men att man istället då blir en måltavla för knasgökar som har ”rätt att tycka” och vara elaka. Nej, ta hand om dig och din familj. Gör något som gynnar dig och de dina även om inte det betyder att du är den mest officiella personen vi har i Sverige. Då tror jag att du kommer att känna ett större lugn.

  Stor varm från mig❤

  • Hej Karin, tack för din kommentar. Jag vill bara förtydliga en sak som känns viktig att folk förstår.
   Jag har aldrig fiskat mer röster under Körslaget än vad någon av mina konkurrenter gjorde.
   Jag hade bara en av de 2 BÄSTA Körerna & DÄRFÖR kom TeamBook 2a i Körslaget 2013 & det kunde vi inte vara stoltare & nöjdare med & det är galet roligt att det var 2 härliga glada & positiva tjejer som stod i Finalen med sina respektive grymma Körer 👏👍⭐️ & TeamElisa vann!!!
   Så nu får det räcka med att folk säger att JAG köpte röster & fuskade! Det är vidrigt & elakt osant förtal!!! & ett stort HÅN MOT MIN KÖR & alla dom flera tiotusentals människor som faktiskt röstade på TeamBook för sina egna hårt förvärvade pengar.
   Vi hade ALDRIG kommit 2a utan alla det tiotusentals människor som röstade på oss ~ För JAG har då INGA SÅDANA PENGAR ATT LÄGGA PÅ RÖSTER 😄😄😄 Det är verkligen Patetiskt att det finns folk som på allvar TROR PÅ sådant skitprat?!?!? Man blir nästan mörkrädd😱😱😱
   Men avundsjukan är den äckligaste sjukan av de alla & DÅLIGA FÖRLORAR fanns det gott om av våra motståndare ~ Tyvärr! Dom & deras anhängare klarade helt enkelt inte av att vi var topp2 av de 7 körerna med flest anhängare. Sorgligt men sant.
   & sedan så var det ett stort önskemål av kanalen & produktionsbolaget att vi ALLA skulle blogga, instagrama, Twittra & Facebooka så MYCKET som möjligt under Körslaget & då kände jag faktiskt en viss press att faktiskt göra precis det!!!! Så det var INTE för att som du uttryckte fig – Fiska röster. & jag blir genuint ledsen när folk tror nått så löjligt. Men samtidigt går det över fort, eftersom jag själv VET SANNINGEN. & om SANNINGEN om vissa Personer & saker kom fram, om olika saker som hände under Körslaget?!?!? JA, DÅ skulle måååånga få sig en rejäl tankeställare & jag skrattar sist ~ eftersom JAG VET 😉👍⭐️👏🙏 Så nog om det nu!!!
   Sedan så twittrar inte jag utan jag har instagram.
   Och jag ”våldför” mig inte på nått sätt för jag håller inte på med allt & alla sociala medier som finns.
   Jag står för ALLT jag säger, skriver & gör & jag gör inget i framtiden som jag inte vill till 100procent.
   Jag förstår att du inte menar nått illa.

   Ibland kan dock vissa vara mer poliser än enbart läsare eller följare på ett mänskligt & hjärtligt sätt. & det har jag väldigt svårt för, & det står jag även för.
   Sen den lilla skaran av fega sjuka störda elaka människor som ägnar sig åt att försöka såra mig…..ja vad ska man säga om dom???
   😄😄😄😄😄😄😃😃😃😃😃😀😀😀😀😀😊😊😊😊😊☺️☺️☺️☺️☺️😉😉😉😉😉😉😜😜😜😜😜😜😜😜😜😛😛😛😛😛😛😛😛😛 Hahahahahahaha skrattar åt att dom få sitter fega & anonyma under Alias & i skydd av nätet & sina datorer & ägnar sin tid åt MIG 😜😜😜😜😜😜 HERREGUD ~ vilket liv!!!! Hahahaha ingen kan skada MIG PÅ DET SÄTTET, INGEN!!!!!

   Mitt namn är Anna Book & jag STÅR för allt jag tycker, tänker & skriver på sociala medier & i livet i övrigt!!!!
   JAG gömmer mig inte likt en smutsig råtta bakom ett fegt alias 😍😘

   Lev väl & lev med kärlek
   Anna.

 8. Hej Anna! Du ska INTE sluta blogga, jag är en av dem som uppskattar din blogg o kontinuerligt kikar in här för att se om du skrivit nåt! Men jag måste hålla med Maria: om du börjar blogga mer kontinuerligt tror jag att fler kommer kommentera. Om man gör ett inlägg då och då känns bloggen liksom lite halvdöd och halvhjärtad – hoppas du förstår hur jag menar ☺️. Och då blir responsen likadan – halvhjärtad. Även jag har i perioder tröttnat och räknat bort din blogg, just för att den sällan uppdateras. Men för några år sen, när du skrev så gott som dagligen så vill jag minnas att du var flitigt kommenterad! Var det inte så? Sen kan jag hålla med dig om att vi läsare är dåliga på att ge dig respons på din nya blogg, har själv reagerat på att du får så få kommentarer. Men som sagt så tror jag det beror på den glesa uppdateringen på bloggen. Men OM du beslutar dig för att fortsätta blogga (vilket jag håller tummarna för 💗) så lovar iaf jag att gå in o kommentera mer! Det är så roligt att följa din vardag Anna. Men du ska göra som du själv vill, det ska kännas rätt för dig. Oavsett så önskar jag dig och din familj ett bäst 2014! Ta hand om dig. Kram Linda

 9. Hej!

  Verkligen tråkigt om du skulle sluta blogga… jag kollar in här ofta och kommenterar emellenåt.
  Så är det för många bloggare att man ser att en del tittar in men lämnar inga kommentarer.
  Hoppas att du får blogglusten tillbaka igen. :)
  Gott Nytt År önskar jag dig.
  Kramizz

 10. Hej!
  Har varit inne och kollat efter nya inlägg varannan dag, och blev väldigt glad att du skrivit:-) Jag är en av dom som ytterst få gånger skrivit något på en blogg, jag följer och inspireras av dig och de andra jag följer. Jag ska genast bättra mig om du fortsätter blogga! Hoppas din jul och nyårshelg varit bra, Kramar Anna J

 11. Hej igen!
  Undrar varför jag inte längre kan komma in på din instagram ?? Jag har aldrig skrivit något där, mer än gillat dina bilder…. Är det något fel på din sida el har du spärrat mig eller något? Och i sådana fall varför? Med vänlig hälsning Anna J igen :-)

  • Hej Anna, tack för dina kommentarer & gott nytt 2014 ⭐️🎉✨ Om du skriver ditt användarnamn på Instagram?! Så blir det lättare för mig att kontrollera vad som hänt?!
   Vill bara meddela att jag tar endast bort följare jag ser,hör & känner att dom är aggressiva ~ negativa & elakt inställda.

   Man behöver absolut INTE TYCKA SOM JAG!!!! Eller enbart KLAPPA MIG på kinden som följare på varesig Instagram eller bloggen | MEN det är nolltolerans emot respektlöshet & onödig negativitet!
   Jag tror att dom vettiga & normala människorna förstår VAD jag menar.

   Men skriv ditt användarnamn ~ så ska jag genast kontrollera det.
   För mig är inte det viktigaste att ha hur många följare som helst & har många ggr tänkt göra den HELT PRIVAT. Men så känner jag ändå en glädje av att kunna få kommunicera med min publik & trevliga fantastiska medmänniskor 🙏 så jag bestämde mig för att ha min IG öppen.

   Må så fint & var rädd om dig ~ Mvh Anna.

 12. Tack för ditt snabba svar! Jag heter ( OBS! tar bort ditt namn här!!!! ). Vore intressant och få reda på vad som hänt. Följer din dotter Felicia :-) Med vänlig hälsning Anna J

  • Hej igen Anna. Jag hittar inte dig under det namnet?!

   Kan du skriva exakt ALLT det står om dig på din IG? & beskriv även bilden på dig själv, hur många följare du har & hur många du själv följer?
   Så att jag har en chans att hitta dig.

   Mvh Anna.

 13. Hej igen .. ……… heter jag :-)) dock har jag hetat Anna ………. ( innan jag gifte mig för 10 år sedan), där av min hotmailadress. Men på instagram heter jag ……… Minns att du ville följa mig och jag godkände det, men en dag bara försvann du.. av någon anledning. Trodde du fått problem med ditt instakonto, men fattade nu att så inte var fallet. Din dotter följer jag fortfarande:-))

  • Hej Anna, jag är väldigt ledsen men jag hittar inte dig på Instagram 😔
   Det enda jag kan tala om är att jag blockerar ALDRIG någon som aldrig har skrivit nått av negativ elak karaktär ~ aldrig någonsin!

   Att jag skulle ha följt dig, borde jag minnas. & det gör jag inte. Som regel följer jag bara människor jag personligen känner eller nån enstaka känd person jag är intresserad av.
   Så jag vet inte hur vi ska göra.
   Har rätt bra koll på folk jag blockerat, eftersom det inte rör sig om så många…..& jag brukar minnas namn väl.
   Så om du vet med dig att du inte skrivit nått till mig?!? Så vet jag inte hur man kan lösa det?!?
   Jag har ju ingen spärr & min insta är ju öppen ~ man måste inte Följa mig för att kunna följa mig.
   Och jag VET att jag skulle ha minst det dubbla antalet följare OM ALLA skulle klicka på Följa.
   Men MÅNGA vill inte VISA ÖPPET ATT DOM FÖLJER MIG ~ utan gör det i smyg.
   Vilket jag finner rätt roande faktiskt 😉
   Men det löser ju inte ditt problem….så jag vet inte hur det kan lösas???
   Om du öppnar din privata sida tillfälligt? Så kanske jag skulle hitta dig & kunna se dig???
   Fundera på hur du vill göra?! & meddela mig här, så kollar jag igen så snart jag kan.

   Mvh Anna.

   • Hej igen!
    Tycker oxå detta verkar mycket konstigt.. Är inte så duktig på datorer och internet mm. Men brukar ha någorlunda koll i varje fall. Och jag vet till 100% att jag inte sagt, skrivit något dumt på din sida. Då jag inte är en sådan person.. Men jag öppnar upp min instagram några timmar nu så får vi se om det funkar, annars får jag helt enkelt hoppas på att du håller till lite här inne också. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

    • Hej Anna, jag hittade dig nu på Instagram & uppdaterade min IG. Hittade ingen block på dig.
     Men försök gärna söka på mig igen & se om du kan börja följa mig igen nu efter att jag gjorde så?!?

     Förstår inte vad som vart galet & jag är inte världens bästa jag heller på datorer & allt med internet hihihihi ~ så försök om du vill?!
     Meddela mig gärna hur det går för dig?!? Det borde gå eftersom min IG är
     öppen för alla, som sagt även dom som inte följer mig fast & öppet så att jag kan se vilka dom är.

     Må så fint, mvh Anna 🍃🌺

 14. Nu funkade det!! Helt knäppt alltså… och jag har bara öppnat upp mitt instagram, inget annat. Vågar man stänga min nu, utan att du förvinner tro. Men då vet jag i varje fall vad det beror på i sådana fall. Tack för din tid du lagt ner på mig idag. Lovar att göra mig hörd( inte bara läsa) på både insta och här i fortsättningen:-) Må gott<3

  • Hej igen Anna, vad bra att det funkar & att jag kunde ”hjälpa” till.
   Förstår inte vad som hänt & det enda jag gjorde var att uppdatera IG.
   Men då kan du följa mig igen då. Hoppas jag inte gör dig besviken ( eller nån annan heller för den delen 😀 )

   Du kan nog göra din IG privat igen nu skulle jag tro. Hör av dig om det uppstår nått problem igen?! Ta hand om dig & ha ett riktigt gott nytt 2014.
   Kram Anna.

 15. Hej! Jag skrev ett långt inlägg i går men det försvann visst. Jag tycker att det är roligt att läsa din blogg. Jag är så omodern så jag gör sällan några inlägg själv. Jag har läst om Vanessas kalas där dina systrar var med. Bor de i Stockholm? Ni verkar ha fin kontakt. Jag följde dig i Körslaget. Röstade på ditt lag. Jag såg att du besökte en grav i Munkfors. Har du släkt kvar där?
  Jag önskar dig ett riktigt bra 2014!
  Mvh Ninni

 16. Hej Anna, jag tycker inte att du ska sluta blogga, det är tråkigt det som händer, men som ordspråket säger, falska vänner och ovänner är som falska sedlar, dom är inte värda ett skit, nä Anna stå på dig. Kram till dig och din familj. Anki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>