Livet rullar på.

Hej den senaste tiden har jag dubbat en del. Bland annat har jag dubbat i den nya Tingelingfilmen & det var roligt som vanligt. Jag har även filmat för ett hemligt projekt 😉😉😉 & det har varit riktigt kul. Samt att jag varit på många möten för olika program jag fått förfrågningar om att medverka i. Men jag vet inte riktigt hur det kommer att bli med dom programmen…. 😳
Jag tänker mig noga för innan jag tackar ja nu för tiden. & det är inte för att det är dåliga program, de kanske bara inte är bra & rätt för MIG. Så vi får se vad jag tackar ja till efter hand helt enkelt.
Just nu sätter jag familjen framför ALLT & ALLA. & så prioriterar jag att tacka ja till bra Spelningar, så jag jobbar på😃
Jag är fortfarande lite avigt inställd till bloggandet & är istället en mer inbiten Instagramare hahaha ~ Vet inte om man kan kalla det så?!?
Men jag tycker Instagram är VÄLDIGT ROLIGT 👍😉👏 Det går fort att skriva & det är mycket bilder, vilket jag älskar!!! Så om du vill? Så får du gärna följa mig där. Du hittar mig om du skriver AnnaBookToledano

20140211-153644.jpg

Skriver snart igen, tills dess ~ Lev väl, lev med kärlek & omtanke 🍃🌷

Stor varm kram Anna.

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Livet rullar på.

 1. Hej Anna! Så kul att se ett nytt inlägg från dig. Du verkar ha fullt upp med nya, spännande projekt :-). Hoppas du ska vara med i några av programmen du blivit tillfrågad om att delta i. Något med bak- eller matlagning skulle väl passa dig perfekt! :-)
  Jättefin frisyr och hårfärg du har på bilden! Önskar dig och din familj allt gott. Kram, Karin S. <3

 2. Ville bara säga att jag tycker du är så fin. Med det menar jag att det är sällan man möter en människa med ett så stort hjärta av guld som du har. Du sprider kärlek och omtanke omkring dig. Du är en fantastisk människa Anna. Stor varm kram till dig

 3. Hej Anna!
  Du kan ju även skicka dina instabilder till bloggen, så får vi se dom i lite större format. Inspirerande med dina matbilder!
  Kram Monica

 4. Heeeej Anna, så roligt att du skrivit igen. Du verkar ha massa roligt på gång framöver, önskar dig LYCKA TILL med det.
  Massa kärlek,
  Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>