Stötta Lett Love Rule ~ 2014 🙏

Hej fina du hoppas allt är väl med dig i februarivädret? Vi alla saknar väl solen nu, inte sant!? Jag vill gärna meddela dig om ett fint välgörenhetsprojekt som just nu är igång 👍 här kommer lite information till att börja med. Men jag kommer att skriva om detta mer framöver med löpande info om projektet. Tack snälla du för att du tar dig tiden att läsa om projektet🙏Och en stor kram & stort lycka till, till fina Tamim & hans Skolkamrater för deras fina arbete & stora engagemang inför Lett Love Rule projektet 👏👍👏👍👏 Det kommer gå jättebra!!!Speciellt om DU som läser detta kan bidra på minsta lilla sätt. Alla har vi kläder & saker vi aldrig använder, som skulle betyda massor i vardagen för en mindre lyckligt lottad medmänniska 🙏🌹❤️ Tack igen, på förhand för stöd & engagemang. ~ Välgörenhetsprojekt 2014 ( Lett Love Rule  )

Kaggeholm startar ett projekt som drar igång v 7 – Lett Love Rule och det är ett sammarbete dem gör med Filadelfiakyrkan och dess 50 konfirmander. Projektet vill stötta barn i Daugavpils, Lettland och därav namnet Lett Love Rule (Lett = Lettland). Det hela kommer att sluta med en gala som sker den 3e april där de har som mål att samla in tillräckligt med pengar för att rusta upp barnens tillvaro. De behöver nya fungerande duschar, leksaker och kläder, därför startar de redan nu en insamling för att kunna förverkliga detta.
Filadelfiakyrkans konfirmander kommer sedan att resa till staden Daugavpils för att överlämna det som lyckats samlas in.

Mer info om insamlingsplats kommer.

Med varma hälsningar från ”gala-gruppen” : Tamim, Stephanie, Kain, Daniel, Jessica och Jonathan.
Kontakta Tamim på 0707510565

Hoppas du känner dig manad att hjälpa till 🙏 Det behövs sååå lite från oss som lever i en annan trygghet ön dessa barnen. & vårat ” skräp” kan bli någon annans SKATT.
Att få kläder & skor, lite leksaker, papper, pennor, målarböcker betyder allt för dom barn som har det svårt. Så TACK snälla på förhand om du verkligen bidrar & hjälper till med Lett Love Rule 🙏👍👏😉

Lev med omtanke & kärlek ~ Många kramar Anna.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Stötta Lett Love Rule ~ 2014 🙏

  1. Hej Anna. Tack för din härliga blogg, den är verkligen ett ljus i den trista vardagen =). Kommer du vara med i nåt tv-program snart igen? Jag skulle till exempel gärna få se sig i Så mycket bättre på tv4. SKANDAL att du inte varit med där ännu!!! Men du kanske inte vill?

    Allt gott!

    //David

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>